Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Peter Swinkels

Ik ben Podoloog en zoek naar praktijkruimte in Amsterdam-Noord voor 2 dagen in de week. Mijn voorkeur gaat uit naar een multidisciplinair centrum of bij een fysiopraktijk in.

Reageren

Praktijkruimte beschikbaar

Regio: Badhoevedorp

Contact: Hans Gloudemans

Te huur 1 of 2 behandelkamers in fysiotherapiepraktijk in Badhoevedorp. Deeltijd mogelijk. Momenteel werken er 2 fysiotherapeuten, een diëtist, logopedist en remedial teacher. Interesse? Kijk op fysiotherapie-badhoevedorp.nl en neem contact op.

Reageren

Maatschap deel ter overname; Fysiotherapie Couperus

Regio: Amsterdam Nieuw-west

Contact: Graziela Engeldal

Voor onze praktijk in Slotermeer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die wil instromen in onze maatschap. Bekijk de vacature. We ontvangen jouw motivatie en cv graag voor 8-11-2021.

Reageren

(gedeelde) praktijkruimte te huur gevraagd

Regio: Centrum, Oost

Contact: Barbara

Als counselor zoek ik een fijne, rustige en lichte (eventueeel gedeelde) praktijkruimte voor twee à drie vaste dagen per week. Voorkeur voor woensdag tm vrijdag overdag maar dagen zijn bespreekbaar. Contact: barbara@eennieuwemorgen.nl of bellen 06-4708 4424.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden op de Herengracht

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Wilbert Kok

Binnen onze groepspraktijk nabij het Rembrandtplein is ruimte voor coaches en (psycho) therapeuten. Wij beschikken over drie sfeervol ingerichte spreekkamers die per dag of per dagdeel gehuurd kunnen worden. De praktijk beschikt over een kleine keuken.

Reageren

groepspraktijk gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Hanne Houben

Pand te huur gezocht met minimaal 4 kamers voor uitbreiding van groepspraktijk relatietherapie.

Reageren

Vacature POH-S 2 dagen per week

Regio: Amsterdam centrum/Oud-West

Contact: Helena v Eijkeren

Voor onze huisartsenpraktijk in Amsterdam Centrum/ Oud-West zijn wij per 1 oktober op zoek naar een POH-S voor twee dagen in de week(ma en di). Voor de ketens DM, COPD, astma en CVRM. 

Reageren

Word jij onze nieuwe collega doktersassitente??

Regio: Amsterdam-West

Contact: Figen Akyildiz

Vacature doktersassistente (24 u pw) Ben jij een ervaren, beginnende of bijna afgestudeerde doktersassistente en zoek je een leuke, afwisselende baan bij een gezellige, goed georganiseerde praktijk? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Figen Akyildiz.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam-Oost t.o. OLVG

Contact: Fabiana Di Mango

Wij zoeken bijvoorkeur een zelfstandige overgangsconsulent die samenwerking zoekt. In onze praktijk werken psychologen, diëtist, psychosomatisch oefentherapeut en bekken oefentherapeut. De praktijkruimte is meerdere dagen beschikbaar. Mail voor meer info.

Reageren

Ergotherapeut gezocht in gezondheidscentrum

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

We zoeken per direct een enthousiaste ergotherapeut die zich wil vestigen in een pas verbouwd gezondheidscentrum, waarin huisartsen en vele andere paramedische disciplines zijn gevestigd. Onze huidige ergotherapeut vertrekt helaas vanwege een privéverhuizing.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

Contact: H. Steltenpool

Praktijkruimte te huur, thv Waalstraat grootte 25 m2. Medegebruik wachtruimte, keuken, toilet. Voor medicus, paramedicus, psycholoog of coach. Voor meer informatie bel 06-50635721 of via de button reageren.

Reageren

Unieke praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: M. van Soest en S. Schouten

Voor onze multidisciplinaire praktijk aan de Keizersgracht in Amsterdam centrum, zijn we op zoek naar een zelfstandige collegae die praktijkruimte wil huren. Voor meer informatie graag bellen of mailen: 06-13359433 of 06-20393672.

Reageren

Praktijkruimte te huur in sfeervolle praktijk

Regio: Zuid (Stadionbuurt)

Contact: Esther El Bouzrute

In onze gedeelte praktijk op de Herculesstraat 133 hebben we twee behandelkamers (18 en 22 m2) die enkele dagen beschikbaar zijn. De grootste heeft een vaste behandeltafel die opgeklapt kan worden. We zoeken een nieuwe collega vanaf 1 dag per week. Zie mcazuid.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Rivierenbuurt, Amsterdam

Contact: Jade Nolte

Een ontspannen en lichte praktijkruimte te huur in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Circa 25m2.
Voor foto’s, neem gerust een kijkje nemen op onze website: www.therub.nl

Reageren

Thuiszorg ruimte gezocht

Regio: Amsterdam West

Contact: A. Yavuz

Hi allemaal!, Wij als bestaande thuiszorg in Osdorp zoeken een beschikbare ruimte dichtbij voor meerdere disciplines. We denken hierbij aan een huisartsenpraktijk. Weten jullie toevallig beschikbare thuiszorg ruimtes? Het liefst willen wij in een gezondheidscentrum!

Reageren

Prachtige praktijkruimte beschikbaar

Regio: Amsterdam West-Houthavens

Contact: Sarah Ketel

Ik huur een mooie praktijkruimte in Amsterdam Houthavens en heb drie dagen beschikbaar voor een andere huurder, dagdelen kan ook. De ruimte leent zich het meest voor coaching/therapie. Er is een klein keukentje en een toilet aanwezig. Ik hoor het graag!

Reageren

Spreekkamer te huur in huisartsenpraktijk

Regio: Amsterdam-Centrum

Contact: Adrie Heijnen

Praktijkruimte te huur, Koestraat 5-B, op de 1ste etage, grootte 25 m2, prijs € 1200, inclusief gas, water, licht, telefoon, internet en gebruik van de gemeenschappelijke wachtkamer faciliteiten. Tel 06-51219654 of 020-6227471 of stuur een mail via reageren.

Reageren

Medisch pedicure gezocht

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Medisch pedicure gezocht voor de overname van een goedlopende zelfstandige praktijk in gezondheidscentrum. Om gezondheidsredenen stopt de huidige praktijkhouder er per direct mee. Het grote patiëntenbestand kan zonder betaling van goodwill worden overgenomen.

Reageren