Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijkruimte te huur diverse locaties; IJburg, Zeeburgereiland of Amsterdam-Noord

Regio: Amsterdam IJburg, Zeeburgereiland of Amsterdam-Noord

Contact: Arne Sevenhuijsen

Als fysiotherapiepraktijk hebben we in Amsterdam en Purmerend samen 4 locaties. Binnen onze locaties in Amsterdam verhuren we spreek- / behandelkamers. Ook is gebruik van onze oefenzaal mogelijk. Huren kan vast, per dagdeel of per uur. Vraag de mogelijkheden.

Reageren

POH-GGZ gezocht

Regio: Amsterdam, centrum

Contact: Zwanique Tacke

We zijn op zoek naar een enthousiaste POH-GGZ om ons team te versterken. We werken met 2 vaste huisartsen en 1 assistent. Er zitten veel buitenlandse patiënten in de praktijk, dus beheersing van de Engelse taal is gewenst. Zie: vijzelgrachthuisartsen.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Antoine

In een professioneel gezondheidscentrum al vanaf 1 dagdeel per week. Diverse disciplines mogelijk. Gratis parkeren, lage kosten, warme huiselijke inrichting, samenwerking/doorverwijzingen mogelijk. Landelijke cliënten. Meer info: 06 48175674.

Reageren

Looking for counselling space to rent

Regio: Amsterdam Central

Contact: Kate D'Anvers

I'm looking for a room to rent for my established psychology practice, ideally around Museumplein. Looking for 3 - 5 days per week in a nice room with a waiting area.

Reageren

Gezocht fysiotherapeut op zzp-basis

Regio: Oud-Zuid

Contact: Roland

Voor in onze praktijk in Amsterdam Oud-Zuid zijn wij op zoek naar een zelfstandige werkende ondernemende fysiotherapeut op zzp-basis. Onze praktijk bestaat uit verschillende paramedische disciplines en zitten samen in het gebouw met een huisartsenprakijk.

Reageren

POH-ouderenzorg voor 16 uur per week gezocht

Regio: Zuid

Contact: Eveline Brand

In verband met het vertrek van onze huidige POH-ouderenzorg zijn op zoek naar een vriendelijke en toegankelijke POH-ouderenzorg. Huisartsenpraktijk DokterZuid is een sfeervolle en levendige huisartsenpraktijk gevestigd aan de Stadionweg. www.dokterzuid.nl

Reageren

Behandelkamer te huur

Regio: Zeeburgereiland Oost

Contact: Peter van Asselt

In een kleine praktijk met meerdere disciplines is er ruimte voor iemand met een paramedisch beroep. Het is mogelijk per dagdeel te huren.

Reageren

Manueel therapeut(e) gezocht

Regio: Centrum, Jordaan

Contact: Grit

Ben jij een ondernemende, enthousiaste en ervaren manueel therapeut met minimaal 2 jaar werkervaring en interesse in zelfstandig ondernemen??Kom dan ons paramedisch team versterken. De praktijk is gevestigd in de Jordaan van Amsterdam op een rustige locatie.

Reageren

Praktijkruimte - Centrum (Frederiksplein)

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Elif

We are looking for therapists that are willing to rent the practice rooms for fixed days or day parts. Acupuncturists, massage, therapists, physiotherapists doulas but also other disciplines. https://www.blueskyacupuncture.org/praktijkruimte-te-huur

Reageren

Praktijkruimte

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Esther

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in het centrum van Amsterdam waar ik als psycholoog 1 a 3 dagdelen per week kan huren.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden in Amstelveen

Regio: Amstelveen

Contact: P. Wijnhard

Ben jij op zoek naar een praktijkruimte bij een high-end gym in Amstelveen waar je prettig met je klanten kan werken en waar je jezelf kan zijn? Meer info lees je hier

Reageren

Opzoek naar praktijkruimte

Regio: Amsterdam Centrum, Oud-West, de Pijp

Contact: Annick

Als kinderpsycholoog ben ik op zoek naar een ruimte vanaf feb 2020 waar ik kinderen van de basisschool individueel kan begeleiden. Ik heb een bureau en twee stoelen nodig in een lichte, prettige omgeving voor kinderen. Internet zou fijn zijn. Ik hoor het graag

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam - Baarsjes

Contact: Lotte

Wegens een verbouwing zijn we voor de maand november op zoek naar tijdelijke praktijkruimte voor fysiotherapie in regio Baarsjes/Zuid voor dinsdag, woensdag en donderdag. Graag kom ik met je in contact mocht je deze dagen beschikbare ruimte hebben.

Reageren

Praktijkruimte te huur in fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Oud-Zuid.

Regio: Oud-Zuid

Contact: Machteld

Praktijkruimte te huur in fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Oud-Zuid. Praktijk zit samen met een huisartsenpraktijk en bevat meerdere disciplines zoals dietiste en ergotherapeut. Naast behandelkamers is er ook een ruime oefenzaal.

Reageren

Doktersassistente voor 8 uur per week gezocht

Regio: Noord

Contact: Eveline Brand

Wij zoeken voor onze kleinschalige praktijk in Amsterdam-Noord een assistente voor 8 uur per week, met als voorkeursdag de dinsdag. In de toekomst is er mogelijk ruimte tot uitbreiding van de werkuren. Graag zien wij je reactie tegemoet. noordhuisartsen.nl

Reageren

Gespreksruimte op woensdag gezocht

Regio: Amsterdam West/Centrum

Contact: Kim

Psycholoog zoekt een praktijkruimte/gesprekskamer. Vooralsnog zoek ik een ruimte voor de woensdag 10.00 - 20.00. Op termijn mogelijk uit te breiden naar meerdere dagen pw. Locatie: (oud)West/ Bolo binnen ring/Centrum. Schappelijke prijs ivm beperkt budget.

Reageren

Praktijkruimte te huur (020 Oost) voor Coaching / therapie / massage / werkplek

Regio: Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

Contact: Marjorie

Amsterdam Oost/Watergaafsmeer - Te Huur (deeltijd) Lichte grote praktijk. Heb je interesse in een fijne werkplek waarbij je gebruik kunt maken van alle materialen die aanwezig zijn (massagetafel - coach-therapeutische spellen-) .... neem dan contact op.

Reageren

Zoek jij een mooie praktijkruimte in Amsterdam Westerpark?

Regio: Amsterdam Westerpark

Contact: Susanne van Sytzama

Wij hebben nog ruimte! Op de begane grond, goed bereikbaar met OV& parkeren in de straat. Geschikt voor o.a.:Therapie/ Massage/Shiatsu/Haptonomie/Voetreflexologie. Ook geschikt voor werken met kleine groepen. Meer informatie en foto's op aanvraag beschikbaar.

Reageren