Kalender

Workshop Advance Care Planning (ACP)

Aanmelden


Datum

6 september 2018 15:00 - 17:00

Locatie

Elaa - Hoogte Kadijk 143C, 1018 BH Amsterdam, Nederland


Plan je route

Aantal deelnemers

30
27 plekken vrij

Contactpersoon

Mathilde Dijk

Telefoonnummer

088 - 34 33 045

E-mail

m.dijk@elaa.nl

Organisator

Elaa

Praktische workshop over Advance Care Planning in de huisartsenpraktijk; waar moet ik op letten in mijn praktijk en hoe pak je het opzetten van ACP aan?

Deze workshop wordt in het kader van Beter Oud in Amsterdam georganiseerd voor de proeftuinen van het project, maar staat ook open voor andere belangstellingen uit de eerste lijn. 

Waarom inzetten op Advance Care Planning?

Advance Care Planning of vroegtijdige zorgplanning sluit heel goed aan bij het gedachtegoed van Beter Oud in Amsterdam. Het gaat immers om goed in kaart te brengen wie er kwetsbaar is, en welke vorm van overleg je hierbij in kunt zetten om de vroegtijdige zorgplanning goed op elkaar aan te laten sluiten in de eerste lijn. Betrokken projectgroepleden Beter Oud en ook individuele huisartsen en wijkverpleegkundigen in Amsterdam hebben aangegeven behoefte te hebben aan ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van Advance Care Planning. 

Informatie

Heb je een vraag over vroegtijdige zorgplanning en ben je op zoek naar ondersteuning bij het opzetten van Advance Care Planning in de praktijk? Neem dan contact op met onze adviseur Mathilde Dijk.

 

Sprekers

Monique de Wit Reijnierse
Monique heeft veel ervaring opgedaan in Noord-Holland en is goed in het verbinden van beleid en veranderingen in de zorg met de dagelijkse werkelijkheid in de (huisartsen)praktijk, onder andere door coaching on the job in de praktijken zelf. Haar specialisaties zijn ouderenzorg, Advance Care Planning en wijkgerichte samenwerking binnen de eerste lijn. Wij hebben Monique voor een aantal uren per week ingehuurd.

Aanmelden - Workshop Advance Care Planning (ACP)
Totaalprijs:
Gegevens deelnemer(s)