Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vacature Voorzitter AOF-bestuur

Regio: Amsterdam

Contact: Chiel Peters

Het AOF zoekt voor haar bestuur een voorzitter. Het AOF ondersteunt huisartsen in achterstandswijken. Als voorzitter ben je zichtbaar voor huisartsen in achterstandswijken en voor het netwerk hieromheen zoals de gemeente Amsterdam, Zilveren Kruis en andere beleidsmakers.
Download hier de vacature

Reageren

Hanen Ouderprogramma Feb 2019

Regio: Amsterdam

Contact: Renée Kwakkel - Logos Trainingen

Februari 2019 start weer een nieuwe Hanen Ouderprogramma 'Praten Doe je met z'n Tweeën', een logopedisch programma voor ouders van kinderen (1-6 jaar) met communicatieve ontwikkelingsmoeilijkheden.
Info & Aanmelding: logostrainingen.nl

Reageren

Diverse vacatures

Regio: Almere

Contact: Flevoziekenhuis

Het Flevoziekenhuis is met spoed op zoek naar extra zorgpersoneel.
Ga naar de website om te zien welke vacatures beschikbaar zijn. 

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor logopedie

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste logopedist(e) die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Veel samenwerking mogelijk. Wij bieden een ruime behandelruimte + veel kastruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Interesse? Bel 0613629945 of klik:

Reageren

Vacature doktersassistent

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: Francis Ogbuli

Ik heb plaats voor een doktersassistent in mijn praktijk voor 3-4 dagen per week. Zij/hij zal samenwerken met mijn vaste assistent. Praktijk is in Amsterdam Zuidoost met een patiëntpopulatie van 2400.

Reageren

Voorlichtingsavond opleidingen Zorg en Welzijn

Regio: Amsterdam en Almere

Contact: INHolland Academy

Kom woensdag 31 oktober van 17.00-20.00 uur naar de voorlichtingsavond opleidingen Zorg en Welzijn op Hogeschool Inholland Amsterdam (OZW-gebouw). Kom de sfeer op de locatie proeven, potentiële mededeelnemers ontmoeten en stel je vragen over o.a. de opleiding Praktijkondersteuning intensieve zorg.
Meld je nu aan!

Reageren

Praktijkkamer Buurtpraktijk Rivierenbuurt

Regio: Amsterdam

Contact: Martin Mulder

Praktijkkamer voor Podotherapeut, Psycholoog, Orofaciaaltherapeut per dagdeel te huur. Ca 16 m2 (nu ingericht als fysiotherapiepraktijk). Buurtpraktijk, rolstoeltoegankelijk, wachtruimte, toilet, goede parkeermogelijkheden. Bel met 06-41988991 of reageer. 

Reageren

POH Somatiek gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: A. van Essen

Per direct op zoek naar een afgestudeerde POH somatiek om 1 dag per week aan de slag te gaan voor ons diabetes spreekuur. Ervaring met het instellen op insuline is een vereiste.

Reageren

Doktersassistente gezocht voor 2 dagen per week

Regio: Amstelveen

Contact: Myra de Jong

De Maatschap Huisartsenpraktijk Marne zoekt per direct voor 2 dagen per week een doktersassistente. Fijne werkomgeving in een groeipraktijk met veel leuke collega's in een mooi centrum. Zie de NVDA voor meer informatie.

Reageren

Praktijkruimte te huur (40m2)

Regio: Amsterdam Oost - Watergraafsmeer

Contact: Marjorie

In het hart van de Watergaafsmeer (Copernicusstraat) is mijn praktijk voor kinder- en jongerentherapie gevestigd. Op verschillende dagdelen is de ruimte beschikbaar voor: een coach - therapeut. Goed bereikbaar OV. Info: praktijkalleskids.nl

Reageren

‘It Takes Two to Talk’ - Engels Hanen Ouderprogramma

Regio: Amsterdam en omgeving

Contact: Renée Kwakkel - Logos Trainingen

‘It Takes Two to Talk’: Engelstalige Hanen Ouderprogramma. Een logopedisch programma voor ouders van kinderen (1-6 j) met communicatieve ontwikkelingsmoeilijkheden. Nog 2 plekken beschikbaar voor cursus 13 nov. logostrainingen.

Reageren

Te huur: Oefenruimte voor avondcursus

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor GZ-psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste psychotherapeut die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Gratis voorlichting over ‘Psoriasis’

Regio: Amsterdam en Almere

Contact: BovenIJ ziekenhuis

Op maandag 29 oktober 2018 van 19.30-21.00 uur geeft dermatoloog Gamze Piskin voorlichting over de huidziekte ‘Psoriasis’ en de nieuwste behandelingen hiervoor. Iedereen is van harte welkom bij deze gratis voorlichtingsavond.  Aanmelden en meer informatie klik hier

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam West

Contact: Trutchka

Dietistenpraktijk Trutchka is op zoek naar een praktijkruimte in Amsterdam West voor 1-2 dagen per week.
Bel met 06-15313835 of reageer. 

Reageren

Kinderoefentherapeut gezocht

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste kinderoefentherapeut die een goedlopende praktijk wil overnemen voor 1 of 2 dagen. De praktijkruimte is met 35 m2 zeer ruim en bevindt zich in een medisch centrum met vele andere paramedische disciplines. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Praktijkruimte te huur aan Museumplein

Regio: Amsterdam Museumplein / oud-Zuid

Contact: Gijs Coppens

Wij huren met onze psychologenpraktijk een groot en mooi pand aan het Museumplein met 4 verdiepingen. Wij hebben praktijkruimte beschikbaar voor andere zorgverleners. Er is een fijne wachtkamer en gedeelde voorzieningen. Betaalbare prijzen. 06-25339682.

Reageren

Vacature voor een netwerkcoördinator Palliatieve Zorg

Regio: Amsterdam/Diemen

Contact: Bart Schweitzer

Het bestuur van het Netwerk Palliatieve Zorg Amsterdam/Diemen zoekt een enthousiaste netwerkcoördinator voor gemiddeld 24 uur per week. De netwerkcoördinator initieert, adviseert en faciliteert de continue verbetering van de kwaliteit en toegankelijkheid van de palliatieve zorg in de regio.

Reageren