Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Elaa platform POH-GGZ

Regio: Amsterdam / Almere

Contact: Mirjam Kohinor, adviseur bij Elaa

Op LinkedIn is een platform POH-GGZ aangemaakt. Heb je interesse in intervisie en scholing in de buurt? Of wil je contact leggen met andere POH-GGZ in Amsterdam/Almere voor bijvoorbeeld informatie over interessant wijkaanbod op GGZ gebied of juist welzijn of maatschappelijk relevant aanbod. Gooi het in deze groep. Samen staan we sterk.

Reageren

Praktijkruimte te Huur aangeboden

Regio: Nieuw West, Amsterdam

Contact: Annacarina Klein

In overleg bied ik mijn praktijkruimte per dagdeel te huur aan.
De praktijkruimte is makkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Gratis parkeren voor de deur.
www.mensen-dieck.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Steigereiland IJburg, Amsterdam

Contact: Loes Olde Weghuis

Mooie, nieuwe, frisse praktijkruimte voor GZ-psychologen/ psychotherapeuten te huur op Steigereiland IJburg, ideale ligging, meerdere behandelkamers voor meerdere dagen beschikbaar. 

Reageren

Gezocht: Doktersassistente voor 2-4 dagen per week

Regio: Amsterdam Slotervaart

Contact: Ayka Gadimova

Voor onze NHG geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Amsterdam Slotervaart zijn wij per 1 december 2019 op zoek naar een enthousiaste doktersassistente om ons team te komen versterken. Wij bieden: een fijne, moderne werkvloer met ruimte voor ideeën en innovatie.

Reageren

Praktijkruimte te huur Amsterdam Oost

Regio: Nederland

Contact: Annemiek Overgoor

Mooie, hoge, sfeervolle praktijkruimte te huur vlakbij Muiderpoortstation. Circa 32 m2. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn aaneengesloten dagdelen vrijgekomen. Wachtruimte, behandeltafel, keukenblok en archiefkast aanwezig.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden

Regio: Naarden

Contact: David

Voor een nieuw te openen centrum met meerdere disciplines zijn wij op zoek naar ondernemende en enthousiaste ondernemers met een paramedisch/ alternatieve geneeswijze beroep. Dagdeel huren mogelijk. Naast behandelkamers ook fitnessruimte/oefenzaal aanwezig.

Reageren

praktijkruimte te huur

Regio: pijp/zuid

Contact: Liesbeth Steetzel

Fijne, rustige praktijkruimte te huur in pijp/zuid van 15m2 voor 4 dagen per week (niet op woensdag) voor 640 euro per maand inclusief voor psychotherapie/coaching. De ruimte is op de begane grond en de wachtkamer wordt gedeeld met een psychotherapeut.

Reageren

Praktijkruimte

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Esther

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in het centrum van Amsterdam waar ik als psycholoog 1 a 3 dagdelen per week kan huren.

Reageren

Praktijkruimte aangeboden in Amstelveen

Regio: Amstelveen

Contact: P. Wijnhard

Ben jij op zoek naar een praktijkruimte bij een high-end gym in Amstelveen waar je prettig met je klanten kan werken en waar je jezelf kan zijn? Meer info lees je hier

Reageren

Elaa platform POH-Ouderen

Regio: Amsterdam / Almere

Contact: Mathilde Dijk, adviseur bij Elaa

Elaa biedt samen met de Amsterdamse Huisartsen alliantie een platform POH-Ouderen op LinkedIn dat aansluit op het 'Amsterdams programma: Beter Oud'. POH-Ouderen kunnen via dit platform kennis delen en contact leggen met collega POH's op het gebied van de ouderenzorg. Samen staan we sterk.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Oud-Zuid nabij Vondelpark, Amsterdam

Contact: Loes Olde Weghuis

Mooie, kleine praktijkruimte met alle voorzieningen te huur nabij het Vondelpark. Meerdere dagen beschikbaar. 

Reageren

ter overname spirometer en dermatoscoop

Regio: Oost

Contact: Saskia van Haeringen of Susan de Kort

Wij hebben een vrijwel ongebruikte spirometer Medikro Nano (USB met software voor Windows, mondstukken, calibratiespuit etc) en een Heine IC1 dermatoscoop ter overname. Vraagprijs resp. 275 /325 euro.

Reageren

Gezocht: enthousiaste Doktersassistente

Regio: Amsterdam

Contact: Marcia Kerster

Ben je een DA die overzicht kan houden, zelf initiatief toont, mee kan denken over de organisatie en gestructureerd werkt? Kom dan werken in ons gezellig team voor 18 uur in de week. De werkdagen zijn woensdag en donderdag. Je werkt met 4 DA collega's.

Reageren

Spreekkamer te huur Westerdok

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Rianne Scholten

In onze verloskundigenpraktijk op het Westerdok hebben wij spreekkamers (met/zonder behandelbank) te huur. Momenteel werkzaam: fysio, psycholoog, dietist, masseur. Voor iedereen die met vrouwen/zwangeren/jonge vaders/kinderen werkt. Bel gerust: 0616822739.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Steenbergen NB

Contact: Anniek van Tongel

Wilt u een praktijk beginnen als kinderpsycholoog maar zijn de opstartkosten hoog? Praktijk Eaux de Vie in Steenbergen is een bedrijfsverzamelgebouw waar de kosten voor de receptie, wachtruimtes en sanitaire voorzieningen worden gedeeld. Huren per dagdeel kan.

Reageren

Praktijkruimte te huur diverse locaties; IJburg, Zeeburgereiland of Amsterdam-Noord

Regio: Amsterdam IJburg, Zeeburgereiland of Amsterdam-Noord

Contact: Arne Sevenhuijsen

Als fysiotherapiepraktijk hebben we in Amsterdam en Purmerend samen 4 locaties. Binnen onze locaties in Amsterdam verhuren we spreek- / behandelkamers. Ook is gebruik van onze oefenzaal mogelijk. Huren kan vast, per dagdeel of per uur. Vraag de mogelijkheden.

Reageren

POH-GGZ gezocht

Regio: Amsterdam, centrum

Contact: Zwanique Tacke

We zijn op zoek naar een enthousiaste POH-GGZ om ons team te versterken. We werken met 2 vaste huisartsen en 1 assistent. Er zitten veel buitenlandse patiënten in de praktijk, dus beheersing van de Engelse taal is gewenst. Zie: vijzelgrachthuisartsen.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Antoine

In een professioneel gezondheidscentrum al vanaf 1 dagdeel per week. Diverse disciplines mogelijk. Gratis parkeren, lage kosten, warme huiselijke inrichting, samenwerking/doorverwijzingen mogelijk. Landelijke cliënten. Meer info: 06 48175674.

Reageren