Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Marith Bakx

Er wordt een ruimte gezocht waar ruimte is voor counseling, lichaamsgericht werken en meetings met een klein collectief.
Liefst:  • met parkeermogelijkheden

  • minimaal 25m2

  • contact met de buurt

  • uitnodigende (warme) uitstraling


 


All suggesties zijn welkom

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam West, Spaarndammerbuurt

Contact: Michelle Emmen

Mijn ruimte van 14m2 in het Sociaal Medisch Centrum Spaarndammerhout is van september 2024 tot januari 2025 (met mogelijke verlenging) te huur op de maandag en de vrijdag. Geschikt voor speltherapeuten, kindertherapeuten en jongerentherapeuten.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Piet Jan Van Wier

Vanwege einde huur huidige ruimte, zoek ik een praktijkruimte voor mijn lichaamsgerichte werk. Geluidsisolatie is van belang. In elk geval voor vrijdag hele dag, enkele collega's zouden mogelijk andere dagdelen kunnen invullen.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Czaar Peterbuurt

Contact: Sanne Eijken

Mijn lichte praktijkruimte van 35m2, op een zolder van een oud schoolgebouw, is een aantal dagdelen per week vrij plus avonden en weekenden. Ik geef lichaamsgericht psychotherapie en cursussen, dus er staan 2 makkelijke stoelen, kussentjes, matrasjes, etc.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Kleine praktijkruimte te huur in een eerstelijns centrum met huisartsen en vele andere paramedische disciplines. Het gaat om een mooie en hele lichte ruimte van 6,5 m2 met wastafel, airco en voldoende ruimte voor een behandeltafel. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Vacature Stedelijk Kwartiermaker WoR

Regio: Amsterdam e.o.

Contact: Winnie Boegborn (Dynamo)

Gezocht: Kwartiermaker Welzijn op Recept (16-20 uur) in Amsterdam die op strategisch niveau bouwt aan een stevige samenwerking tussen het sociale en medisch domein (huisartsen). De volledige vacature lees je op de website van Dynamo. 

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid Hoofddorppleinbuurt

Contact: Ewout

Mooie turn key praktijkruimte te huur aangeboden in een hoekpand nabij het Vondelpark en het Rembrandtpark. BVO 160m2, 2 verdiepingen, met 3 ruime behandelruimtes met airconditioning, ruime ontvangstruimte, kantoorruimte en meerdere bergingen.

Reageren

praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Oost - Watergraafsmeer

Contact: Marjorie Lucas - praktijk ALLES KIDS?!

Mijn praktijkruimte (40m2) is momenteel beschikbaar op diverse avonden vanaf 18 uur. Ook hele dagen in het weekend. De ruimte is geschikt voor 1 op 1 coaching - therapie - massage (tafel aanwezig). Kleine groepen tot 10 personen.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amstelkwartier/Amsterdam Oost

Contact: Sam Kuperus

Voor de (her)start van mijn (kinder)dietistenpraktijk Amstel Nutrition ben ik op zoek naar een fijne praktijkruimte voor 1-3 dagen per week. Bij voorkeur zoek ik een ruimte gevestigd in een huisartsenpraktijk, verloskundigenpraktijk of gezondheidscentrum.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam

Contact: Fabiana Di Mango

Mooie, lichte behandelruimte per direct beschikbaar, minimaal twee dagdelen huren (dagdelen in overleg). Samenwerking/ gewenst met aanwezige disciplines, voorkeur voor psycholoog. Huurprijs 34,50 euro per dagdeel. Welkom om kennis te maken en ruimte te zien.

Reageren

Ruimte te huur

Regio: Almere Kruidenwijk/Staatsliedenwijk

Contact: Chantal Peeters

In Medisch Centrum De Boog in Almere is per 1 januari 2025 ruimte voor een praktijk voor fysiotherapie: 2 behandelkamers en een oefenruimte zijn beschikbaar. In overleg is de ruimte eventueel ook eerder te huur.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste (GZ-)psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een pas verbouwd gezondheidscentrum. Wij bieden een prettige behandelruimte van 12 m2, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Mondhygiënist zoekt een kamer

Regio: Amsterdam

Contact: Fay

Mondhygiënist zoekt een kamer te huur, in een gezondheidscentrum of een al bestaande tandartspraktijk waar nog een extra kamer mogelijk beschikbaar is en te huur voor zelfstandig gebruik.

Reageren

Behandelkamers te huur

Regio: Amsterdam-Zuid

Contact: Esther Spee

In MCA Zuid is per direct ruimte om je bedrijf te vestigen. We hebben 3 sfeervolle behandelkamers die breed inzetbaar zijn voor gesprekken of lichaamsbehandelingen. Bekijk onze website voor een eerste indruk of bel 06-81338692.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam West

Contact: Rika

Hoi! Zoek jij een (praktijk)ruimte binnen een team van gelijkgestemden? Zoek jij een vaste of flexibele plek? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een groepspraktijk voor verschillende professionals? Interesse? Neem dan contact met mij op!

Reageren

Praktijkruimtes te huur

Regio: Amsterdam Westerpark-Staatsliedenbuurt

Contact: Vera Arends

Praktijkruimtes te huur voor coaches-counselors en therapeuten. De ruimtes zijn allemaal voorzien van natuurlijk daglicht. Te huur vanaf €50 voor een vast dagdeel per week. Interesse? Mail me voor vragen of neem een kijkje op de website: ruimtewest.nl

Reageren