Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimtes te huur

Regio: Amsterdam Westerpark-Staatsliedenbuurt

Contact: Vera Arends

Praktijkruimtes te huur voor coaches, counselors en therapeuten. Vanaf een dagdeel per week te huur. In totaal zijn er 5 ruimtes, van 8,3m² t/m 18m² Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op mijn website: ruimtewest.nl

Reageren

Ruimte te huur

Regio: Amsterdam oost/ OLVG buurt

Contact: Fabiana

In onze mooie, gezellige groepspraktijk hebben we een kamer van circa 26vierkante meter te huur (spiegelwand en matjes aanwezig). Ideaal v pilates, meditatielessen, zwangerschapscursussen of fit na de bevalling cursus. In de praktijk werken oa. bekkenoefentherapeut, psychologen. Kom langs!

Reageren

Fysiotherapeut gezocht

Regio: Amsterdam nieuw-west; Slotermeer

Contact: Graziela Engeldal

Voor ons jonge en dynamische team zoeken wij een nieuwe collega, met voorkeur voor een specialisme. Neem contact met ons op via 020-6118027 of info@fysiocouperus.nl Of neem een kijkje op onze website; https://www.fysiocouperus.nl/vacatures/

Reageren

Praktijk ruimte te huur

Regio: Amsterdam-Buitenveldert

Contact: Johanna Innemee

Wij bieden praktijkruimte te huur. Amsterdam-Buitenveldert, Zwaansvliet. We hebben een grote ruimte, ongeveer 60 m2 te huur En we hebben een kleinere ruimte, ongeveer 15 m2 te huur Veel mogelijk! Neem contact op. 0641421082

Reageren

Bedrijfsruimte ter overname aangeboden

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Sheila

De bedrijfsruimte bestaat uit drie vertrekken van 42m2, 12m2 en 11m2. In de gehele ruimte ligt vloerverwarming. Huurprijs €1500 ex BTW en servicekosten. Je huurt van Rochdale. Neem contact op voor meer info.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam- west-centrum- noord

Contact: Floor te Kiefte

Wij zijn op zoek naar een praktijkruimte van minimaal 25 m2 voor de dinsdagavond om de week. Liefst in Amsterdam west/ noord of centrum.Wij hebben een groepsbehandeling psychodrama die al loopt, maar helaas moeten we onze ruimte uit.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amstelveen-Zuid ( Waardhuizen)

Contact: Suzanne Pols

Binnen ons paramedisch centrum is per 1 januari 2025 behandel ruimte (25m2) te huur. (€42 / dagdeel) Ons centrum beschikt over een ruime trainingszaal, keuken , trap en lift.

Reageren

workshopruimte/vergaderruimte te huur

Regio: amsterdam centrum-west

Contact: Jolien Wansing

Zoek je een gezellige vergaderplek of trainingsruimte? We hebben plek voor 24 personen, flip-over + beamer + audio + LCD tv & eigen catering mogelijk? Bekijk dan onze ruimte bij AmsterMAM Verloskundigen: https://amstermam.nl/diensten/westerdokpoint-verhuur/

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Bos en Lommer

Contact: Michael Bijnens

In het hartje van Bos en Lommer verhuur ik vanaf januari drie praktijkruimtes in een huiselijke en warme setting voor therapeuten. De kamers zijn respectievelijk 24, 12 en 8 vierkante meter. Er is een keuken en sanitair. Prijzen in overleg. Contact via 0614276616

Reageren

Praktijkruimte aangeboden

Regio: Amsterdam-Oost

Contact: Niek Penning

Mooie praktijkruimte van ca 40 m2 te huur (onderhuur) voor donderdag en vrijdag, per direct Locatie is Amsterdam-Oost, randje Indische Buurt en Oostelijke Havens Het gaat om hele dagen (dus ook de avonduren) 80 euro per dag. Liefst iemand die beide dagen wil.

Reageren

Looking for a therapy room rent

Regio: Amsterdam Oost (Oostport, Oosterpark, OLVG and close by)

Contact: Anastasia

Need a room suitable as a bodywork therapy space, at least 12-15sqm, bigger is better. I work as an Ilan Lev Method therapist, no massage equipment needed, I have my own specific low treatment bed and all necessary props. Long term rent. 

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam oost

Contact: Khurana

Ben opzoek naar praktijkruimte voor 1 zaterdag per maand in Amsterdam oost. Voor 1 a 2 dagdelen. Graag uw reaktie.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Joey Steur

Wij hebben drie spreekkamers te huur in een nieuwbouwpand in Amsterdam Noord. Prachtig ingericht, licht, rustgevend en stijlvol. De kamers zijn tussen de 16 en 19 m2. Therapeuten, Psychologen en coaches hebben de voorkeur.

Reageren

Gezocht praktijkruimte

Regio: Amsterdam en omgeving

Contact: Shiva & Fatma

Wij zijn twee gezondheidszorgpspsychologen die per 1-2-2024 een eigen praktijk gaan starten en op zoek zijn naar fijne behandelkamers in Amsterdam en omgeving.

Reageren

Te huur praktijkruimte

Regio: Amsterdam centrum Spiegelkwartier

Contact: Susan Pulley

Prachtig praktijk 1 grote prive ruimte, met behandelgebied, consultgebied. Te huur voor 1-3 dagen, of doorlopende curssen tot 8 mensen. Prijs vanaf €45/dagdeel, beter voor lang termijn. www.atma-ayurveda.com/praktijk-huren-private-workspace-amsterdam-centrum/

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdan Oost/Watergraafsmeer

Contact: Marjorie

Lichte prkatijkruimte 40 m2. Voor coach/therapeut of iemand anders die en fijne werkplek zoekt in Amsterdam Oost-Watergraafsmeer. Massagetafel aanwezig, de ruimte is groot genoeg voor groepen (mindfulness/familieopstelling etc) . Op: vrij/zat/zon hele dag en avond. Doordeweeks enkele avonden.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Sloterdijk

Contact: Eline Wielaard Simons

Binnen de wijk Sloterdijk start ik een huisartsenpraktijk per 1 april 2024. Wie wil mee pionieren in deze nieuwe wijk. Ik heb 3 + 3 kamers van ong 20m2 in de verhuur om samen te werken met eerstelijns gezondheidszorg medewerkers.

Reageren

Spreekkamer te huur

Regio: amsterdam centrum-west

Contact: Jolien Wansing

Kleine spreekkamer (8m2)te huur in een gezellige verloskundigenpraktijk in Amsterdam centrum/west. Incl. gebruik van wachtkamer, keuken met koffie & thee, printer, wifi & schoonmaak. Vaste verhuur, v.a. 2 dagdelen per week, v.a. €66. www.amstermam.nl/

Reageren

Kamer te huur

Regio: centrum/Jordaan

Contact: Maria

Voor onze prachtige praktijk zijn we op zoek naar een arts, oefentherapeut, psycholoog, ergo, logo en/of podotherapeut. Wij verhuren alleen per vaste dag (géén dagdeel) à 1750,- euro per maand excl. Er is een ruime wachtkamer, toilet en onbemande receptie.

Reageren

Praktijk ruimte aangeboden

Regio: Diemen-Zuid

Contact: Sultania

Gedeelde ruimte te huur, station Diemen-Zuid. schoonheidsspecialiste, Deze ruime ruimte word gedeeld met een Wax Specialist. De beschikbare dagen zijn: Maandag, dinsdag en donderdag. Van 10:00 tot 19:00. Dalsteindreef Diemen-Zuid (Campus). €60,- per dag.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Stadionweg, Amsterdam 1076PG

Contact: Anna

Praktijkamer te huur in een chiropractiepraktijk. Er zijn twee kamers om uit te kiezen. Kan voor meerdere modaliteiten: shiatsu, acupunctuur etc. Adres: Stadionweg 288H Beschikbare: Zaterdag: na 13:00 Zondag: hele dag Maandag: voor 14:00 Donderdag voor 14:00

Reageren

Ruimtes te huur - Geboortecentrum

Regio: Amsterdam West

Contact: Yorna

Bij ons nieuwe geboortecentrum hebben we meerdere vergader- en kantoorruimtes te huur. De ruimtes zijn rond de 10,15 & 40m2. Daarnaast is er een wellnessruimte voor bijvoorbeeld massage/gezichtsbehandelingen. Wij staan ook altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners. 

Reageren