Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur in Oud Zuid

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Quintijn Morelis

DokterZuid (huisartsen, fysiotherapie, verloskundigen, diëtetiek en kinderpsychologe) heeft weer praktijkruimte vrij voor fijne collega’s! Te huur voor één tot enkele dagdelen. Kom je samenwerken in Amsterdam Zuid? Mail ons!

Reageren

Vacature physician assistant / nurse practitioner

Regio: Amsterdam Rivierenbuurt

Contact: Leon Verest

Kleine stadspraktijk in Amsterdam zoekt verpleegkundige of paramedicus. Wij bieden een opleidingsplek tot physician assistant / nurse practitioner aan. Ben jij een breed geïnteresseerde flexibele teamspeler die met plezier de handen uit de mouwen steekt? Mail! 

Reageren

praktijkruimte te huur

Regio: Hoofddorppleinbuurt, Hillegomstraat

Contact: Margriet Kaptein

Praktijk zuidwest is te huur voor meerdere dagdelen en avonden. Ook voor groepen is het erg geschikt. De kamer is 40m2, inclusief een keukentje. De praktijk zit in de oude Hillegomschool, een mooi pand in rustige buurt. zie; www.stress-out.nl

Reageren

Vacature POH somatiek

Regio: Jordaan Noord, Amsterdam

Contact: Lynn Nijkerk

Gezocht: Liefst op korte termijn POH somatiek of POH somatiek in opleiding voor 2- 3 dagen per week. Maandag, donderdag en vrijdag van 8.30- 16.30. Gaat om zorg voor mensen met DM en CVRM . Wij zijn aangesloten bij de ROHA. Duopraktijk met enthousiast team.

Reageren

Doktersassistente gezocht voor 2 of 3 dagen

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: Bouchra Essarsri

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde doktersassistente voor 2 of 3 dagen per week. Werkdagen en werktijden in overleg. Betaling volgens CAO Huisartsenzorg. Bij interesse reageer via onderstaande button!

Reageren

Vacature POH-GGZ

Regio: Landsmeer

Contact: Kees Melcherts

 In Huisartsenpraktijk Dorpsstraat te Landsmeer zijn we vanaf 1 maart 2020 op zoek naar POH-GGZ voor 8-10 uur per week. Betreft een contract voor langere tijd. Reacties via onderstaande button. Zie ook onze website.

Reageren

Vacature POH-S voor diabetes keten, 7-9 uur per week.

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Joost van Raalte

Vacature: POH-S DM voor 7-9 uur per week. Gezellige praktijk, in een HOED met 4 andere praktijken. Gezocht, enthousiaste teamspeler met interesse ook in preventie. Goede salariëring. 6 weken vakantie. Half uur pauze wordt betaald. Enthousiast? Mail ons!

Reageren

Praktijk ruimte te huur in

Regio: Amsterdam Oost/ Watergraafsmeer

Contact: Wesley Douma

Gezondheidscentrum Amsterdam Oost/Watergraafsmeer is op zoek naar huisartsen, een diëtiste, een psycholoog, coach en andere zorgverleners die het gezondheidscentrum willen aanvullen. Er zijn nog 4 ruimtes beschikbaar die volledig of per dag gehuurd kunnen worden. Voor meer informatie mail of bel 06-42557307. 

Reageren

Massage therapeut op zoek naar een partner

Regio: Purmerend

Contact: Denise

Ik ben op zoek naar een partner om een pand te huren met 2 praktijkruimtes. Huur 1300 euro per maand excl. in Purmerend.

Reageren

Mooie nieuwe praktijkruimte te huur

Regio: Oost (zijstraat van de Dappermarkt)

Contact: Yvonne

Te huur voor één of enkele dagdelen per week: Mooie, nieuwe, rustige praktijkruimte die geschikt is voor individuele sessies en kleine groepen (bijv. yoga, pilates, Do-In, Tai Chi/Chi Kung, meditatie). Oppervlakte ca. 50 m2. Keuken, toilet, wachtruimte, behandeltafel etc. aanwezig.

Reageren

Praktijkruimte/ kamer te huur

Regio: Amsterdam Buitenveldert

Contact: Dianne

In Buitenveldert hebben wij een mooie, ruime multidisciplinaire praktijk. Wij hebben momenteel nog plek voor nieuwe huurders.
Ben je opzoek naar een leuk plekje in een jong, dynamisch en doortastend team dan komen we graag in contact!

Reageren