23 april livestream 'Zorg op afstand – de juiste zorg op de juiste plek'

Nu we met elkaar wennen aan het ‘nieuwe normaal’, bezig zijn om ons in te stellen op de ‘anderhalve meter’ samenleving en ‘social distancing’ wat het woord van het jaar lijkt te worden, is de juiste zorg op de juiste plek leveren een grotere uitdaging dan ooit. Hoe zorgen we voor de mensen die dit nodig hebben, maar houden we de nieuwe normen en regels voor bijvoorbeeld het houden van afstand in acht. Hoe leveren we zorg op afstand? 

In deze tijd, neemt datadriven healthcare een grote vlucht en bied het een oplossing om – op een digitale manier – toch dicht bij de zorgcliënt te zijn. Donderdag 23 april om 14.30 uur is er een livestream georganiseerd door Mobile Healthcare Innovation Café. Deze livestream gaat over zorg op afstand en het leveren van de juiste zorg op de juiste plek. Tijdens deze live stream kan je live mee discussiëren en vragen stellen. 

Het Mobile Healthcare Innovation Café wil graag helpen in tijden van Cornona om verschillende bronnen van informatie samen te brengen. Op overzichtelijke wijze nemen ze je mee in de uitdagingen, mogelijkheden en ontwikkelingen om zo een helpende hand te bieden in een tijd die veel van jou en jouw organisatie vraagt. In korte blokken van een paar minuten per keer nemen ze, samen met een gastspreker, jou mee in een aantal aansprekende en actuele onderwerpen. 

Voor meer informatie, het prgramma en de gastsprekers klik hier

Bron: SmarthHealth