Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur

Regio: Hoogte Kadijk

Contact: Danielle Dijkstra

Te huur aangeboden vanaf 01-11-2023 mooie praktijkruimte ca 25m2 vlak achter Artis. Huur voor 3 dagen (woensdag, donderdag, vrijdag) per maand ca 625,00 incl. Prettige ruimte met hoog plafond in mooi statig pand. Voor foto's en meer informatie kun je mij mailen of appen 06 55855155

Reageren

Te huur: Oefenruimte voor avondcursus

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of klik.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste (GZ-)psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een onlangs verbouwd gezondheidscentrum. Wij bieden een prettige behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik hier:

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: centrum/Jordaan

Contact: Klarina

Op zoek naar een prachtige therapieruimte? Klik even door: www.linealingmont.nl
Op dinsdag is dit plaatje nog beschikbaar! Ik ben zelf gezins- en relatietherapeut.
Je bent van harte welkom om te komen kijken.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Jordaan, centrum en oud-west

Contact: Bregitte

Per direct hebben we een mooie ruimte/kamer beschikbaar voor arts, diëtist, psycholoog of ot/mensendieck in de Jordaan of oud-west. In eerste instantie voor een periode van 1 jaar. Aanwezig bureau, wachtkamer, onbemande receptie en internet. Per kamer per dag 1500,- Euro per maand. Geen dagdelen beschikbaar.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: Alexandra

Praktijk ruimte gezocht. Voor behandeling van medisch pedicure.
Min 10m² liefst ruimte te huur voor Zaterdagen/zondagen.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Oost- de Pijp

Contact: Laura Mansveld

Hoi! Ik ben op zoek naar een ruimte met behandeltafel voor de donderdag en vrijdagochtenden. Ik werk als haptotherapeut en energetisch therapeut (massage, healing & reading).

Reageren

Rustige praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam-Zuid, Amstelveen

Contact: K. Gielen

Ik ben op zoek naar een rustige praktijkruimte voor therapie in Amsterdam-Zuid / Amstelveen Noord voor 5 dagen per week. Grootte ca 20-50m2.

Reageren

Gezocht doktersassistent 20-30 uur pw

Regio: Amsterdam Centrum OudWest

Contact: Helena van Eijkeren, huisarts

Welke vlotte doktersassistent komt onze huisartsenpraktijk in A'dam Centrum - Oud West versterken? We hebben een professioneel en gezellig team. We zoeken iemand voor 20-30 uur per week. De verdeling over de week is in overleg te bepalen.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Harold Zwaal

Een lichte praktijkruimte voor (para)medische beroepen te huur aan de Waalstraat 43. De ruimte is 20m2. Gemeenschappelijke wachtkamer, keuken en wasmachine en droger. Wifi aanwezig! Huur 850 p mnd. Bel voor info 06-53178639.

Reageren

Praktijkruimte gezocht voor massage (huren)

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: Beam

Al 10 jaar run ik een sport/thaise massage salon aan huis, echter zoek ik een praktijk ruimte (bijvoorkeur in Amsterdam-Noord) waar ik mijn bedrijf kan voortzetten. Prijs maximaal €800 per maand en bij voorkeur met eigen entree. Reacties graag via mail.

Reageren

Stille en sfeervolle praktijkruimte

Regio: Amsterdam Westerpark

Contact: Jeroen van de Ven

In Praktijk Westerpark in Amsterdam zijn 2 ruime praktijkruimtes voor paramedische en/of psychosociale zorg, per dagdeel of per uur, te huur. Zowel voor btw- plichtige als voor btw-vrijgestelde behandelaars. 

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Zuid e.o.

Contact: Faran

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte voor acupunctuur, 2 of 3 dagen per week. Het liefst in Amsterdam-Zuid, maar niet centrum. 06-38081281

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Mara Looij

Mooie praktijkruimte in gezondheidscentrum te huur voor zorgverlener (die niet concurrerend is aan anderen in het pand (sowieso geen diëtist). Beschikbaar: elke vrijdag en om de week op dinsdag, woensdag en donderdag. 
1 dag per week = €350 per maand


 

Reageren

Gezocht Doktersassistent(e)

Regio: Westerpark

Contact: Martine

Huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt, gevestigd in een Sociaal Medisch Centrum vlakbij hartje Amsterdam en goed bereikbaar met het OV vanaf Amsterdam Centraal Station, zoekt een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistent(e) voor 24-32 uur per week.

Reageren

Gezocht: Oefentherapeut

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste oefentherapeut die een goedlopende praktijk wil overnemen voor 2 dagen (ma en do). De praktijkruimte is met 25 m2 zeer ruim en bevindt zich in een gezondheidscentrum met vele andere paramedische disciplines. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Westerpark / Zeeheldenbuurt

Contact: Nanci

Op maandag en vrijdagmiddag, avonden en in het weekend: Betreft 2 aan ééngesloten ruimtes: één van 30 m2 en één van 19 m2. Voor rustige activiteiten, bijv. voedingscoach. Zelf geef ik lichaamsgerichte therapie. Mail me gerust voor meer info en foto's.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid / De Pijp

Contact: David Treur

Ik heb een behandelkamer van +- 18m2 beschikbaar op dinsdag en donderdag. De ruimte is ingericht met behandelbank en tafel en in overleg kan er gebruik gemaakt worden van een aparte oefenruimte. Ben je geïnteresseerd? Mail of bel/Whatsapp 0615659878

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Jordaan - centrum

Contact: Saskia

Voor mijn beginnende craniosacraal therapiepraktijk ben ik op zoek naar een ruimte die ik kan huren op woensdagavonden. Mijn budget is max 150 euro. Stuur me een berichtje op 0642146962.

Reageren

Behandelruimtes te huur

Regio: Amsterdam-Westerpark

Contact: Zohar Steg

Ben jij masseur, acupuncturist, reflexoloog of een andere therapeutische professional? En ben je op zoek naar een mooie locatie? Wij bieden: 2 behandelruimtes (10m + 10.5m); grote wachtruimte; goed bereikbaar; dichtbij het centrum; 50-60 per dag.


 

Reageren

Behandelruimtes te huur

Regio: Zeeburg / Zeeburgereiland

Contact: Ron Hof

In aanbouw zijnde behandelruimtes te huur binnen fysiotherapie setting. Geschikt voor dietist / voedingsdeskundigen, osteopaat, podoloog, logopedist, pedicure, (sport)masseur. Daarnaast mogelijkheden om de trainingszaal te huren. Voor info: 0638545529

Reageren

Spreekkamer te huur in groepspraktijk

Regio: Amsterdam oost/ OLVG buurt

Contact: Fabiana Di Mango

Te huur aangeboden: mooie spreekkamer in groepspraktijk, tegenover OLVG/ naast Oosterpark. Wachtkamer en keuken aanwezig.
32,50 per dagdeel/ minimale afname 2 dagdelen per maand. Geschikt voor diëtisten, coaches en andere disciplines. Mail en kom langs!

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord/Centrum

Contact: Daniela Liesdek

Sacred Beauty Rituals is een uniek, spiritueel concept dat holistische behandelingen uitvoert. Ik ben op zoek naar een unieke locatie; die makkelijk bereikbaar is via het openbaar vervoer en/of auto. Het liefst is die voorzien is van hoge ramen.

Reageren

Praktijkruimte voor kindertherapie gezocht

Regio: Amsterdam Centrum/West/Zuid

Contact: Rika Spa

Hoi, ik ben op zoek naar een ruimte vanaf 15m² voor het geven van kindertherapie. Ik wil deze ruimte graag de hele maand huren. Heb jij ruimte beschikbaar of ben jij ook op zoek en zou je samen met mij iets moois willen huren? Neem contact op!

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Nicky

Lichte en gezellig ingerichte praktijkruimte met veel planten en groen. Er staat een bureau met stoelen voor gesprekken (2 clienten tegelijk max). Alle dagen een dagdeel beschikbaar. Niet mogelijk voor: orthomoleculair therapeut, voedingscoach, masseur.

Reageren

Vergader- & trainingsruimte te huur

Regio: Amsterdam centrum-west

Contact: Jolien Wansing

Zoek je een gezellige vergaderplek of trainingsruimte? We hebben plek voor 24 personen met flip-over + beamer + audio + LCD tv en eigen catering mogelijk? Bekijk de ruimte bij AmsterMAM Verloskundigen

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: Praktijkruimte te huur

Prakrijkruimte te huur in gezondheidscentrum 95m X 3,55m. Beschikbaar: maandag en donderdag. 
1 dag/ week huren: €300,-/ maand.


 

Reageren

Praktijkruimte te huur avonden en gehele weekend

Regio: Amsterdam-West/ Amsterdam-Zuid

Contact: Marie-Jeanne Nijdam

Mijn lichte, fijne praktijkruimte is te huur in de avonden van 18.00-22.00 uur (evt. eerder) en zaterdag/ zondag de gehele dag. De praktijk is goed uitgerust met o.a een elektrische hoog-laagbank en lift. Zeer geschikt voor bv. masseur, acupuncturist of psycholoog.

Reageren