Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vacature dietiste ZZP parttime

Regio: Regio Amsterdam

Contact: A. de Vries

Steenstra & de Vries diëtetiek bestaat inmiddels ruim 5 jaar, is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft inmiddels een vierde locatie waarvoor wij op zoek zijn naar versterking. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige diëtiste ZZP voor een parttime functie.

Reageren

Mooie praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Herengracht

Contact: Eveline

Welke gz-psycholoog / psychotherapeut / klinisch psycholoog / psychiater/ coach / of iemand anders liefst in de zorg is op zoek naar praktijkruimte? In onze prachtige praktijk op de Herengracht komt per 1 mei ruimte vrij voor meerdere dagdelen per week.

Reageren

Vacature HBO fysiotherapie

Regio: Amsterdam Slotermeer

Contact: Theo Schavemaker

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en enthousiaste collega! Wij zoeken: HBO fysiotherapie, BIG en kwaliteitsregister geregistreerd; Specialisatie is een pré; Flexibel, enthousiast en ondernemend; Mogelijk instromen maatschap. Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 15 mei. Vragen? Bel met 020-6118027. 


 

Reageren

Maatschapsdeel te koop aangeboden

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Annet

In een goedlopende fysiotherapiepraktijk is een maatschapsdeel te koop. De modern ingerichte en gerenoveerde praktijk beschikt over vier behandelkamers en een oefenzaal. We vormen een kostenmaatschap en verhuren daarnaast behandelruimtes aan andere paramedici.

Reageren

praktijkruimte gezocht

Regio: Watergraafsmeer

Contact: Annemarie

Ik ben voor mijn natuurgeneeskunde/massagetherapie praktijk op zoek naar een betaalbare praktijkruimte in Watergraafsmeer. Dagen, dagdelen, huur per uur of op een andere wijze een ruimte delen, alles is bespreekbaar.

Reageren

Praktijkruimte

Regio: Utrecht

Contact: Lin Weeteling

In deze lockdown tijd is er voor veel mensen werk weggevallen. Ik bied daarom mijn praktijkruimte aan om per uur te kunnen huren. Ben je coach, therapeut of masseur? Neem dan gerust contact met mij op. Dan nemen we de mogelijkheden door.

Reageren

Vacature vaste waarnemend huisarts

Regio: Amsterdam

Contact: Ralph Besselink

Ben je of ken je een huisarts die zin heeft om voor twee dagen per week het team van Huisartsenpraktijk Windhausen te versterken? Neem dan uiterlijk maandag 22 maart contact op met de praktijkmanager Ralph Besselink via 06 36 01 46 14.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: De Pijp/Zuid

Contact: Liesbeth Steetzel

Rustige, lichte praktijkruimte te huur voor 3 of 4 dagen per week (behalve op woensdag). Via een gemeenschappelijke wachtkamer/keuken en de tuin is deze kamer van 15m2 te bereiken voor een coach/psycholoog/psychotherapeut. De praktijk ligt aan een mooi plein.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden

Regio: Amsterdam Slotervaart

Contact: Jeroen Verkerk

In april opent Centrum voor Zorg Slotervaart haar deuren in het voormalige ziekenhuis, met een breed aanbod eerste- en anderhalvelijnszorg. Er is nog beperkt ruimte beschikbaar. Belangstelling? Neem contact op met Jeroen Verkerk 06-11012665.

Reageren

Praktijkruimte te huur in hartje Amsterdam

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Anne-Marie van Dijk

Twee praktijkruimtes van 12m2 te huur in hartje Amsterdam, op loopafstand van het Rembrandtplein en de gezellige Utrechtsestraat. De eerste ruimte is modern ingericht en 3 dagen in de week beschikbaar. De tweede ruimte is ongemeubileerd en voltijd beschikbaar.

Reageren

Gezocht: ruimte voor woensdagochtend

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Marcel Ulrich

Per april zoek ik een ruimte in Amsterdam Centrum voor de woensdagochtend waar ik groepstherapie kan geven, samen met mijn collega Timon van der Scheer. De ruimte moet het mogelijk maken om met 7 mensen 1.5 meter afstand van elkaar te kunnen houden.

Reageren

Vacature doktersassistent(e) 16 uur per week

Regio: Amsterdam-Rivierenbuurt

Contact: José Kruisselbrink

Onze kleinschalige gezellige praktijk met gevarieerd patiëntenaanbod in de Rivierenbuurt zoekt een 3e doktersassistent(e) om het team weer compleet te maken!
Stuur je motivatie met cv naar José Kruisselbrink, huisarts. Vragen? Bel je collega: 0206448400.

Reageren

Ruimte te huur 12m2

Regio: Amsterdam-Oost

Contact: S. Zvi

Bedrijfsruimte of praktijkruimte te huur van ongeveer 12m2 per dagdeel of per maand bespreekbaar. Je deelt het pand met een zorgverlener. Gedeelde wachtruimte, keuken en toilet. Locatie: Dapperbuurt. 

Reageren

Vacature doktersassistente (18 uur per week)

Regio: Noord

Contact: Eveline Brand

Wij zijn voor onze sfeervolle en kleinschalige huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord op zoek naar een enthousiaste doktersassistente. Heb je interesse stuur voor 15 april je motivatiebrief en CV naar Eveline Brand, praktijkmanager. Zie: noordhuisartsen.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Oud-West / Centrum

Contact: Jacqueline

Op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam hebben we een behandel/spreekruimte in ons centrum beschikbaar voor o.a.: huis- of sportarts, diëtist, specialist of psycholoog. Te huur per dagdeel.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Buitenveldert en Amstelveen

Contact: Eli

Voor mijn praktijk als Acupunctuur arts zoek ik voor 2,5 - 3 dagen per week praktijkruimte. Liefst op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam centrum

Contact: Marja Beers

Voor mijn praktijk als GZ psycholoog, gezins- en partnerrelatie therapeut zoek ik voor 2,5 - 3 dagen per week praktijkruimte. Liefst op maandag, dinsdag, woensdag.

Reageren

Praktijkruimte gezocht voor 1 dagdeel per week

Regio: Osdorp

Contact: Elsa

Ik zoek een praktijkruimte voor 1 dagdeel per week (om te beginnen). Ben al 16 jaar natuurgeneeskundig therapeut maar doe bijna alles online. Wil toch ook weer een "gewone" praktijk erbij. Ik heb iets als een massagetafel nodig waar klanten op kunnen liggen.

Reageren

Groepsruimte gezocht voor de donderdagochtend

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Tasja van Veen

In Amsterdam-oost/ Watergraafsmeer zoeken wij, Tasja van Veen (psychotherapeut) en Volkan Yildirim (klinisch psycholoog), voor langere tijd, een groepsruimte van ongeveer 35 - 40m2 voor onze schematherapiegroep op donderdagochtend.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Lucia

In Amsterdam Noord ben ik op zoek naar een praktijkruimte voor een mondhygiënist. Heb je een ruimte die voor lange tijd te huur is? Dan hoor ik het graag.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Nieuw West

Contact: Lia van der Burg

Zelfst. behandel/ praktijkruimtes (26m2 of 17m2) te huur in pand in Asd Nieuw- West. Eventueel ook in vaste dagdelen pw te huur. Avonduren of weekend ook beschikbaar. Volledig ingericht, met gebruik van toilet, keuken en wachtruimte. Ruime parkeergelegenheid.

Reageren