Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vacature POH-S voor 24 uur/week

Regio: Rivierenbuurt

Contact: Jose Kruisselbrink

Wij zoeken een zelfstandige POH-S die binnen ons team (3 huisartsen,3 doktersassistenten, 1 POH GGZ en 1 Aios) de zorg aan ouderen, COPD/astma en CVRM patienten kan ondersteunen. Salaris conform CAO. Voor meer info: hapamsteldijk.nl of 06-50601854.

Reageren

Praktijk assistente (io) vrijdag

Regio: Amsterdam noord

Contact: Alie Kramer (POH en assistente)

Per 01-09-18 uiterst 01-01-19 zoeken we vervanging voor Alie op de vrijdag dat ze een oma-dag heeft. Gevarieerde praktijk met een hecht team. Meer uren bespreekbaar. Makkelijk bereikbaar van Centraal station (betaald parkeren). Bel Alie 6360630 11-12u of email

Reageren

Vacature Doktersassistent

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: J.van Raalte, huisarts

Moderne praktijk is op zoek naar doktersassistent voor 4 à 5 dagen per week met ingang van 1 september 2018. Praktijk in medisch centrum met 3 andere praktijken. De praktijk heeft een leuke en makkelijke patiëntenpopulatie. Verpleegkundigen die zich willen laten omscholen mogen ook reageren. 

Reageren

Praktijkruimte te huur in Praktijk Westerpark

Regio: Spaardammerbuurt, Houthavens, Staatsliedenbuurt

Contact: Jeroen van de Ven

In Praktijk Westerpark, groepspraktijk voor para-medische en psycho-sociale zorg, zijn twee ruimte behandelkamers, van elk circa 23m2, te huur voor zelfstandig werkend therapeuten. Meer info kijk op onze website: praktijkwesterpark.nl

Reageren

Te huur: oefenruimte voor avondcursus in Osdorp

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Bart

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig medisch centrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Ruimte voor GZ-psycholoog in Osdorp

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Bart

Wij zoeken een enthousiaste psychotherapeut die een eigen praktijk wil vestigen in een medisch centrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik hieronder:

Reageren

Vacature Doktersassistente

Regio: Amsterdam Oud-Zuid

Contact: E.R. De Jager-Mkheidze

Moderne NHG geaccrediteerde solo praktijk in Amsterdam Oud-Zuid zoekt Doktersassitenten 1,3 FTE. We vormen een hecht collegiaal team bestaande uit twee huisartsen, drie assistentes en POH-GGZ. We bieden ook stageplek voor assistentes.

Reageren

Gezocht; Assistente(n) en POH-S

Regio: Amsterdam Noord - Nieuwendam

Contact: Floor Boon

Voor kleinschalige gezellige huisartsenpraktijken in Nieuwendam zijn wij op zoek naar doktersassistente(n) en POH-somatiek. Uren in overleg. Voor verdere informatie bel met Floor Boon, huisarts, 06-29031817

Reageren

Praktijkruimte te huur voor (kinder)disciplines

Regio: Amsterdam Zuid- de Pijp

Contact: Samantha Stegeman

De praktijk voor Kinderoefentherapie in de Pijp heeft praktijkruimte te huur voor andere (kinder)disciplines. We willen graag samenwerken met zorgverleners die op sociaal-emotioneel gebied met kinderen werken.
Voor meer informatie: 06-14023113.

Reageren

Vacature Podotherapeut

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Bart van Houte

Wegens het grote aanbod van cliënten zijn wij (Voetportaal) dringend op zoek naar versterking van ons team. Prima salaris, pakket van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de opleiding voor Podotherapeut-plus. Voltijd of deeltijd. Info? Bel 06-13629945 of reageer via onderstaande button. 

Reageren

Fysiotherapiepraktijken gezocht voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek

Regio: Binnen 50 km van Amsterdam/Leiden

Contact: Jesper Knoop

Voor een nieuw, groot onderzoek naar meer op maat afgestemde oefentherapie voor mensen met knieartrose, zoeken wij enthousiaste 1e lijns fysiotherapiepraktijken (binnen 50 km van A'dam/Leiden) met 2 fysiotherapeuten per praktijk die willen deelnemen. Lees meer

Reageren

Praktijkruimte te huur voor paramedici

Regio: Weesperstraat, Centrum, Amsterdam

Contact: Sigrid Stam

Onze groepspraktijk van oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, fysio/manuele therapie, haptotherapie, logopedie en yoga heeft enkele dagdelen te huur voor paramedici op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Ook verhuur in de avonden mogelijk.

Reageren

Ruimte voor logopedie in Osdorp

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Bart

Wij zoeken een enthousiaste logopedist(e) die een eigen praktijk wil vestigen in een kleinschalig medisch centrum in Osdorp. Wij bieden een grote behandelruimte met veel kastruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Interesse? Bel 06-13629945 of klik hieronder:

Reageren

Gezocht: praktijkruimte voor een tweedelijns orthopedische echospreekuur

Regio: Almere

Contact: Robert de Zoete

Gezocht: praktijkruimte voor een tweedelijns orthopedische echospreekuur in een gezondheidscentrum in Almere. Liefst 1-2 dagdelen per week. Voor meer informatie neem contact op met Robert de Zoete, 0651612592

Reageren

Vacature POH-S

Regio: Amsterdam Oud-Zuid

Contact: Eka de Jager- Mkheidze

Moderne NHG geaccrediteerde solo praktijk in Amsterdam oud zuid zoekt een POH-S voor 18 uur per week, salaris conform CAO. We vormen een hecht collegiaal team bestaande uit twee huisartsen, drie assistentes en POH-GGZ. We zorgen voor afwisselende patientenpopulatie.

Reageren

Vacature POH-Somatiek 16-18 uur per week

Regio: Diemen Noord

Contact: Caroline Wirtz

Zorggroep Diemen-Duivendrecht zoekt collega POH voor 16-18 uur per week voor Diabetes, astma/COPD, CVRM en ouderenzorg. Inlichtingen: Frashta Madjid, POH 020-6000566 of Caroline Wirtz, POH 020-6996236. Reageren kan tot 15 juni 2018.

Reageren