Hacking Health Amsterdam

 

Van 11 t/m 13 april 2019 met 200 deelnemers in één fantastisch weekend aan de prachtige doelstelling gezonde en gelukkige Amsterdammers werken! Samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet? 

Goede gezondheid voor alle Amsterdammers

Amsterdam wil dat alle inwoners er in 2025 twee gezonde levensjaren bij hebben. Dit prachtige doel is alleen bereikbaar door de gezondheid en zorg in de stad te verbeteren. Professionals uit zorg en welzijn, onderzoekers en andere creatieve denkers in de regio hebben net als patiënten vaak goede ideeën over hoe de zorg en gezondheid beter kunnen. Meestal blijft het echter bij een idee. Amsterdam Economic Board en SIGRA, de samenwerkingsorganisatie van zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam, Amstelveen en Diemen, organiseren dit voorjaar de eerste editie van Hacking Health Amsterdam. 

Wat maakt Hacking Health Amsterdam zo uniek?

Hacking Health Amsterdam is een hackathon waarin ongewone teams werken aan buitengewone oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in Amsterdam. Tijdens dit evenement staan niet de patiënt en zijn ziekte centraal, maar de burger en zijn gezondheid. Uniek is de betrokkenheid van een groot aantal zorg- en welzijnspartners. Van dak- en thuisloze opvang tot academisch ziekenhuis, van GGZ tot thuiszorg, alle relevante partijen rondom de burger zijn erbij.