Mentale gezondheid jongeren: wat is er aan preventief aanbod in Almere?

Op Almere Kracht krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. 

 

Gericht informeren en doorverwijzen naar preventief aanbod

Via thema’s kun je zoeken naar aanbod (bijvoorbeeld opvoedondersteuning, vrije tijd, gezin en scheiding, armoede). Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

 

Mis je aanbod of wil je het aanbod vanuit je eigen organisatie wijzigen?

De verwijsinformatie is een samenwerkingsproduct van de gemeente Almere en GGD Flevoland. De kwaliteit is voor een groot deel afhankelijk van de volledigheid en juistheid van de gegevens. De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren. Merk je dat er aanbod ontbreekt of heb je een suggestie om de informatie te verbeteren? Geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga naar Almere Kracht

Bron: Gezond in Almere