Informatieteam over zorgverzekeringen in Flevoziekenhuis

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) informeert Nederlanders elk jaar over de veranderingen in de zorg. De campagne ‘Ik regel mijn zorg goed’ richt zich op de zorgverzekeringen. Met deze campagne wil het ministerie bewustwording creëren. Waar moet je op letten als je een zorgverzekering kiest, kijkend naar je eigen zorgsituatie?  

Vragen

Hoe bewust bent u bezig met uw zorg of zorgverzekeraar? Hoe kritisch kijkt u naar uw eigen zorgsituatie? Sluit deze nog aan bij uw zorgverzekering? En welk aanvullend pakket past daar dan het beste bij? Of wilt u eigenlijk wel overstappen, maar hoe en naar wie? Waar moet je dan op letten? Weet u wat er van uw eigen risico af gaat? En hoe zit het met zorgtoeslag? Met deze en andere vragen bent u welkom bij het informatieteam van de campagne ‘Ik regel mijn zorg goed’.  

Informatieteam

Het informatieteam staat op dinsdag 3 en vrijdag 20 december van 9.00 – 17.00 uur in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld overstappen van zorgverzekeraar, eigen risico, zorgtoeslagen en het verschil tussen een restitutie- of naturapolis.  

Bron: Flevoziekenhuis