Kalender

Elaa Jaarevent 2024

Datum

21 november 2024 13:00 - 18:30

Locatie

KIT - Mauritskade 64, Amsterdam, Nederland


Plan je route

Accreditatie

Wordt aangevraagd.

Kosten
  • € 80,-
Contactpersoon

Floor Koenen

Telefoonnummer

06 - 410 93 992

E-mail

f.koenen@elaa.nl

Organisator

Elaa

Hoera Schaarste

overlevingstechnieken in een veranderend zorglandschap

header jaarevent 2024

Met veel plezier organiseren wij voor professionals uit zorg en welzijn in Amsterdam en Almere het Elaa Jaarevent 2024 over schaarste en transformatie in de zorg en welzijn. We bieden een leuk, gevarieerd maar vooral inspirerend programma waar voor iedereen wat te halen valt. Op het programma staan onder andere Jitske Kramer, De Vrije Denkers, Slijpstof en Team Heartbeats.

Hou je mailbox, LinkedIn en deze pagina in de gaten voor alle nieuws rondom het Elaa Jaarevent. Zodra het programma is vastgesteld kun je je aanmelden en twee workshops uitkiezen. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan alvast donderdag 21 november van 13:00-18:30 uur in je agenda. 

Jitske Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, ondernemer, bestsellerauteur en voormalig ’trainer van het jaar’. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. Via haar boeken en ijzersterke lezingen en masterclasses brengt ze haar kennis en ervaringen naar de wereld van organiseren, samenwerken en leiderschap. Om de slagkracht en resultaten van individuen en groepen te verbeteren (en de wereld gewoon een beetje mooier te maken). Ze heeft de ambitie om organisaties te activeren om voor alles en iedereen woest aantrekkelijk te zijn. En het liefst ook nog verrukkelijk eenvoudig. In haar verhalen wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.  

De Vrije Denkers

Arthur Kruisman en Patrick Donath geven inspirerende werksessies om de afstand tussen denken en doen te verkleinen. Met hun overtuigende houding stimuleren deze mannen iedereen die worstelt met de druk van de maatschappij en de voortdurende vernieuwingen. Zij maken het totaalplaatje van het menselijke brein en het functioneren van een samenleving inzichtelijk. Het perspectief van werken verschuift hierdoor van starre procedures naar anticipatie op veranderingen. 

Slijpstof

Slijpstof werkt aan vraagstukken in de publieke sector en aan projecten in de culture sector en het bedrijfsleven. Hun projecten dragen bij aan een duurzamere wereld en hebben daarbij een maatschappelijk karakter. Ook organiseren ze hackathons, begeleiden ze teams en faciliteren strategische en creatieve sessies. Design thinking is hierbij de basis van hun denken en doen. Het verhelderen van de structuur van het probleem, het begrijpen van de behoeftes van de gebruikers en snel testen en verbeteren staan hierbij centraal.

Team Heartbeats

Team Heartbeats gelooft dat mensen het kloppend hart zijn van een organisatie. Het is hun missie om mensen een groeispurt te geven zodat zij veerkracht ontwikkelen. Dit maakt bedrijven wendbaar en biedt een sterke basis voor transformatie, zodat ze van waarde blijven op een aarde die het waard is om op te leven.