Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Hoofddorppleinbuurt

Contact: Margriet Kaptein

In praktijk Zuidwest, psychosomatische oefentherapie in de Hillegomstraat heb ik ruimte over om te verhuren op avonden, donderdagmiddag en vrijdagmiddag. Voor meer info kun je kijken op www.stress-out.nl

Reageren

Onderhuurder gezocht

Regio: Amsterdam-Oost

Contact: Valerie Berger

Per 1 april (in overleg eerder mogelijk) komt er een plekje vrij voor een onderhuurder in de ruimte aan de Domselaerstraat 10. De ruimte bevindt zich in het Ondernemerscentrum Muiderpoort. Er is een gedeelde wachtkamer aanwezig. Geschikt voor therapeuten.

Reageren

Ergotherapeut gezocht in gezondheidscentrum

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

We zoeken per direct een enthousiaste ergotherapeut die zich wil vestigen in een pas verbouwd gezondheidscentrum, waarin huisartsen en vele andere paramedische disciplines zijn gevestigd. Onze huidige ergotherapeut vertrekt helaas vanwege een privéverhuizing.

Reageren

Praktijkruimte gezocht voor psychotherapie

Regio: Amsterdam (nieuw)west of oud-west

Contact: Shiva Roudbari

Vanaf 1 april 2022 ben ik op zoek naar een praktijkruimte voor psychologische gesprekken. Voor 1 á 2 dagen per week (idealiter do+vrij). Amsterdam-West heeft mijn voorkeur maar andere stadsdelen is bespreekbaar.

Reageren

Praktijk- en groepsruimte gezocht met woonruimte

Regio: Goed bereikbaar met OV

Contact: Adhira de Grip

We zoeken per zsm een woon-/werkpand met plaats voor één of meerdere praktijkruimtes, groepsruimte, en voor 2 of meer mensen om te wonen (erboven/-naast?). We werken met essentiele psychotherapie, meditatie, massage. Alle mogelijkheden welkom! Ook Noord. Dank!

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Dagmar Marjo Oude Lansink

Mijn mooie praktijkruimte in het AOC gebouw (Amsterdam Centrum/Zuid) is in januari en februari volledig te huur en vanaf vanaf maart dagdelen. Mooie lichte, warme rustige ruimte (20m2) die ik zelf gebruik om shiatsu en acupunctuur te geven. Er is een behandeltafel en shiatsu mat en een zitje.

Reageren

Ruimte gezocht voor medisch pedicure

Regio: Rivierenbuurt/Zuid

Contact: Nancy Lobbes

Ik ben op zoek naar een ruimte, het liefst in bestaande praktijk met fijne collega's. Ik zit nu in de Waalstraat 10 jaar en heb een flinke klantenkring op gebouwd. Ik heb onverwachts te horen gekregen dat ik eind dit jaar uit het pand moet.

Reageren

Ruimte te huur aangeboden

Regio: Zeeburgereiland - Amsterdam

Contact: Peter

Te huur per 1 januari 2022 ruimte op de begane grond voor paramedicus. De wachtruimte met keukentje en toilet worden gedeeld met een fysiotherapeut. Eventueel per dag of dagdeel. De huur is nader overeen te komen.

Reageren

vaste kantoor of prakijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Sophie Hartel

ergotherapie Hartel is opzoek naar een vaste kantoor/praktijkruimte in Amsterdam Zuid.

Reageren

Doktersassistent(e) voor 18 uur/week

Regio: Rivierenbuurt

Contact: Jose Kruisselbrink

Ik zoek iemand die onderdeel wil zijn van ons solide gezellige team en hart heeft voor onze Rivierenbuurt-patiënten.
We geven persoonlijke zorg dicht-bij-huis aan ± 3100 patiënten.
En natuurlijk is er oog voor jouw persoonlijke groei!
Salaris volgens CAO.

Reageren

Praktijkruimte gezocht voor startende coach

Regio: Amsterdam West, Zuid evt. Oost

Contact: Carmen Veen

Ik ben een startende coach die vanaf februari ruimte zoekt om coachees te begeleiden. Het liefst een ruimte die ik flexibel voor een aantal uren of dagdelen per maand kan huren. Wanneer mijn praktijk eenmaal loopt, kan dat altijd uitgebreid worden.

Reageren

Verpleegkundig specialist AGZ beschikbaar

Regio: Amsterdam

Contact: Sabah

Welke huisartsen praktijk heeft een verpleegkundig specialist nodig? Ik ben minimaal 24 uur per week beschikbaar het liefst in Amsterdam. Ik heb affiniteit met diabetes(kinder), osteoporose en schildklier aandoeningen. Ik ben flexibel en leergierig. 

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Nieuw-West, Geuzenveld, Slotermeer

Contact: L. Bekkal

Ik zoek per direct een praktijkruimte waar ik als mondhygieniste kan vestigen. Het liefst een ruimte vanaf 50 m2 tot en met max. 90m2. Het liefst in omgeving Amsterdam Nieuw-West.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Pijp/Zuid

Contact: Elisabeth Steetzel

Lichte, stille, gemeubileerde praktijkruimte van 15 m2 te huur voor psychotherapeut/coach voor 4 dagen per week (behalve de woensdag) voor 640 euro per maand. Er is een gedeelde wachtruimte/keuken met een psychotherapeut. Jouw ruimte is via de tuin bereikbaar. 

Reageren

Vaste Waarnemende Huisarts gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Marcia Kerster

Huisartsenpraktijk Margriet Swart is vanaf 1 januari 2022 op zoek naar een vaste waarnemende huisarts. Ervaren, klein team met korte lijnen. Praktijk is uitstekend georganiseerd. Zie: huisartsenpraktijkswart.nl

Reageren