Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur

Regio: Almere Stad

Contact: Mieke Spruijt

Lieve collega, Zoek je een rustige, warm ingerichte ruimte waar je kunt werken? Neem gerust eens een kijkje op www.geboorte-atelier.nl of instagram Het Geboorte-atelier om de sfeer te zien. Wordt je enthousiast? Mail mieke@geboorte-atelier.nl

Reageren

Praktijkruimte Gezocht

Regio: Amsterdam-Noord

Contact: Asiya

Ik ben opzoek naar een ruimte voor mijn logopedie praktijk in Amsterdam-Noord van minimaal 14 m2 en waar ik 3/4 dagen kan zitten.

Reageren

Praktijkruimtes gezocht

Regio: Amsterdam Centrum en A'dam-Oost

Contact: Nico

Wij, een stress-coach ademfysiotherapeut, en twee osteopaten zoeken een ruime praktijkmogelijkheid met 2 praktijkkamers van ongeveer 25 tot 35 m2. Weet je een mooie plek voor ons?

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Noord of Zuid Oost

Contact: Tessa

Ik ben een voedingsconsulente die een ruimte zoekt van max 20m2. Het moet wel af te sluiten zijn zodat ik mijn spullen kan laten staan en er ook een bureau kan neerzetten samen met een kast voor mijn producten. Maximaal 400 euro per maand

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid/Rivierenbuurt

Contact: Simone Wirodikromo

Praktijkruimte te huur voor 1 dag (donderdag) in de week (weekend ook mogelijk). De behandelkamer is voorzien van een behandelbank en onder andere beschikbaar voor: massage therapeuten, osteopaten en overige paramedici (geen fysio's). Tot snel!

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste (GZ-)psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een onlangs verbouwd gezondheidscentrum. Wij bieden een prettige behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik hier:

Reageren

Praktijkkamer te huur

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Sarah

We hebben prachtige praktijkruimte te huur voor coaches of psychologen. Er zijn twee kamers, één wordt gedeeld door twee expatpsychologen. De andere is beschikbaar voor een paar dagdelen per week. Er hangt een fijne sfeer en we zijn op zoek naar een klik.

Reageren

Praktijkruimte te huur of overname

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Sigrid Stam

Binnen een samenwerking van therapeuten komen 4 dagdelen vrij voor verhuur of overname. Kamer is 16 m2 en geschikt voor o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, lichaamswerk, psychotherapie, coaching, massage. Praktijk zit aan de Weesperstraat 402.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam-Oost/Rivierenbuurt

Contact: Yasmine Bouma

Voor Osteoplaza een osteopathie praktijk in Amsterdam zijn wij opzoek naar een extra praktijkruimte in Amsterdam-Oost of Rivierenbuurt van minimaal 15m2. Mocht iemand de gouden tip hebben krijg je een diner cadeaubon!

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Carina

Dag allemaal, Mijn naam is Carina en ik ben opzoek naar praktijkruimte om mijn cliënten te kunnen behandelen. Mijn bedrijf bied verschillende behandelingen aan. Adem werk, holistische massage, reiki, massage trainingen en maderotherapie. Centrum, Oost, West.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Merel de Rijke

Hi, ik ben Merel de Rijke (53) en werk als zelfstandig psycholoog in Amsterdam. Ik ben per 1 april op zoek naar een gezellige, rustige praktijkruimte in Amsterdam. Het liefst binnen de ring. Amsterdam Oost heeft mijn voorkeur.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Susanne

Dag allemaal, Ik zoek een rustige ruimte voor twee dagen in de week in Amsterdam. Liefst maandag en woensdag. Met vriendelijke groet, Susanne

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Centrum Amsterdam | Jordaan

Contact: Maria

Prachtige praktijkruimte te huur per 1 mei! 4 spreekkamers en grote vergader/ oefenruimte, balie, toilet, ruime kasten en wasruimte. Ben je opzoek naar een moderne rustige ruimte aan de mooiste gracht reageer dan zsm. Voor meer info graag per mail.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Jeroen de Bruin

Stijlvolle, lichte praktijkruimte 20m2 aan de stille kant (Beursstraat) van de Beurs van Berlage. De maandag, dinsdag en het weekend zijn nog beschikbaar. 250 euro per maand, voor een dag in de week, incl. balie-service en energiekosten, excl. btw.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Juliëtte Cassé

Komende zomer ga ik beginnen met een eigen praktijk als psychotherapeut, en hiervoor zoek ik praktijkruimte voor aanvankelijk 2/3 dagen. Ik zoek een prettige, rustige ruimte, binnen de ring, om met een andere therapeut/psycholoog te delen.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (25m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Almere

Contact: Wouter Tiemens

Bij Team Vitaal bieden we volledig ingerichte praktijkruimtes in Almere aan voor verhuur. Multidisciplinaire samenwerking met ZZP fysiotherapeuten, personal trainers en gewichtsconsulent. Meer informatie: https://vitaalmetwouter.nl/verhuur-praktijkruimtes

Reageren

Praktijk ruimte te huur

Regio: Amsterdam Oost (Czaar Peter buurt)

Contact: Bianca

Ik ben opzoek naar iemand die een praktijk ruimte met mij wil delen. Dit kan voor 2 dagen en in goed overleg en zelfs 3. Fysiotherapeuten, massage therapeuten, reiki therapeuten, of iets anders wat in deze straat past is welkom. Kosten 2 dagen €300 per maand.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam-oost

Contact: Mariël van de Weert

Mooie hoge ruimte van 36 m2 te huur voor vier dagen per week, inclusief weekend. Behandeltafel en futon aanwezig, maar ook heel geschikt voor het voeren van gesprekken.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam centrum Spiegelkwartier

Contact: Susan Pulley

Prachtige praktijk 1 35m2 prive ruimte, met behandelgebied, consultgebied. Te huur voor 1-3 dagen, of doorlopende curssen tot 8-10 mensen. Prijs vanaf €45/dagdeel, beter voor lang termijn. www.atma-ayurveda.com/praktijk-huren-private-workspace-amsterdam-centrum

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Czaar Peter-buurt

Contact: Sanne

In de Czaar Peterbuurt ga ik een mooie praktijkruimte huren die ik graag zou willen delen met een andere therapeut of coach. Je kunt er individueel werken of met groepjes. Er zijn 4 a 5 dagdelen beschikbaar + avonden en weekenddagen.

Reageren