Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Betaalbare therapieruimten te huur

Regio: Amsterdam, Buitenveldert

Contact: Jorien Tissink

Ben jij een psycholoog, psychiater, spv’er, coach of aanverwante behandelaar die zich als zelfstandige graag aansluit bij een multidisciplinaire praktijk gekenmerkt door; samenwerken, kennis delen, vernieuwing en gezelligheid? Bel dan 06-44240077 of reageer.

Reageren

Oefenruimte voor avondcursus

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Praktijkruimte voor GZ-psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

(Kinder)psycholoog 1e lijn gezocht

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Sigrid Stam

Wij zoeken een psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen binnen onze praktijk. We werken met Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (kinderen en volwassenen), Fysio/manuele therapie, Haptotherapie, Logopedie. amsteloefentherapie.nl

Reageren

Vacature gediplomeerde doktersassistent

Regio: Amsterdam, centrum/oud-west

Contact: Juul Hauser, huisarts

Ivm langdurige ziektevervanging zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste doktersassistent 3-5 dagen/week (tijdelijke aanstelling). Praktijk Lion, Hauser& Aalders is onderdeel van een kleinschalige HOED van twee praktijken. Wij vormen een hecht team, dat samenwerking en communicatie belangrijk vindt.

Reageren

Engelstalig Hanen Ouderprogramma 'It Takes Two to Talk' februari 2019

Regio: Amsterdam

Contact: Liesbeth Fabius

Het Hanen Ouderprogramma ‘It Takes Two to Talk’ is een - Engelstalig - logopedisch programma, voor ouders van kinderen (1-6 jr), die weinig praten/moeite hebben met het begrijpen en gebruiken van taal. Klik hier voor meer infomatie. 

Reageren

Balintgroep Geuzenveld-Slotermeer zoekt uitbreiding

Regio: Geuzenveld, Slotermeer

Contact: Celestine Roose

Huisartsen hebben in toenemende mate te maken met 'ingewikkelde' patiënten. Contact met deze patiënten kan leiden tot gevoelens die de professionaliteit in de weg staan. De Balint intervisiegroep beoogt het gevoel van competentie en werkplezier te verhogen.

Reageren

Gezocht: Doktersassistent

Regio: Amsterdam Oud-West

Contact: Karin Wijnands

Voor onze Huisartsenpraktijk in Amsterdam-West zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week (ma en wo). Meer info op postjesweg.praktijkinfo.nl.

Reageren

bekken fysiotherapeut

Regio: Amsterdam Nieuw west

Contact: j.m. le loux

In combinatie met Fysiotherapie en verloskunde, binnen een multidisciplinaire setting zijn we op zoek voor naar een Bekkenfysiotherapeut die aanvulling kan geven aan de zorgvraag van vrouwen bij graviditeit. Voor meer informatie bel 020 408 38 38

Reageren

Praktijkruimte voor dietist gezocht in Rivierenbuurt

Regio: Amsterdam Zuid Rivierenbuurt

Contact: Mara Looij

I.v.m. uitbreiding van onze dietistenpraktijk zoeken wij een praktijkruimte in Amsterdam Rivierenbuurt, bij voorkeur in een bestaande huisarts-/ fysiotherapiepraktijk.

Reageren

Vacature voor een doktersassistente

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: S. Zahawi

We zoeken een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent (m/v) voor twee dagen per week (voorkeur dinsdag en vrijdag) in een mooie ruime praktijk in Amsterdam Zuidoost. Start per 1 maart 2019.

Reageren

Praktijkruimte voor logopedie

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste logopedist(e) die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Veel samenwerking mogelijk. Wij bieden een ruime behandelruimte + veel kastruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Interesse? Bel 0613629945 of klik:

Reageren

POH SOMATIEK GEZOCHT

Regio: JvLennepkade 7, Amsterdam

Contact: Helena van Eijkeren

GEZOCHT: Enthousiaste POH somatiek voor de ketenzorg DM, CVRM en COPD voor twee dagen per week. Wij bieden een prettige werkomgeving in A'dam Centrum-OudWest in een stabiel en gezellig team, salariëring conform geldende CAO-afspraken. Reacties svp per mail

Reageren

Vacature POH GGZ

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Marcia Kerster

Huisarts Amsterdam-Oost en Huisartsen Vrolikstraat zoeken een POH-GGZ, voor 8 uur per week, voorkeur voor de maandag. Start: per 1 februari 2019. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man met kennis van de LHBTQI populatie.

Reageren

Prettige praktijk/kantoorruimte te huur Westerpark

Regio: Amsterdam West - Westerpark

Contact: Femke Peterson

Gestoffeerde ruimte van 17m2 en een gemeenschappelijke ruimte van 30m2. Gemeenschappelijke (wacht) ruimte met een toilet, keuken, leestafel, bank en een kapstok. Ideaal om klanten of patiënten te ontvangen. 

Reageren

Hanen Ouderprogramma 'Meer dan Woorden' start januari 2019

Regio: Amsterdam

Contact: Liesbeth Fabius

Het Hanen Ouderprogramma ‘Meer dan woorden’ is een logopedisch programma, voor ouders van kinderen (1-6 jr) met Autisme Spectrum Stoornis, of kinderen met soortgelijke problemen.
Informatie/aanmelding: www.logopediewestrand./hanen-ouderprogramma

Reageren

Vacature Doktersassistent 0,2fte

Regio: Amsterdam Oost ,Indische Buurt

Contact: Els Scheeve

Huisarts Scheeve zoekt per 1 januari 2019 voor de vrijdag een doktersassistente. Je werkt met OMNIHIS SCIPIO. De balie wordt gedeeld met de assistente van collega Honig. We zijn een leuk en gezellig team, zie ons op huisartszeeburg.nl

Reageren

Praktijkmanager gezocht

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Medisch Centrum Roelof Hart

Medisch Centrum Roelof Hart, bestaande uit 4 huisartspraktijken, zoekt per 1 januari 2019 een praktijkmanager, 2 dagen per week.
taken: o.a. plannen, notuleren van vergaderingen, begeleiden van assistenten, accreditatie, voorraadbeheer, faciliteiten

Reageren

Samenwerkingen op IJburg gezocht

Regio: IJburg

Contact: Marrilou Louwaard

Wij richten ons op Personal training, Fysiotherapie en Diëtetiek. Sinds kort zijn wij ook gevestigd op IJburg. Graag werken wij samen met verschillende disciplines om zo betere zorg te kunnen bieden aan onze cliënten. U kunt mij mailen bij interesse.

Reageren

Praktijkruimte (22m2) in Rivierenbuurt te huur

Regio: Rivierenbuurt

Contact: Stefan Wigger

Ruimte op dinsdag- en donderdag in gezondheidscentrum op Rooseveltlaan, bijv. voor psycholoog, logopediste, ergotherapeut etc. Aanwezige disciplines: POH-S/GGZ, diëtiste, podotherapeut, osteopaat. Samenwerking met naastgelegen HA-praktijk. Info: 06-10704696.

Reageren