Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte delen in Amsterdam Oud Zuid!

Regio: Amsterdam Oud Zuid

Contact: Charlotte

In een prachtig pand aan de Hendrik Jacobszstraat hoek Lomanstraat in Amsterdam Oud-Zuid wil ik een multidiciplinair team starten met andere zorgverleners voor kinderen. Ik ben op zoek naar een logopedist, fysiotherapeut, etc. Ik ben zelf kindercoach. Mail of bel 06-53437315.

Reageren

Praktijkruimte te huur in Amsterdam Nieuw West

Regio: Amsterdam Nieuw West

Contact: Lia van der Burg

Voor onze praktijk aan de Burgemeester Rendorpstraat in Amsterdam Nieuw West zijn we op zoek naar een nieuwe zelfstandige collega die praktijkruimte wil huren. Ook mogelijkheid om yoga of pilateslessen e.d. te geven. Voor meer informatie, graag mailen.

Reageren

Vacature doktersassistent 3 dagen per week

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: Monique de Wit

Wij zijn per 1 juni 2020 op zoek naar een gediplomeerde, ervaren doktersassistent die zich voor 3 dagen in de week wil inzetten voor huisartsenpraktijk Zahawi. Ben jij flexibel en lijkt het je leuk om in een dynamische praktijk te werken? Solliciteer!

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Baarsjes

Contact: Lotte

Wij hebben praktijkruimte beschikbaar voor zelfstandige therapeuten/diëtisten die graag deze ruimte willen gebruiken. Het betreft een ruimte met een behandeltafel, maar kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: S.Schouten

Voor onze multidisciplinaire paramedisch praktijk op de Keizersgracht in Amsterdam zijn we op zoek naar nieuwe zelfstandige collegea die praktijk ruimte wil huren. Voor meer informatie, graag mailen of bellen: 
06-20393672  Sharon Schouten
06-13359433  Miranda van Soest

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam - Oost / Indische Buurt

Contact: Wolter ter Haar

De Borneopraktijk is een praktijk voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. In de groepspraktijk zijn 2 prakijkruimtes te huur waar nog beschikbaarheid is voor geïnteresseerde therapeuten en coaches. Email voor meer informatie naar Wolter ter Haar.

Reageren