Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vacature POH-S 18-27 uur

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Koos Jongebreur

Huisartsenpraktijk Valeriusplein is een innovatieve praktijk met een gezellig team in Amsterdam Zuid. Onze praktijk neemt deel aan de ketens DM, COPD, en ouderenzorg. Voor de vacature klik hier

Reageren

Gezocht: huisartsen voor deelname aan onderzoek 'ongegronde vraag naar antibiotica'

Regio: Amsterdam

Contact: Lotte van Heuvel

Het Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD) is op zoek naar huisartsen die deel willen nemen aan een pilotstudie naar de ongegronde vraag van patiënten naar antibiotica, d.m.v. een interview. Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer info.

Reageren

praktijkruimte te huur voor paramedici

Regio: oud-zuid

Contact: Machteld Koetsier

Onze groepspraktijk betstaat uit fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, een dietist en ergotherapeut en zit in hetzelfde gebouw als een huisartsenpraktijk waar we nauw mee samenwerken. Nog enkele dagdelen te huur voor paramedici. Met grote oefenzaal.

Reageren

Vacature POH-S voor 16-24 uur

Regio: Amsterdam Noord, Nieuwendam

Contact: Sylvia de Waal

Voor kleinschalige gezellige huisartsenpraktijk in Nieuwendam zijn wij op zoek naar een POH-S om onze huidige POH-S op te volgen, die ons helaas gaat verlaten. De uitdagende functie betreft DM, COPD, CVRM en Ouderenzorg. Voor praktijkinfo:  dewaalenboon.nl

Reageren

Flexibel te huren praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam (binnen de ring)

Contact: Carolina van Haperen

Voor individuele therapiesessies zoek ik een praktijkruimte in Amsterdam (liefst OW, Z, C) die ik via een 'agenda-systeem' per uur kan huren, overdag. Omdat ik geen vaste dagdelen heb zoek ik een locatie die flexibel is in reserveren. Lid LVPW, RBCZ, VMBN, SCAG.
Zie: aikicontact.nl

Reageren

Gezocht Psychotherapeut / Klinisch psycholoog

Regio: de Pijp - Amsterdam

Contact: Hieke Bos

De Psychologen Groepspraktijk Amsterdam (PGA) is op zoek naar een psychotherapeut of klinisch psycholoog ter versterking van de gespecialiseerde GGZ. Je werkt op ZZP-basis en huurt voor maximaal 3 dagen per week. Zie: pgamsterdam.nl

Reageren

Huisarts voor de PI Almere gezocht!

Regio: Almere

Contact: Carolien Groenewold

Voor de penitentiaire inrichting in Almere zoeken wij een ENTHOUSIASTE HUISARTS voor het vaste spreekuur op de donderdag van 8:30-12:30 met bereikbaarheid tot 17:00 en liefst ook de aansluitende ANW-dienst van 17:00-08:00.

Reageren

Praktijk-, behandel- en kantoorruimte te huur

Regio: Almere Haven

Contact: Stephanie

Gelegen te midden van woningen en winkels, gratis parkeren in directe omgeving. In hetzelfde pand bevinden zich o.a. een fitnesscentrum, (kinder)fysiotherapeute en massagepraktijk. Opp. 20 m2 (eenvoudig uit te breiden), € 380 p.m. incl. btw, water/elektra.

Reageren

Vacature POH-S voor 16 uur

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Eveline Brand

Huisartsenpraktijk Oranje Nassaulaan is een moderne praktijk met een goed en gezellig team in Amsterdam Zuid. Onze praktijk neemt deel aan de ketens DM, COPD, CVRM en ouderenzorg. Voor meer informatie zie website

Reageren

Ruimte te huur – Ideaal voor Zzp’ers

Regio: Amsterdam West

Contact: Amanda Harlaar, GOH concept

Ben je op zoek naar praktijk- of kantoorruimte? Wij hebben twee gemeubileerde kamers beschikbaar, beide + 10 m2. Kamers zijn te huur per dagdeel of een aantal dagen per week. Meer over ons lees je op gohconcept.nl. Geïnteresseerd? Reageer dan meteen. 

Reageren

Te huur praktijkruimte annex oefenruimte

Regio: Zeeburg Amsterdam nabij Piet Heintunnel

Contact: Corien Karssen

Osteopathiepraktijk annex oefenruimte te huur van ca. 65 m2. Graag deel ik mijn ruimte met iemand anders voor 1 of 2 dagen per week of in nader overleg. Kosten zijn € 50,00 per dagdeel. De ruimte bevindt zich op de eerste etage, bereikbaar via een trap.

Reageren

Praktijktuimte gezocht

Regio: Amsterdam CENTRUM/PIJP/ZUID

Contact: Theo Heugen

Voor het opstarten van mijn massagepraktijk Relax in the City ben ik op zoek naar een geschikte praktijkruimte in Amsterdam. Het liefst binnen de stadhouderskade. Mocht je iets in de Pijp of Oud Zuid beschikbaar hebben, kom ik ook graag een keer kijken.

Reageren

Stage doktersassistente

Regio: Amsterdam, Flevoland

Contact: Evelijn

Na 36 jaar gewerkt te hebben in de verkoop en klachtbehandeling is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. In mei ga ik starten met de verkorte opleiding doktersassistente bij het opleidingsinstituut spoedeisende geneeskunde en ben dus zoekende naar een stage!

Reageren