Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Waarnemend fysiotherapeut gezocht

Regio: Amsterdam-Zuid / Rivierenbuurt

Contact: Nine 't Hoen

Voor waarneming in mijn eenmanspraktijk, samenwerking met Manuele therapie en Osteopathiepraktijk. Praktijkdagen Ma-, Wo-, Vrijdag indien gewenst zaterdag. Zelfstandige functie, bij wederzijds bevallen overname bespreekbaar.

Reageren

Praktijkruimte te huur aan de Spiegelgracht

Regio: Amsterdam-Centrum

Contact: Caspar Berghout

Praktijkruimte te huur in Amsterdam-Centrum aan de Spiegelgracht. Van maandag t/m zaterdag meerdere dagdelen beschikbaar (zowel overdag als in de avond). Voor meer informatie 06-41114766.

Reageren

Praktijkruimte voltijd gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Silvia Del Rio

Hallo, ik ben optometrist en ik ben opzoek naar een ruimte van minimaal 13m2 en voltijd in Amsterdam met wastafel of met de mogelijkheid om een wastafel te plaatsen. Vanwege grote apparatuur kan ik alleen een voltijd ruimte huren.

Reageren

Praktijkruimte in deelverhuur

Regio: Amsterdam, Watergraafsmeer

Contact: Sheila Chitanie

Transcultureel vrouwencentrum KABRA heeft voor kleinschalige groepslessen en een-op-een bijeenkomsten een praktijkruimte in deelverhuur beschikbaar. Mensen met een niet-Westerse afkomst worden van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Reageren

Vaste Waarnemende Huisarts gezocht

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Marcia Kerster

Huisartsenpraktijk Margriet Swart zoekt een vaste waarnemend huisarts voor de woensdag of vrijdag en donderdag. De donderdag staat vast. Solo praktijk, korte lijnen, goede sfeer, 20 min. consult en ondersteuning van ervaren POH-S, POH-GGZ en doktersassistente.

Reageren

Vacature doktersassistent

Regio: Amsterdam - Dapperbuurt

Contact: Susan de Kort

Wij zijn voor onze kleinschalige, sfeervolle en levendige, huisartsenpraktijk in de Dapperbuurt te Amsterdam op zoek naar een enthousiaste proactieve doktersassistente voor 2 á 3 dagen per week. Zie: huisartsendapperbuurt.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam-Centrum/Jordaan

Contact: Grit

Praktijk Brouwersgracht is een goedlopende paramedische praktijk met verschillende specialisten (ZZP-ers) op een rustige locatie in de Amsterdamse Jordaan. De praktijk bestaat uit drie volledig ingerichte sfeervolle behandelkamers. Meer info bel 06-45844937.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Amsterdam binnen de ring

Contact: Marleen Polak

Ik ga starten met mijn eigen praktijk in coaching, meditatie en massage. Van kids tot volwassenen. Als startende zoek ik een praktijkruimte waar ruimte is voor een behandeltafel. Het is fijn als de avonden/weekenden ook tot de mogelijkheden behoren.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Oost - Zeeburgereiland

Contact: Peter van Asselt

Het betreft een kamer van ongeveer 20 m2 op de begane grond. Er is een gratis parkeerplaats voor de deur. De wachtruimte, met keukentje en toilet, wordt gedeeld met een fysiotherapeut. De ruimte is per direct beschikbaar, voor meerdere dagen of dagdelen.

Reageren

Coach-therapie ruimte te huur

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Kitty Spaan

In rustige groene omgeving. Gratis parkeren in de buurt. Mooie ruimte te huur voor coaching-therapie. Vrijstaand gebouwtje, eigen sanitair. Inrichting huiselijk met ronde tafel en 4 stoelen. Ook klein laag zitje voor 2. Kan voor vaste of losse dagdelen.

Reageren

Coachruimte gezocht

Regio: Amstelveen

Contact: Niels Poland

Wij zijn een stichting voor primair onderwijs in Amstelveen en zijn op zoek naar een (flexibele) coachruimte in Amstelveen. Het zal gaan om ongeveer 5 uur per week. Wij horen graag als er mogelijkheden zijn! 

Reageren

ruimte te huur

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Margriet Kaptein

Praktijk Zuidwest heeft ruimte te huur in de avonden van 18.00 tot 21.45. Het is een fijne en rustige ruimte van in totaal 40m2 met een keukentje. Geschikt voor therapie, coaching, workshops en trainingen.

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor GZ-psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een pas verbouwd medisch centrum in Osdorp. Wij bieden een prettige behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik hier:

Reageren

Kamer in praktijk te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Eveline

In onze praktijk op de Herengracht in Amsterdam komt ruimte vrij. Huurprijs 35 euro per dagdeel, huur minimaal 1 dag. Tijden dagdelen: ochtend 08.00-13.00 uur; middag 13.00-18.00 uur; avond 18.00-22.00 uur. 

Reageren

Mooie praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam-Houthaven

Contact: Sarah Ketel

Mooie praktijkruimte beschikbaar in wijk de Houthaven van 20m2 inclusief keuken en toilet. Beschikbaar voor 2 of 3 dagen. Er staat geen behandeltafel. Foto's: praktijkdehouthaven.nl
Interesse? Bel 06-52883366. 

Reageren

Mooie lichte praktijkruimte bij Muiderpoortstation

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Annemiek Overgoor

Fijne sfeervolle praktijkruimte circa 32m2, voorzien van behandeltafel, op 3 minuten lopen van het Muiderpoortstation. Te huur op dinsdag en vrijdag per 1 juni 2022. Voor meer informatie bel Annemiek Overgoor. Tel. 0630115406

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Prinseneiland Jordaan

Contact: Corinne van den Bergh

Vanaf 1 september 2022 zoek ik een praktijkruimte voor de woens- en donderdagen van 8.30 tot 18.00 Ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Dat betekent dat mijn cliënten enige ruimte nodig hebben en ook geluid mogen maken.

Reageren

Praktijkruimte te huur hartje Amsterdam

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Marcel Ulrich

Per 1-5-2022 is onze praktijkruimte op het Molenpad te huur op de vrij-, zater- en zondag. Gevestigd op de bovenste verdieping van een oude meisjesschool. Het betreft een oud klaslokaal, dus kan ook goed voor groepen gebruikt worden. Foto's op marcelulrich.nl.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Rivierenbuurt Amsterdam-Zuid

Contact: H. Steltenpool

Praktijkruimte te huur, thv Waalstraat, A'dam Zuid, 2 a 3 dagen p/w. Grootte 25 m2. Medegebruik wachtruimte, keuken, voorzieningen. Voor medicus, paramedicus, psycholoog of coach. Reactie per e-mail of bel met  06.50635721 / 06.33109762. 

Reageren

Dokters van de Wereld zoekt een locatie

Regio: Amsterdam Nieuw-West

Contact: Paul Roosendaal

Dokters van de Wereld zoekt een locatie in Amsterdam Nieuw-West voor het openen van een eigen Medische Post. Gaat om huur van 3 spreekkamers en een wachtruimte voor enkele dagen/dagdelen per week om mensen zonder verblijfspapieren te helpen. 

Reageren

Nette en ruime praktijkruimte

Regio: Amsterdam-Oost

Contact: Alexander

Vanaf September zijn wij op zoek naar huurders voor een nette, stijlvolle en ruime praktijkruimte in Amsterdam-Oost. 66m2, goed geïsoleerd met vloerverwarming op warmte pomp. Ook geschikt als les of workshop ruimte met kleine groepen.

Reageren

Psycholoog zoekt praktijkkamer

Regio: Amsterdam

Contact: claire geers

Hi allemaal. Ik zoek per april 2022 een kamer te huur op woensdags en vrijdags, voor minstens 6 maanden. Ik ben een kind en jeugd psycholoog en werk samen met een therapie hond. Ik zoek een ruimte met makkelijke parkeer gelegenheid. Alvast bedankt!

Reageren

Praktijkruimte te huur.

Regio: Almere Muziekwijk

Contact: Stefan Morren

In ons centrum voor fysiotherapie zijn per 1 juni ruimte(s) te huur voor een (para)medisch beroep. Denk aan kinderfysiotherapeut, psycholoog of huisarts. Ons mooie centrum is goed bereikbaar voor OV en heeft een eigen gratis parkeerterrein. www.medivisie.eu

Reageren