Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

POH-GGZ intervisie deelnemers gezocht

Regio: Osdorp, Nieuw-West

Contact: Oscar Aberson

Samen met twee andere POH-GGZ vormen wij een intervisiegroep in Osdorp /  Nieuw-West. We zoeken nog twee of drie deelnemers om bij ons aan te sluiten.

Reageren

Gedreven Praktijkmanager gezocht

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Marcia Kerster

Voor 12 uur per week op maandag en dinsdag. Start met een dienstverband van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Taakgebieden: personeelsbeleid, efficiente praktijkvoering en kwaliteit. Kennis van de huisartsenbrache is een vereiste. Mail je mij jouw cv z.s.m.?

Reageren

Kamer in praktijk te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Eveline

In onze ruimte op de Herengracht komt per 1 september een kamer vrij, voor psycholoog, psychiater, coach, iemand in de zorg. Kosten zijn 35 euro per dagdeel, minimale huur van twee dagen. De ruimte is nu nog in zijn geheel te huren, prijs in overleg.

Reageren

Vrijgevestigde praktijk zoekt waarneem huisarts

Regio: Almere

Contact: Renate Boerop- de Vries, Praktijkmanager

Wij zijn op zoek naar een gezellige, enthousiaste waarneemhuisarts ivm zwangerschapsverlof van twee van onze huisartsen in de periode november 2021 t/m maart 2022. Liefst op fulltime basis, maar deeltijd is zeker mogelijk. Ik hoor graag!

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Noord

Contact: Denise

Wij zijn opzoek naar een ruimte om onze relatietherapiepraktijk uit te breiden van ca. 20 m2. Een ruimte die we zelf mogen inrichten. Te huur voor langer termijn. Met mogelijkheid voor cliënten om te wachten. Warmte, licht en z.s.m. beschikbaar.

Reageren

Wij zoeken jou: allround doktersassistent

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Sarah Floris

Wij zoeken jou! Een allround doktersassistente om ons team in een gezellige kleinschalige praktijk in Amsterdam Noord te versterken voor 2 dagen per week. Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar praktijknoorderlingen@gmail.com

Reageren

Stageplaats gezocht voor doktersassistente

Regio: geen voorkeur

Contact: Hanane Massoudi

Mijn naam is Hanane Massoudi, 49 jaar en zoek een stageplaats voor de opleiding doktersassistente MBO 4, 16 uur p/w voor 1,5 jaar. De opleiding start in augustus. Ik ben een gemotiveerde herintreder en heb o.a een vwo diploma. Wie heeft er een stageplaats?

Reageren

POH-Ouderenzorg gezocht 16 uur per week

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Bouchra Essarsri

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde POH-Ouderenzorg die na de zomer beschikbaar is voor 2 dagen per week. Bij voorkeur zoeken we een kandidaat met werkervaring in deze functie.

Reageren

POH-S 16 uur/week voor huisartsenpraktijk gezocht

Regio: Nederland

Contact: Helena van Eijkeren

Voor onze huisartsenpraktijk in hartje Amsterdam zoeken wij een allround POH-S voor de DM-, CVRM- en COPD-spreekuren voor 16uur per week (ma en di). Ervaring is een pre maar bovenal zoeken wij een teamspeler met voldoende basiskennis en gezond verstand.

Reageren

Ruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Racha

Ik ben therapeut en op zoek naar een kleine ruimte om te huren voor een lange periode.

Reageren

Praktijkruimte te huur Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt

Regio: Amsterdam, Zeeburgereiland

Contact: Maxime McCombs

In deze snelgroeiende nieuwbouwwijk zijn twee ruimtes (19 m2 en 23 m2) beschikbaar. Neem gerust een kijkje op de site om te zien of jouw expertise een mooie aanvulling kan zijn op onze eerstelijns zorg; www.gzc-sportheldenbuurt.nl Meer info: 065261289 (Maxine)

Reageren

Allround doktersassistente gezocht

Regio: Almere

Contact: Renate Boerop- de Vries

Wij zijn een vrijgevestigde huisartsenpraktijk met twee locaties in Almere stad en Almere Nobelhorst en wij zijn op zoek naar een: Gemotiveerde, enthousiaste gediplomeerde allround doktersassistente om fulltime ons team te komen versterken.

Reageren

Vacature POH-S en POH-O

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Eveline Brand, praktijkmanager

Door het vertrek van onze POH-S zoeken wij een gemotiveerde en pro-actieve POH-S voor 14 uur per week en een POH-O voor 8 uur per week, beide functies mogen ook gecombineerd worden. Zie voor de vacature: huisartsenpraktijkdeplantage.nl

Reageren

Physician Assistant opleidingsplek gezocht

Regio: Amsterdam (West, Westerpark)

Contact: Roy Greve

Gezocht per september 2022: opleidingsplek voor Physician Assistant. Wilt u uw team uitbreiden en een gemotiveerde en ervaren fysiotherapeut opleiden tot PA? Aantrekkelijke subsidie is mogelijk vanuit KOH! Uitgebreide brief en CV op verzoek.

Reageren

Gezocht praktijkruimte in Amsterdam Noord

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Nienke Krete-Tolhuijs

Als diëtist en leefstijlcoach ben ik zoek naar een ruimte om cliënten te ontvangen. Het liefst een ruimte waar ik eventueel ook een groepsbegeleiding kan geven (mocht het weer kunnen natuurlijk). 1 dag of dagdeel. Alvast bedankt! Groeten, Nienke

Reageren