Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Wegens praktijkuitbreiding gezocht: gz-psycholoog

Regio: Steigereiland, Amsterdam

Contact: Loes Olde Weghuis

Wil jij graag een eigen praktijk starten als zzp’er maar wil je ook samenwerken in een enthousiast team met (jong)volwassenen in een goedlopende praktijk in de generalistische basis ggz? Dit is je kans! Meerdere dagen/dagdelen mogelijk.

Reageren

praktijkruimte voor Dietist

Regio: Nederland Badhoevedorp

Contact: Margreet van der Kleij

Wegens vertrek van onze dietiste heeft Paramedici Badhoevedorp mooie praktijkruimte beschikbaar voor een dietiste. Er is oa kinderfysiotherapie, logopedie, wijkzorg, verloskunde, Podotherapeut aanwezig. Meer informatie? Contact Margreet vd Kleij; 0641775576

Reageren

Spreekkamer te huur

Regio: Rivierenbuurt

Contact: Jose Kruisselbrink

In onze huisartsenpraktijk komt 1 kamer vrij. De kamer bevindt zich op de 2e etage. Er kan gebruik gemaakt worden van onze wachtkamer. Incl gas, water, licht 500 euro/maand. Internet/telefoonaansluiting aanwezig. Voor meer info: mailen of 020-6448400.

Reageren

Huisartsenpraktijk Ritz zoekt een doktersassistente voor de woensdag

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Eveline Brand

Vanaf 1 april zijn wij op zoek naar een doktersassistente voor 9 uur per week, voor de woensdag. Uitbreiding in de nabije toekomst is een optie, zie: huisartsamsterdam.praktijkinfo.nl

Reageren

Te huur: oefenruimte voor avondcursus in Osdorp

Regio: Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig medisch centrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Ruimte voor psychotherapeut in Osdorp

Regio: Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste psychotherapeut die een eigen praktijk wil vestigen in een medisch centrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Werkplek in Paramedisch Centrum op IJburg

Regio: Nederland

Contact: Erik Veldman

In de Praktijk...is een modern kleinschalig Paramedisch Centrum op een goede zichtlocatie op IJburg. Momenteel is er weer plek voor een nieuwe zelfstandig werkende therapeut. IJburg is nog sterk groeiend en erg kinderrijk.

Reageren

Praktijkruimte te huur aan Oosterpark

Regio: Amsterdam-Oost

Contact: A.C. Kingeling

Direct aan het Oosterpark, centraal gelegen en goed bereikbaar ook per openbaar vervoer is binnen de praktijk voor o.a. basis en gespecialiseerde ggz praktijkruimte te huur. Tel. 020 6611211, url: praktijk-kingeling.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur bij het Vondelpark

Regio: Oud-Zuid

Contact: Loes Olde Weghuis

Mooie, knusse praktijkruimte te huur in een monumentaal pand bij het Vondelpark. 50 euro per dag, 35 euro per dagdeel. Meerdere dagen/ dagdelen mogelijk. Voor meer info neem contact op. 

Reageren

Vacature POH-S voor 16 uur per week

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: Eveline Brand

Per direct zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, ervaren POH-S / praktijkverpleegkundige, voor een periode van ongeveer 6 maanden in verband met ziektevervanging. Zie verder huisartsenganzenhoef.nl

Reageren

Vacature POH-S met interesse in leefstijl

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: Pim van den Dungen

Ben jij een enthousiaste POH die mensen wil helpen om op hun eigen manier gezonder te worden? Check dan de vacature op onze website

Reageren

Ruimte voor logopedie in Osdorp

Regio: Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste logopedist(e) die een eigen praktijk wil vestigen in een kleinschalig medisch centrum in Osdorp. Wij bieden een grote behandelruimte met veel kastruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Interesse? Bel 06-13629945 of klik hieronder:

Reageren

Bijzonder mooie praktijkruimte in monumentale pand

Regio: Herengracht Amsterdam

Contact: N vd Berg

Ik gebruik mijn praktijkruimte maar 2 dagen per week en zoek psychologen/coaches wie minimaal 2 dagdelen per week willen huren. Zeer mooi stil licht ruimte met uitzicht op de binnentuinen Herengracht dus geen straatlawaai. Eigen keuken, mooi ingericht.

Reageren

Elaa heeft stageplaats voor communicatie student

Regio: Amsterdam Centrum-Oost

Contact: Carin Sieling

Studeer jij communicatie en/of multimedia (mbo/hbo) en ben je zoek op naar een stageplaats? Wij hebben een stageplaats beschikbaar met een uiteenlopend takenpakket. Meer weten? Bel met Carin 088-34 33 034 of klik op reageer.

Reageren