50 jaar gezondheidscentra, wat zijn de kroonjuwelen?

Het Jan van Es Instituut doet, in opdracht van de Stichting Sociaal Fonds Gezondheidscentra (SSFG), onderzoek naar de ontwikkeling van de multidisciplinaire eerstelijnszorg en de bijdrage van de gezondheidscentra aan innovaties.

Op zoek naar de kroonjuwelen van 50 jaar gezondheidscentra! 

 

Wat zijn de kroonjuwelen? Vul de enquête in! 

De organisatie in de eerstelijnsgezondheidszorg heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld van monodisciplinair kleinbedrijf naar meer multidisciplinaire grootschaligere organisatievormen. De gezondheidscentra hebben daarvoor in de jaren 60 van de vorige eeuw het startsein gegeven. Het Jan van Es Instituut is gevraagd om de kroonjuwelen van de gezondheidscentra te inventariseren.

Onderdeel van het onderzoek is een breed uitgezette enquête. Het Jan van Es Instituut hoort graag jouw mening over de verschillende thema’s en de principes van gezondheidscentra. Hoe vaak komen deze thema’s voor en hoe belangrijk vind je het dat deze thema’s in de toekomst aanwezig blijven? 

Wil je meewerken om goed inzicht in te krijgen en de kroonjuwelen voor de toekomst te bewaren? Vul dan de enquete in! 

  

Publicatie onderzoek

De publicatie van het onderzoek gaat gepaard met een congres of manifestatie. De vorm hiervan zal afhankelijk zijn van de dan geldende coronamaatregelen. Het Jan van Es Instituut houdt je hierover op de hoogte! 

Bron: Jan van Es Institiuut