Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur

Regio: Overtoom

Contact: Aukje Schade

Lichte praktijkruimte 25 m2 aangeboden nabij Overtoom. Beschikbaar op de dinsdag avond, woensdag gehele dag en avond, donderdagavond en eventueel weekend. Huur is inclusief koffie, thee en wifi. Gunstige ligging ten opzichte van OV.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam-Zuid of omstreken

Contact: Esther Spee

Ga jij stoppen met je praktijk of verhuizen? Dan heb ik wellicht interesse om de huur van jouw praktijk over te nemen. Ik zoek een zelfstandige praktijkruimte met 2 of 3 kamers in Amsterdam-Zuid of omstreken. Geschikt voor gesprekken en lichaamsbehandelingen.

Reageren

Gratis coaching

Regio: Amsterdam

Contact: Meike de Bruin

Voor mijn opleiding Coaching en Counselling ben ik op zoek naar cliënten. Heb jij een coachvraag, loop je ergens in vast of heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt: ik bied 5 gratis sessies aan. Interesse? Stuur een berichtje en ik neem contact op.

Reageren

Doktersassistente gezocht

Regio: Amsterdam-Zuid

Contact: Naomi Hoogewoonink

Er is een plek vrij gekomen in ons doktersassistente team, wie komt deze plek opvullen? Wij zijn opzoek naar een sociale aanpakker met het zorgverlenershart op de juiste plek.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam oost of zuid

Contact: Merel de Rijke

Hi, wie o wie kan mij voorzien van een mooie rustige en warme parktijkruimte in oost of zuid Amsterdam? Ik zou graag op donderdag of vrijdag een ruimte willen huren.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Centrum Amsterdam | Jordaan

Contact: Maria

Per 1 mei mooie moderne praktijkruimte met 4 behandelkamers en ruime oefenzaal/vergaderruimte te huur. Prijsindicatie 4700 euro per maand excl. Voor meer info graag je vragen per email sturen.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam, de Baarsjes

Contact: Anne

Praktijkruimte te huur (45m2) op de begane grond in de Baarsjes. Licht en schoon, serene sfeer. Liefst een vaste huurder. Huren per uur, dagdeel of dag kan ook. Yoga en meditatiespullen zijn aanwezig voor 11 personen, evenals stoelen, tafels en whiteboard.

Reageren

Praktijkruimte te huur of ter overname

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Sigrid Stam

Binnen een samenwerking van diverse therapeuten aan de Weesperstraat 402 komen 8 dagdelen vrij voor verhuur of ter overname. Kamer van 16 en 18m2, geschikt voor o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, lichaamswerk, psychotherapie, coaching, massage.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Marjan Kruijer

Ivm opzegging huurcontract nieuwe praktijkruimte huisarts (evt. samen met apotheek/fysio) gezocht in Noord. Huur of koop, min 250m2.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam, Diemen, Weesp

Contact: Annefloor

Mijn naam is Annefloor Broekhuijsen en ik ben op zoek naar een praktijk ruimte. Ik ben werkzaam als chiropractor.
Ik ben opzoek naar een ruimte voor minimaal twee dagdelen in de week.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam centrum Spiegelkwartier

Contact: Susan Pulley

Prachtige praktijk 1 35m2 prive ruimte, met behandelgebied, consultgebied. Te huur voor 1-3 dagen, of doorlopende curssen tot 8-10 mensen. Prijs vanaf €45/dagdeel, beter voor lang termijn. www.atma-ayurveda.com/praktijk-huren-private-workspace-amsterdam-centru

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam centrum

Contact: Dita Verbeek

Voor mijn goedlopende logopediepraktijk zoek ik een andere rustige praktijkuimte in Amsterdam centrum. Liefst voor de maandag en dinsdag vanaf 1 augustus 2024. Ik behandel m.n. beroepssprekers maar ook kinderen en jongeren met communicatieproblemen.

Reageren