Zorggroep Almere verdient Planetree-label

De woonzorgcentra van Zorggroep Almere krijgen een gouden Planetree certificering voor hun warme, mensgerichte zorg. Het label laat zien dat de zorg door onze bewoners als goede zorg ervaren wordt én door de medewerkers met plezier gegeven wordt.

Planetree Nederland heeft vele gesprekken gevoerd met medewerkers, bewoners en familie van bewoners. Deze gesprekken toonden aan dat bewoners en hun familieleden zeer tevreden zijn over de zorg die zij ontvangen. Planetree kent drie certificeringen voor mensgerichte zorg. De locaties van Zorggroep Almere kregen met het gouden label de hoogst haalbare certificering. De vijf gecertificeerde woonzorgcentra van Zorggroep Almere zijnDe Toonladder, Zephyr, Castrovalva, Vizier en Polderburen.

“Om in aanmerking te komen voor de Planetree-certificering hebben de woonzorgcentra aangetoond dat mensgerichte zorg in de genen zit”, reageert directeur Rob Kusters. “We zijn al jaren bezig om de bewoners zo prettig mogelijk te laten wonen en medewerkers met zoveel mogelijk plezier te laten werken bij ons. Planetree legt de lat hoog. Wij ook.”

Bron: Skipr