Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vestigingsmogelijkheden eerstelijnszorg

Regio: Amsterdam Sloterdijk-Centrum

Contact: Gemeente Amsterdam

Geïnteresseerd in de vestigingsmogelijkheden voor eerstelijnszorg in Sloterdijk-Centrum? Op onderstaande websites staat weke projecten de komende jaren ontwikkeld worden. 
- Sloterdijk-Centrum: van kantorengebied naar stadswijk
- Uptown Sloterdijk   

Reageren

back up leefstijlcoach gezocht voor Cool

Regio: Amsterdam (Oost)

Contact: Matthea Osinga

Om Cool aan te bieden ben ik op zoek naar een back up leefstijlcoach in Amsterdam. Ik woon zelf op IJburg dus wellicht is deze kant van de stad het handigst. Diemen zou ook kunnen.

Reageren

Praktijkruimte te huur in Centrum

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Sigrid Stam

Op onze praktijk aan de Weesperstraat is ruimte te huur op maandag, donderdagochtend, zaterdag en in de avonduren. We zijn een maatschap van oefentherapeuten Cesar/Mensendieck en Haptotherapeuten. Liefst aanvullende disciplines om mee samen te kunnen werken.

Reageren

Gezocht praktijkruimte voor 2 specialisten

Regio: Amsterdam Zuid of Zuidas

Contact: Zaza de Ridder

Dit jaar willen we goed beginnen en starten in Amsterdam Zuid en daar zoeken wij een praktijkruimte van 50-60m2 voor. Heb je ruimte en wil je voor langere tijd verhuren, stuur dan een berichtje. 

Reageren

Mooie praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam - Houthavens

Contact: Sarah Ketel

Mooie praktijkruimte te huur in de Houthavens in Amsterdam voor een aantal dagdelen per week. Zie: praktijkdehouthaven.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam - Centrum

Contact: Dafna Tsadok-Hai

Op een rustige centrale locatie met uitzicht op de Amstel is per heden praktijkruimte vrijgekomen voor 2-3 dagen pw (dagen in overleg). Je bent niet gebonden aan dagdelen. De ruimte is 12m2, heeft veel daglicht, is gemeubileerd en de weekenden vrij/kosteloos te gebruiken.

Reageren

Ruimte te huur vanaf april 2021 voor combi

Regio: Amsterdam Oud-Zuid

Contact: Ilse Pekelharing

Voor een nieuw te openen praktijk waar ikzelf zal gaan pedicure ben ik op zoek naar enthousiaste ondernemers die graag een mooie compleet verbouwde ruimte willen huren. Pedicure /fysio /podotherapeut/ bindweefsel massage.

Reageren

Vacature doktersassistente (18 uur)

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Kanne van Amerongen

Wij zijn op zoek naar een derde dokterassistente voor twee dagen in de week. Wij zijn een goed georganiseerde gezellige praktijk in de Watergraafsmeer. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Reageren

Vacature POH-S voor 8 uur per week

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: P. van den Dungen

Noord Huisartsen zoekt een enthousiaste, bevlogen en goed georganiseerde POH-S. Wij bieden werk in een moderne maar kleinschalige huisartsenpraktijk in Amsterdam-Noord met een gezellig team. We leveren ketenzorg ism de ROHA. We werken met OmniHisScipio.

Reageren

Gerenoveerde praktijkruimte te huur samen met een Haptotherapeut

Regio: Amsterdam Zeeburg

Contact: Esther Hoonhout

Te huur mooie praktijkruimte van 16m2 in een gerenoveerd pand in Amsterdam Oost, om de hoek bij het Javaplein. Graag een psycholoog, osteopaat, diëtist, zodat ik er mee kan samenwerken. Huur € 600,- inclusief per maand, ik ben niet btw plichtig. Per direct.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

Contact: Marjorie

Mijn fijne praktijkruimte (40m2) is op bepaalde dagdelen, dagen en avonden te huur. Geschikt voor therapeuten/coaches of gewoon als werkplek beschikbaar voor andere werkzaamheden. Daarnaast is er ook een massagetafel aanwezig.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden

Regio: Westerpark

Contact: J. De Langen

Mooie grote ruimte aangeboden voor enkele dagen in de week. Zeer geschikt voor therapie. Dagdeel of dagen in overleg af te spreken.

Reageren

Gezocht POH-S met aandacht voor leefstijl

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: S. Floris

Voor een kleine huisartsenpraktijk in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een enthousiaste POH somatiek voor het leveren van ketenzorg (ROHA): DMII, CVRM, astma & COPD en eventueel ouderenzorg. Wij werken met omnihis. Zie ook praktijknoorderlingen.nl

Reageren