Geannuleerd - Nieuwe vestigingsmogelijkheden Sloterdijk Centrum

UPDATE 23-09-2020

Zoals je waarschijnlijk zelf al hebt vernomen lopen de Coronacijfers in Amsterdam en omstreken sterk op. De kans is groot dat de huidige RIVM richtlijnen voor bijeenkomsten in de buitenlucht worden aangescherpt. Een en ander heeft ook gevolgen voor het event ‘Wonen in Sloterdijk-Centrum’ dat op zaterdag 26 september plaatsvindt. We verwachten dat op basis van de nieuwe richtlijnen voor onze regio, dit event zal worden afgelast. We vinden dit zeer spijtig en hopen op ieders begrip. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte. 


Sloterdijk Centrum, rondom Station Sloterdijk, wordt ontwikkeld tot een levendige wijk om te werken wonen en recreëren. Over de ontwikkeling van Sloterdijk Centrum wordt Zaterdag 26 september een event georganiseerd. In deze nieuwe wijk zijn natuurlijk ook eerstelijns zorgvoorzieningen nodig.

 

Event 26 september 

Ben jij geïnteresseerd in de vestigingsmogelijkheden voor eerstelijns zorgaanbieders in Sloterdijk Centrum? Kom dan zaterdag 26 september naar het event. Meld je aan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v..v van je naam, e-mailadres, telefoonnummer en aantal personen dat je komt. Na aanmelding ontvang je een bericht met daarin welke programmaonderdelen interessant zijn voor geïnteresseerde eerstelijns zorgaanbieders.

 

UPtown Sloterdijk

In rap tempo transformeert Sloterdijk van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen. Kantoorcomplexen worden omgetoverd tot woongebouwen, oude bedrijfsgebouwen worden broedplaatsen voor de nieuwe economie. Op braakliggende terreinen verrijst vooruitstrevende nieuwbouw die aantrekkelijk is voor een brede doelgroep die open staat voor nieuwe kansen. Diversiteit en creativiteit vormen het credo. Wonen in een verticale tuin, of werken in een Makerstoren? In Sloterdijk liggen alle mogelijkheden open. UPtown Sloterdijk is een initiatief van de gemeente Amsterdam, vastgoedeigenaren en (woon-)ontwikkelaars in Sloterdijk. Zij werken in nauwe samenwerking met bewoners en ondernemers aan de toekomst van deze stadswijk. 

Ga voor meer informatie naar: https://www.uptownsloterdijk.nl/events/wonen-in-sloterdijk/

Gerelateerd nieuws