Kalender

Dialoogsessie over innovatie in de chronische zorg

Aanmelden


Datum

5 september 2024 17:30 - 21:30

Locatie

Wicked Grounds - Schipluidenlaan 4, Amsterdam, Nederland


Plan je route

Contactpersoon

Ilse Groen

E-mail

igroen@amsterdamsehuisartsen.nl

Organisator

De Amsterdamse Huisartsenalliantie

Op donderdag 5 september vanaf 17:30 uur wordt er een tweede dialoogsessie georganiseerd om voort te bouwen op de opbrengsten van de eerste dialoogsessie in juni. Per sessie is er ruimte voor vijftig personen. 


Waar gaat de sessie over?

  • Vind jij ook dat de zorg voor chronisch zieken anders moet?
  • Voel je de urgentie?
  • Wat moet volgens jou anders in de zorg voor chronisch zieken?
  • Wat moet vooral ook blijven?
  • Wil jij een bijdrage leveren om te komen tot een andere aanpak en andere manier van werken?


Jouw kennis is nodig omdat jij vanuit jouw rol uitvoering geeft aan de zorg voor chronisch zieken.  Door de toename van patiënten met meerdere chronische aandoeningen neemt de druk op de huisartsenpraktijken toe. Om goede zorg te kunnen blijven bieden in een veranderende realiteit is een andere aanpak nodig. Dat vraagt wat van de verschillende zorgverleners in de huisartsenpraktijk. Tijdens de dialoogsessie ga je met elkaar in gesprek over wat er anders moet. 

 

Voor wie?

Deze sessie is voor huisartsen, kaderartsen, praktijkhouders, POHers, praktijkmanagers doktersassistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en nurse practitioners, die te maken hebben met de zorg voor chronisch zieke patiënten.

 

Informatie

Ongeveer twee weken voor de sessie ontvang je het programma, de laatste informatie van de bijeenkomst, een formulier voor het eventueel ontvangen van vacatiegelden en locaties waar je kunt parkeren indien je met de auto komt. Voor catering wordt gezorgd.