Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur en samenwerking gezocht

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Grit

Wij zijn op zoek naar gespecialiseerde therapeuten Als paramedische praktijk in de Jordaan willen wij graag ons zorgaanbod uitbreiden en zijn we op zoek naar een bekkenfysiotherapeut(e), een geriatrisch fysiotherapeut(e) en een haptotherapeut(e).

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam De Pijp / Rivierenbuurt

Contact: David Treur

Wegens uitbreiding van de praktijk ben ik op zoek naar een behandelruimte met (gedeelde) oefenruimte of mogelijkheden van een oefenruimte. Bij voorkeur in de Pijp of Rivierbuurt en minimaal 3 dagen in de week. Contact: 06-15659878 of davidtreur@hotmail.com

Reageren

Massagepraktijk te huur

Regio: Amsterdam - Jordaan

Contact: Orly Mani

Te huur een unieke massagepraktijk in de Jordaan 1, 2 of 3 dagen per week. Orly Mani 06-20114896.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

Contact: H.Steltenpool

Fraaie praktijkruimte te huur, thv Waalstraat grootte 25 m2. Twee of drie dagen per week: maandag, vrijdag, zaterdag. Medegebruik wachtruimte en voorzieningen. Voor medicus/paramedicus of psycholoog/coach. Reactie per mail of bel 06.50635721 / 06.33109762. 

Reageren

Praktijkruimte aangeboden in Amsterdam Watergraafsmeer

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Martijn van der Schouw

Praktijkruimte aangeboden voor zorgprofessional voor 1 dag per week, met mogelijkheid tot gebruik in avond en/ of weekend. Het betreft een praktijkruimte, bestaande uit een gemeubileerde ruime wachtkamer, pantry met toilet en behandelkamer.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Almere

Contact: Tom Suk

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar twee spreekkamers in Almere.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam oud zuid

Contact: Fenneke Staman

Ik ben op zoek naar mooie praktijkruimte voor 2 dagen per week. Ik zit nu in oud zuid (Vondelpark) en zou daar graag willen blijven. Maar voor andere buurten sta ik ook open. Ook is het een mogelijkheid om met meerdere therapeuten samen een ruimte te huren.

Reageren

Gezocht kleine ruimte voor therapeutisch massage

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Racha

Gezocht een kleine ruimte/praktijk voor therapeutsich massage met vergoeding via zorgverzekering/gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord. Liefste 7dagen beschikbaar.

Reageren