Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

ruimte praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Java-eiland

Contact: Martine

Zoek je ruimte in een zeer mooie ruime praktijk? In onze acupunctuurpraktijk Zi Yuan Ting hebben we nog een kamer te huur op dinsdag en vrijdag + weekenden. Wachtkamer, toilet, keuken. De behandelkamers zijn voorzien van een behandelbank, tafel + 3 stoelen.

Reageren

Parktijkruimte in hartje Amsterdam

Regio: Amsterdam, herengracht

Contact: Alex

Stijlvolle praktijkruimte te huur in hartje Amsterdam. Vooral geschikt voor therapeuten, coaches en adviseurs. De ruimtes zijn met aandacht ingericht, zo weet je zeker dat jouw clienten zich direct op hun gemak voelen. Aanmelden kan via https://stories.space

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam

Contact: Robin van Rijgersma

Ben jij een therapeut? En zoek je een mooie praktijkruimte in het centrum van Amsterdam? Per direct is er bij Amstel Oefentherapie aan de Weesperstraat een mooie ruimte ter beschikking. Aanwezig: Hoog-laag bank, spiegel, nette wachtruimte, keuken!

Reageren

Gezocht praktijkruimte in Amsterdam

Regio: Amsterdam

Contact: Marijntje

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Amsterdam. Event. ook net er buiten als het een mooie groene inspirerende locatie is. Liefst een eigen ruimte maar sta ook open om een ruimte te delen. Ruimte vanaf minimaal 15 m2. Voorkeur stadsdeel Oost. 

Reageren

Yogaruimte / praktijkruimte te huur in Amsterdam Centrum

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: wessel wallert

Volledig uitgerust met yogamatten, kussens, meditatiedekens en muziekapparatuur. Gelegen in het hart van Amsterdam-Centrum, aan een van de mooiste en rustigste straten van de stad: de Groenburgwal. Lange termijn verhuur of huur per uur en dagdeel is mogelijk.

Reageren

DokterZuid zoekt POH-S voor 27-36 uur per week

Regio: Nederland

Contact: Eveline Brand

Wij zijn op zoek voor onze sfeervolle en levendige huisartsenpraktijk in Amsterdam Oud Zuid naar een POH-S. Als POH-S ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van patiënten met een chronische aandoening binnen de ketens DM, COPD, CVRM en ouderenzorg.

Reageren

Ruimte te huur

Regio: Amsterdam Vondelpark

Contact: Fenneke Staman

Mijn ruimte aan het Vondelpark is op maandag, vrijdag en weekend te huur. Het is een prachtige ruimte in de Van Eeghenstraat 94. www.staman-therapie.nl 0617072469

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Elif

We are looking for therapists that are willing to rent the practice rooms for fixed days or day parts (acupuncturists, massage therapists, physiotherapists, doulas but also other disciplines) https://www.blueskyacupuncture.org/praktijkruimte-te-huur

Reageren

Praktijkruimte te huur psycholoog psychotherapeut haptonoom

Regio: Oostelijk Havengebied

Contact: Hermanja

Team van (GZ-)psychologen en psychotherapeuten wil graag fijne werkplek op de Cruquiusweg 32 delen met enthousiaste collega’s – die natuurlijk ook in andere disciplines werkzaam mogen zijn. Te huur: twee lichte gesprekskamers. 27,50 per dagdeel/maand.

Reageren

Gezocht doktersassistente voor 2 dagen per week

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: S. Zahawi

We zoeken voor onze mooie praktijk een gediplomeerd doktersassistente (m/v) die alle facetten van het vak wil uitoefenen, patiëntgericht werkt en ervaring heeft met patiënten uit verschillende culture

Reageren

Gezocht POH Somatiek

Regio: Amsterdam Oud-West

Contact: Helena van Eijkeren

Gezocht per 1 sept. a.s.: POH Somatiek voor twee dagen per week voor de ketens DM, COPD, CVRM, ouderen. Wij zijn een goed georganiseerde huisartsenpraktijk met een hecht team in sfeervol Amsterdam-Oudwest. Populatie gemêleerd. Salaris conform de CAO.

Reageren

Ruimte te huur

Regio: Aamsterdam Zuid, hoofddorpplein

Contact: Nathalie Janssen

Om de hoek bij Hoofddorpplein in een rustige straat is mijn ruime en lichte praktijkruimte van 38m2 te huur op maandag, donderdag en zondag. Heb je vragen of interesse stuur me dan gerust een mail.

Reageren

Opvolger gezocht voor vertrekkende huisarts in duopraktijk

Regio: Osdorp

Contact: Barbara van Maanen-Thiel

Mijn collega (en broer) gaat na 30 jaar samenwerking met pensioen in januari 2021. Ik ben op zoek naar een waardige opvolger, of twee opvolgers, waarmee ik nog enkele jaren kan samenwerken, in welke vorm dan ook. De praktijk telt ca 3250 patiënten.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Oud Zuid

Contact: Petra Zimmer | Michel Schaaders

In onze fysiotherapiepraktijk is op meerdere dagen nog praktijkruimte te huur. Bij ons werken een psycholoog, dietisten, haptotherapeut, acupuncturist, oedeem fysiotherapeut en een manueel therapeut.

Reageren

Doktersassistente (2 - 4 dagen)

Regio: Nederland

Contact: Eveline Brand

Wat hebben wij te bieden? - Een werkplek binnen een gezellig en hecht team; - Een afwisselende baan; - Een jaarcontract met op termijn de mogelijkheid tot vaste aanstelling bij wederzijds enthousiasme; - Wij ondersteunen het volgen van nascholing.

Reageren

Gezocht: POH GGZ voor 8 uur

Regio: Amsterdam

Contact: Marcia Kerster

De GezondheidsPoort zoekt per 1 augustus 2019 een POH-GGZ. Het betreft een functie van 8 uur. In samenwerking met de huisartsen draag je zorg voor ondersteuning, begeleiding, behandeling en zo nodig verwijzing van de patiënten. Mail ons jouw cv!

Reageren

Partijkruimte te huur - 020 Oost

Regio: Nederland

Contact: Marjorie

In de gezellige Watergraafsmeer staat mijn ruime en lichte praktijkruimte op donderdag en vrijdag leeg (andere dagen in overleg). Ook in de avonden en in het weekend zijn er mogelijkheden om te huren. 40m2 werktafel zitje Mail me gerust met vragen.

Reageren