Gratis babystartpakket van Stichting Babyspullen aanvragen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Dit doen zij door verspreiding van het Babystartpakket. Dit gratis pakket bestaat uit 100-130 items voor de pasgeboren baby. Denk aan kleertjes, bed- en badtextiel, diverse verzorgingsproducten en een kruik. Het pakket is eenvoudig aan te vragen en wordt gratis bezorgd bij de ouders thuis.

Dit pakket helpt bij het beperken van stress en zorgen over de babyuitzet. Het babystartpakket is bedoeld voor aanstaande ouders die op of onder de armoedegrens leven. Professionals die met deze groep werken, kunnen het babystartpakket aanvragen. De aanstaande ouders krijgen het pakket dan gemakkelijk thuis gestuurd. De ouders kunnen daarna zelf de aanvraag doen voor het vervolgpakket. Gemeente Amsterdam steunt dit initiatief zodat de pakketten het komende jaar kunnen worden blijven verstrekt en gratis worden verzonden.

Wil jij als professional ook een babystartpakket aanvragen voor je cliënt? Registreer je dan eenvoudig en eenmalig via de website van Stichting Babyspullen

Bron: Gezonde en Kansrijke Start gemeente Amsterdam

Gerelateerd nieuws

De gemeente Amsterdam vindt het belang van vroeg begonnen, veel gewonnen groot. Nu ook de 1001...