Lotgenotengroep voor moeders wiens kinderen in aanraking met Justitie zijn geweest

Komen jullie ook moeders tegen wiens kinderen met Justitie te maken hebben? En ervaren de moeders hierdoor stress, schaamte, en ongemakken? Dan is onderstaande groep iets voor hen. Wij halen de potentiële moeder op, hebben een gesprek in de praktijk of bellen ze op om hen uit te nodigen. Wat de moeder zelf fijn vindt. Er zijn ook lotgenoten moeders om de drempel eventueel te verlagen. 

Toppers in Amsterdam

Toppers in Amsterdam is een groep speciaal voor moeders wiens kinderen te maken hebben (gehad) met de Justitie. Als moeder komt er dan heel veel op je af. Er kan schaamte zijn, omdat je er met niemand over durft te praten. Veel instanties gaan zich met je gezin bemoeien wat stress kan opleveren. In deze tijd is het heel belangrijk om als moeder goed voor jezelf te zorgen. Dat kan door erover te praten met dames in dezelfde situatie.

Een moeder uit Noord wilde daarom graag deze groep starten. Ze weet wat ze heeft gemist in de periode dat haar gezin in ‘deze storm’ belandde en wil graag andere vrouwen helpen. We horen nu al van moeders: “Was deze groep er ook maar geweest toen ik er midden in zat”.

Voor Wie?

Moeders met kinderen die voor het eerst in aanraking zijn gekomen met Justitie of die genoemd worden op de Amsterdamse Top 600 lijst. 

Wat gaan ze doen?

Iedere bijeenkomst zal anders zijn met uitwisseling, oefeningen om met de spanning om te gaan, voorlichting, verbinding met andere moeders en dat allemaal in een veilige omgeving. Zij komen bij elkaar op dinsdag, in de oneven weken, bij Doras op het Hagendoornplein 1c. We starten om 10.00 uur en eindigen om 12.00 uur. Deelname is gratis.

Informatie of vragen? 

Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-103 68 298) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06- 133 26 383) van Doras.