Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Op zoek naar ruimte circa 45m2 - woe. Of vrijdag ochtenden

Regio: Amsterdam West, Sloten

Contact: Carolina van Haperen

In omgeving Sloten of Amsterdam Nieuw West ben ik op zoek naar een ruimte/zaaltje waarin ik regelmatig training kan geven aan circa 10 mensen (10 yogamatten). Ik heb zelf matjes e.d. Als er een klein hoekje voor opslag is dan zou dat fijn zijn.

Reageren

Gratis loopbaan en ontwikkeladvies 45+ in de zorg

Regio: Groot Amsterdam

Contact: Wendy van De Nesse

Regie nemen over je loopbaan voor 45 plus werkend.
Hoe wil je het werk de komende jaren inrichten, wil je veranderen van baan, of ander (zorg) werk doen. Meer inzicht door gratis assessment en gesprekken. Interesse? Bel of mail 06-22202549 of w.nesse@planet.nl

Reageren

Vacature projectmanager apotheken 16/24 uur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Bob de Dood

Heb je affiniteit met apotheken en/of eerstelijnszorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het FBA is per 1 juli 2019 op zoek naar een projectmanager apotheken. Kijk op www.fbadam.nl voor meer informatie.

Reageren

Beschikbaar Ruimte Kaakchirurig of Orthodontist

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Mw. E.M. Andriessen

Gedeelde ruimte, waarvan beschikbaar drie behandelruimtes met stoel. Verder gebruik van een ruime afzonderlijke wachtkamer, een keuken en toilet. Gebruik van computer, telefoon, en pinapparaat. Centraal: Röntgen kamer met OPT + Intra-oral, en Sterilisatie ruimte.

Reageren

Huisartspraktijk: Gezamelijk een nieuwe praktijkruimte betrekken met fysiotherapiepraktijk

Regio: Amsterdam, Zuid

Contact: M. Mulder

Op termijn (+12 maanden) ruimte betrekken (+270 m2) en te verdelen over een bestaande fysiotherapiepraktijk. Wij zoeken een geinteresseerde huisarts(en)praktijk die mee wil doen in te huren ruimte. Nieuwe locatie wordt ingericht in directe afstemming met huurders

Reageren

Te huur: Oefenruimte voor avondcursus

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-1362 9945 of reageer.

Reageren

Zorggroep Almere zoekt Huisartsen

Regio: Almere

Contact: Imke Saris

De huisartsen van Zorggroep Almere blinken uit in hart voor de zorg en liefde voor het huisartsenvak. Ben jij huisarts en gedij jij goed in een praktijk waar je op alle vlakken ruim baan krijgt voor het uitoefenen van jouw vak? Neem dan contact met ons op.

Reageren

Vacature wijkgroepcoördinator

Regio: Amsterdam

Contact: Willemien Rietman

De ROHA is op zoek naar één tot twee nieuwe wijkgroepcoördinatoren. Ben je ZZP'er of praktijkmanager en heb je 2-4 uur per week over om huisartsen te ondersteunen bij samenwerking in de wijk, reageer dan. https://bit.ly/2WnhSGQ

Reageren

Elaa zoekt een adviseur 28-32 uur per week

Regio: Amsterdam en Almere

Contact: Anne-Marieke van der Veldt

Zoek jij een baan als adviseur? Ben jij nieuwsgierig én leergierig, kritisch én onderzoekend en ontvankelijk voor nieuwe ideeën, opvattingen en invalshoeken binnen de zorg? Vind jij werken voor een organisatie met een maatschappelijk doel belangrijk? Lees dan snel verder!

Reageren

Vacature DA voor minimaal 16 uur per week

Regio: Amsterdam Zuid-Oost

Contact: Eveline Brand

Huisartsen Ganzenhoef zoekt een doktersassistente voor de maandag en woensdag. Overige dagen op afroep. zie: huisartsenganzenhoef.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: SIgrid Stam

Wij hebben in onze praktij ruimte te huur voor 4 dagen. We werken met Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (kinderen en volwassenen), Fysio/manuele therapie, Haptotherapie en Logopedie. Zie amsteloefentherapie.nl

Reageren

Spreekkamer te huur in HOED Amsterdam Oost

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Nathanja van Moppes

Te huur in hoed A'dam Oost: gemeubileerde SPREEKKAMER voor psycholoog, diëtiste of andere paramedicus. Beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. Huurprijs per maand (incl. internet): bij 1 dg/wk 280 euro, bij 2dgn/wk 560 euro; bij 3 dgn/wk 840 euro.

Reageren

Mogelijkheid voor stage POH-GGZ

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Hanneke van der Aalst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die wil starten met de opleiding tot POH-GGZ. Het betreft ongeveer 8 uur per week op dondermiddag en vrijdagochtend. De praktijk heeft een multiculturele patientenpopulatie met veel psychosociale problematiek.

Reageren

Te huur: Praktijkruimte (22m2) in Rivierenbuurt

Regio: Amsterdam Rivierenbuurt

Contact: Stefan Wigger

Praktijkruimte te huur, voor 2 dagdelen ± 22 m2 voor bijv. psycholoog, psychotherapeut, ergotherapeut, in gezondheidscentrum waar POH, diëtist, podoloog en osteopaat werkt. Samenwerking met naastgelegen huisarts mogelijk. Meer info via Stefan Wigger 06-10704696. 

Reageren

Stageplaats voor doktersassistente

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Bianca

2e of 3e jaars stagiaire doktersassistente gezocht voor woensdag, donderdag en vrijdag voor interessante praktijk in Amsterdam Noord. Voor meer informatie bellen met Bianca of Alie 020-6360630.

Reageren

Praktijkruimte te huur in Amsterdam Zuid

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Daniëlle Westra

Praktijkruimte te huur voor de maandag ochtend, vrijdag en zaterdag. Wij zoeken een osteopaat, manuele therapeut, psycholoog, fysiotherapeut of andere discipline die in ons team van oefentherapie, massagetherapie, hypnose, shiatsu, diëtiste en logopediste past

Reageren

Gezocht per direct POH-GGZ

Regio: Landsmeer

Contact: Monique, Elvira of Josta

Wij zoeken per direct voor een huisartsenpraktijk in Landsmeer, een POH GGZ. Voor de maandag en de donderdag, ter vervanging van ziekte, voor minstens 1 maand, mogelijk langer. Betaling conform CAO

Reageren

Praktijkruimte te huur in gezondheidscentrum

Regio: Amsterdam Noord

Contact: H.N. Visser

Voor minimaal 1 dag per week mooie praktijkruimte te huur met mogelijkheid tot uitbreiding. Onze voorkeur gaat sterk uit naar een psycholoog.

Reageren

Doktersassistent(e) gezocht

Regio: Amsterdam, Vijzelgracht

Contact: Onno Zeijlstra

Een enthousiaste doktersassistent(e) met goede beheersing van de Engelse taal, handig ben met computers / ICT. Voor p.m. 20 uur per week vanaf 1 mei in een kleine startende, moderne huisartspraktijk. Geïnteresseerd? Bel 06-5204 6106 of stuur ons een mail!

Reageren

Kinderoefentherapeut (i.o.) gezocht

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste kinderoefentherapeut die een goedlopende praktijk wil overnemen voor 1 à 2 dagen. De praktijkruimte is met 35 m2 zeer ruim en bevindt zich in een medisch centrum met vele andere paramedische disciplines. Bel 06-1362 9945 of klik:

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor GZ-psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-1362 9945 of klik op 'reageer'.

Reageren

Vacature dokterassistente Noord Huisartsen

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Pim van den Dungen

Noord Huisartsen zoekt een doktersassistente voor in ieder geval een kwartaal en mogelijk blijvend. We zoeken een proactieve teamspeler die goede triage-kwaliteiten combineert met goede communicatieve vaardigheden. In overleg 0.4-0.7 FTE. www.noordhuisartsen.nl

Reageren

Gezocht praktijkruimte 2 dgn

Regio: Amsterdam Oud Zuid

Contact: Fenneke Staman

Ik zoek een praktijkruimte voor het geven van Relatietherapie, Hypnotherapie en Mediation. Het liefst in Amsterdam Oud Zuid, daar is mijn praktijk nu ook gevestigd. Van de villa worden appartementen gemaakt, vandaar dat wij moeten verkassen. www.staman-therapie.nl

Reageren

POH-Ouderen in de levendige Pijp/Amsterdam Zuid

Regio: Amsterdam Oud Zuid en de Pijp.

Contact: Joost van Raalte

3 huisartsenpraktijken in Amsterdam Zuid/de Pijp willen samen ketenzorg ouderen gaan aanbieden en zoeken een POH voor 3 dagen/week. Wij zoeken: minimaal HBO geschoold, met (ambitie tot) cursus POH ouderen. Uitbreiding waarschijnlijk in de nabije toekomst!

Reageren

Vacature doktersassistente in kleinschalige praktijk

Regio: Amsterdam Oost, Dapperbuurt

Contact: Jovita Wensveen, of collega's

Wij zoeken een doktersassistent(e) die ons team op maandag of vrijdag komt versterken; uitbreiding zeker bespreekbaar en regel. Lees hier meer over de praktijk. Bel 020-6651411 of mail; wij bellen je dan graag terug!

Reageren

Tijdelijke praktijkruimte gezocht per 1 augustus 2019

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Fabiana Di Mango

Psychosomatisch oefentherapeut en bekken oefentherapeut zijn op zoek naar een tijdelijke (ongeveer 1 jaar) praktijkruimte in Amsterdam Oost per augustus. Dit i.v.m verbouwing. Graag behandelruimte voor 3-5 dagen binnen een (groeps)praktijk, gezondheidscentrum.

Reageren

Vacature POH-S (i.o) bij huisartsenpraktijk DokterZuid

Regio: Amsterdam-Zuid

Contact: Eveline Brand

Moderne vooruitstrevende praktijk, met een over het algemeen hoog opgeleide patiëntenpopulatie zoekt POH-S (i.o.). Functie is een groeifunctie in vaardigheden en uren. Startend met CVRM, daarna ouderenzorg. Er zijn 2 collegae POH-S. Zie dokterzuid.nl

Reageren

Vacature Doktersassistente

Regio: Amsterdam -Slotermeer

Contact: Huisarts M.H van Heerde

Voor onze kleinschalige en gezellige huisartsenpraktijk in Amsterdam Slotermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor16-20 uur per week (werkdagen in overleg). Wij zijn een klein en hecht team. Voor vragen bel met 020-6131237.

Reageren

POH-S gezocht voor leuke praktijk

Regio: Amsterdam-West Bos en Lommer

Contact: Mediport Huisartsenpraktijk de Vries & Vos

POH-S gezocht door huisartsen Fokko de Vries en Frieda Vos voor 16 uur per week voor DM en CVRM. Werktijden in overleg. Ervaring niet vereist. Solliciteren en info bij Ingeborg Hoek 020-5812920. Zie ook de website.

Reageren