Alles over de app van Amsterdam Transmuraal

In de app Amsterdam Transmuraal staan de stedelijke transmurale werkafspraken tussen huisartsen en specialisten rondom onder andere de onderwerpen COPD & Astma, CVRM/HVZ, DM en CVA. In het smoelenboek in deze app staat actuele contactinformatie van alle betrokken zorgverleners rond deze onderwerpen in de regio. 

Werkafspraken snel raadplegen

De app is bedoeld voor huisartsen, specialisten en verpleegkundig specialisten om op een snelle manier te kunnen raadplegen welke werkafspraken er zijn gemaakt over onder andere consultatie, doorverwijzing en terugverwijzing en met welke zorgverleners hiervoor contact kan worden opgenomen. 

Gebruik noodzakelijk

Het gebruik van de app en het naleven van deze transmurale afspraken, bevordert optimale zorg op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional. Daarom is het belangrijk dat de betrokken zorgverleners rond een bepaald specialisme ook gebruik maken van de app en dat de informatie hierin actueel is. 

Om het gebruik van de app te stimuleren, willen wij u daarom het volgende vragen:

 • Download de app op je mobiel als je dat nog niet hebt gedaan
  Dit kan voor iOS via de App Store onder de naam Werkafspraken Amsterdam Transmuraal en voor Android via de Play Store onder de naam Amsterdam Transmuraal.
 • Login in het smoelenboek van de app, om te controleren of jouw gegevens hierin kloppen en pas deze indien nodig aan
  Wachtwoord vergeten, voer dan je emailadres in als gebruikersnaam en klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’, om een nieuw wachtwoord aan te maken.
 • Vul alle velden zo volledig mogelijk in en houd uw informatie ook actueel
  Zorg ervoor dat alle velden ingevuld zijn. Hoe vollediger de informatie, des te beter de juiste persoon gevonden kan worden. Zorg zelf dat jouw informatie ook actueel blijft!
 • Vul ook de velden specialisme en aandachtsgebieden in
  Om binnen een bepaald specialisme de juiste persoon te kunnen vinden die gespecialiseerd is in bepaalde aandachtsgebieden, is het belangrijk dat alle velden specialisme en aandachtsgebieden zo volledig mogelijk zijn ingevuld.
 • Voeg een foto toe
  Om het smoelenboek persoonlijker te maken, is het fijn als er ook een gezicht aan een naam is gekoppeld. Hiermee wordt het makkelijker om iemand uit het smoelenboek te benaderen. Voeg een secure emailadres toe Om veilig met andere zorgverleners te kunnen mailen, is het belangrijk dat je een secure e-mailadres toevoegt bij jouw gegevens.
 • Sta pushberichten in de app toe
  Het is belangrijk dat je de vraag om pushberichten toe te staan positief beantwoord, want dan kunnen we je op de hoogte houden van nieuwe of gewijzigde werkafspraken en ander nieuws rond Amsterdam Transmuraal.
 • Beantwoord de vragen in de Ochtendspits en test hiermee jouw kennis
  Je ontvangt binnenkort elke week een Ochtendspitsbericht in je mailbox. In de Ochtendspitsberichten wordt een vraag gesteld over een van de specialismen waar stedelijke transmurale werkafspraken over zijn gemaakt. Door de vraag te beantwoorden, kun je jouw kennis testen rond dit onderwerp. Vanuit het antwoord kan je verder klikken naar de werkafspraken over dit onderwerp.
 • Kijk ook eens op de website Amsterdam Transmuraal
  Via deze website blijft je op de hoogte van er allemaal gebeurt binnen het Transmuraal Platform Amsterdam. 

Vragen?

Voor vragen over de app, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: OLVG Verwijsnieuws

 

Gerelateerd nieuws