Kalender

Studiereis Marokko 2020

Datum

7 juni 2020 00:00 - 00:00

Accreditatie

In aanvraag voor huisartsen

Contactpersoon

Marianne Groen

Telefoonnummer

06 - 4356 2486

E-mail

mariannegroen2012@gmail.com

Organisator

Marianne Groen en Shouf Shouf

Als vervolg op de eerdere studiereizen organiseren Marianne Groen en Shouf Shouf  een studiereis voor de  artsen  naar Zuid Marokko. De studiereis vindt plaats in de periode van 7 juni 2020 tot 15 juni 2020 en gaat definitief door!

Wel zijn er nog een aantal plaatsen en is voor de liefhebbers een optie van twee dagen wandelen door de Atlas toegevoegd. Mocht je hiervoor kiezen, dan is het vertrek op 4 juni met een aansluiting bij de studiereis in Ouarzezat op 7 juni.

De thema’s die tijdens de studiereis aan de orde zullen komen zijn:

  • Diabetes
  • GGZ
  • oncologie

De te bezoeken steden zijn:

  • Ouarzazate
  • Marrakech
  • Essaouira

Gedurende de reis wordt kennis gemaakt met verschillende Marokkaanse collega-artsen. Met hen gaat u in gesprek over ervaringen, visie en behandelvormen die zij in Marokko hanteren bij  de genoemde ziektebeelden. Thema’s als cultuur en religie zullen vaak terugkomen bij onze ontmoetingen met de Marokkaanse collega-artsen.

Door een gevarieerd programma krijgt u een duidelijk beeld van de organisatie van de gezondheidzorg in Marokko. We bezoeken onder andere een privéziekenhuis, een staatsziekenhuis, een lezing over diabetes en een lezing over psychiatrie.

Hiernaast zal er genoeg ruimte zijn om op ontspannen wijze kennis te maken met de Marokkaanse cultuur en tradities.

 

Aanmelding tot 15 januari via info@shoufshoufmarokko.nl 

Klik hier voor meer informatie