Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Cliënten gezocht voor online groepstherapie jeugdtrauma/ IMRS

Regio: Online

Contact: Wanda Kok -ten Broek

Cliënten gezocht voor groepstherapie (online), jeugdtrauma IMRS (imaginatie met rescripting). Start per direct, donderdagen 10:30 uur, 14 sessies. Voor meer informatie: Marieke van Vliet: info@vanvlietpsychotherapie.nl of 06-42642744

Reageren

Gezocht: Therapeut die in de avonduren en weekenden wil werken

Regio: Amsterdam-Zuid

Contact: Margriet Kaptein

Praktijk Zuidwest is een praktijk met veel mogelijkheden en is stil, ruim en prettig om in te werken. Zoek je een ruimte voor het werken met een groep of individueel? Dan kan dit in de avonduren van 18.00 - 22.00 en op zaterdag en zondag.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Centrum Oost

Contact: zelah dorrestijn

Dag allemaal, Ik zoek een praktijkruimte voor 2, liefst 3 dagen in de week. Ik ben hypnotherapeut, coach en trainer (www.praktijkdorrestijn.nl). Het liefst heb ik een ruimte met bank waarop gelegen kan worden en genoeg ruimte voor opstellingen. Hoor het graag!

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Albert Garcia Ordinas

Ik ben een massage-fasciatherapeut in Amsterdam/IJburg. Ik zoek een behandelkamer/praktijkruimte dat ik kan huren 3-5 dagen per week. Ik heb een eigen vaste klantenlijst en werk met pijn herstel en emotionele ondersteuning. Alvast bedankt!

Reageren

Mooie praktijkruimte te huur top locatie! voor langere tijd, onbepaalde tijd bespreekbaar

Regio: centrum

Contact: Hendrik

Binnenkort komt onze praktijkruimte voor psycholoog, arts, mensendieck, podo (gelieve géén fysio) op top locatie te huur!
De praktijk bestaat uit vier behandelkamers, washok, toilet, grote hal, receptie en wachtruimte.
Huur min. 5 k excl. p.m Voor langere tijd

Reageren

Kamers vrij in groepspraktijk

Regio: Baarsjes Amsterdam west

Contact: Hanne Houben

In onze sfeervolle groepspraktijk komen per 1 sept (eerder in overleg) een aantal kamers vrij op verschillende dagen. 2 kleine en 2 grote kamers. De praktijk bestaat uit psychologen, therapeuten en coaches.

Reageren

Fijne praktijkruimte te huur per 1 juli

Regio: Plantagebuurt Amsterdam

Contact: Dorien

Mooie kamer in souterrain van psychologenpraktijk. Ook geschikt voor andere sessies. Juli t/m oktober, na deze vier maanden is verlenging bespreekbaar. Het gaat om de donderdag en eventueel de maandag. Fijne betaalbare plek op een toplocatie (achter Artis).

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor (GZ-)psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste (GZ-)psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een onlangs verbouwd medisch centrum. Wij bieden een prettige behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945.

Reageren

Praktijkruimte te huur Haarlemmer Houttuinen

Regio: Amsterdam Centrum West

Contact: Jose Meulemans

Ik zoek een fijne mede huurder voor mijn bijzondere praktijkruimte bij Tussen de Bogen in Amsterdam. Er zijn 2 kamers, waarvan ik er 1 gebruik voor acupunctuur. De andere kamer is geschikt voor rustige therapie vormen: coaching, massage, hapto en osteopathie.

Reageren

Praktijkruimte delen

Regio: Bussum / Gooi

Contact: Wanda Visscher

Praktijkruimte compleet ingericht voor psycholoog te delen. Rolstoeltoegankelijk. Enkele dagdelen beschikbaar. Vaste dagdelen of eenmalig gebruik is bespreekbaar.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Almere centrum

Contact: Brenda van ruitenbeek

Ik huur momenteel een praktijkruimte bij puur almere en zoek een medehuurder in de holistische/coaching richting. Ruimte is 19m2, gemeubileerd, licht. In het gebouw zit een kitchenette/wc, ontvangsthal.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden

Regio: Almere - Gezondheidscentrum de Boog; Kruidenwijk/Staatsliedenwijk

Contact: Chantal Peeters

In ons fijne en ruime Gezondheidscentrum is nog ruimte beschikbaar voor een zelfstandig werkende podoloog, relatietherapeut, coach, et cetera. Naast de Huisartsenpraktijk zijn ook een apotheek, fysiotherapeut, wijkverpleging en diëtist in het centrum gevestigd.

Reageren

Te huur praktijkruimte

Regio: Amsterdam centrum Spiegelkwartier

Contact: Susan

Praktijk in Amsterdam Centrum. 1 grote prive ruimte, met behandelgebied, consultgebied. Te huur voor 1-3 dagen of regelmatig curssen tot 8 mensen. Prijs vanaf €45/dagdeel met min. 3 maand.

Reageren

Gezocht: praktijkruimte in Amsterdam

Regio: Amsterdam

Contact: Rene van Halderen

Ik ben op zoek naar een vaste praktijkruimte in Amsterdam. Graag voorzien van een wachtkamer, keuken en toilet. De ruimte wordt gebruikt voor onder andere scheidingshulpverlening, gezinsbegeleiding en coaching.

Reageren

Workshop- & vergaderruimte te huur per dagdeel

Regio: Westerdok

Contact: Jolien

Het Westerdokpoint leent zich bij uitstek voor vergaderingen, presentaties & workshops. Er is plek voor max. 24 personen in theateropstelling, 18p in vergaderopstelling. Eigen catering mogelijk. Een impressie: https://amstermam.nl/diensten/westerdokpoint

Reageren

Praktijkruimte te huur in tuinhuis

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Hylke Bonnema

Het is een hele mooie lichte stille ruimte met een echte boom in het midden, keer kennismaken? Komen kijken? Per uur: 15 euro (vanaf 2 uur) Per dagdeel a 4 uur: 50 euro Vast dagdeel per maand: 150 euro Hele dag vast per maand: 275 euro.

Reageren

Praktijkruimte te huur, oase van rust in hartje Amsterdam

Regio: Amsterdam

Contact: Klarina Lingmont

Praktijkruimte te huur aangeboden voor een dag per week.
Zelf ben ik werkzaam als systeemtherapeut.
Via www.linealingmont.nl kun je de ruimte bekijken.
Je hebt het sfeervolle en rustige souterrain helemaal voor jezelf en het is van alle gemakken voorzien.

Reageren

Tijdelijke praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Oud-West

Contact: Marina van Kuilenburg

Ik ben op zoek naar een tijdelijke ruimte vanaf september 2023, voor 2-3 dagen / week. Op dit moment heb ik een acupunctuur praktijk, maar vanaf september moet er verbouwd worden ivm funderingsherstel. Wie kan mij helpen aan een tijdelijke ruimte? Dank alvast!

Reageren

Ruimte Amsterdam centrum

Regio: Amsterdam centrum

Contact: Eveline

Te huur per 1 juni ruimte in kleine praktijk op de gracht in Amsterdam. Praktijk zit aan de rustige achterzijde.

Reageren

Te huur ruime praktijkruimte

Regio: Jordaan/centrum Amsterdam

Contact: Deborah Pos

Ruime en goed gelegen locatie aan in het hart van Amsterdam. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond. Ook geschikt voor groepslessen. De ruimte is voorzien van een aparte wachtruimte, keuken en toilet. Interesse? Deborah Pos tel.: 0629430895

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Nanci

Als lichaamsgericht therapeut ben ik op zoek naar een praktijkruimte om zowel individueel te werken, als met kleine groepen van 6-8 mensen. Liefst als hoofdhuurder of met iemand samen. Voorkeur Amsterdam West, maar ik sta ook open voor andere wijken.

Reageren