Bekijk het webinar 'De huisarts en het nieuwe jeugdhulpstelsel'

Op 17 juni organiseerden de stuurgroep jeugd van de Amsterdamse Huisartsen alliantie en Elaa een webinar om huisartsen mee te nemen in alle issues die spelen rondom jeugdhulp. Ondanks dat het één van de warmste dagen van juni was en Nederland tegen Oostenrijk voetbalde, keken toch nog 54 mensen live mee.

 

 

 

In dit webinar wordt uitleg gegeven over (de inkoop van) de specialistische jeugdhulp. De wachtlijsten en overschrijding van budgetten komen aan bod, maar ook hoe huisartsen kritisch kunnen kijken naar hun eigen verwijzingen naar specialistische jeugdhulp.

Een jeugdpsycholoog en een ouder- en kindadviseur vertellen wat het Ouder- en Kindteam kan betekenen voor de huisarts en gezinnen in Amsterdam wanneer er optimaal wordt samengewerkt. Er is een heldere oproep aan huisartsen om contact te leggen met de eigen ouder- en kindadviseur indien dat nog niet gebeurd is.

Weet je niet wie ‘jouw’ ouder- enkindadviseur is of wil je na het zien van dit webinar meer weten over de inkoop van specialistische jeugdhulp. Neem dan contact met mij op.

 

Meer weten? Bel of mail met