Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Elaa zoekt een adviseur 28-32 uur per week

Regio: Amsterdam en Almere

Contact: Anne-Marieke van der Veldt

Zoek jij een baan als adviseur? Ben jij nieuwsgierig én leergierig, kritisch én onderzoekend en ontvankelijk voor nieuwe ideeën, opvattingen en invalshoeken binnen de zorg? Vind jij werken voor een organisatie met een maatschappelijk doel belangrijk? Lees dan snel verder!

Reageren

Vacature DA voor minimaal 16 uur per week

Regio: Amsterdam Zuid-Oost

Contact: Eveline Brand

Huisartsen Ganzenhoef zoekt een doktersassistente voor de maandag en woensdag. Overige dagen op afroep. zie: huisartsenganzenhoef.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: SIgrid Stam

Wij hebben in onze praktij ruimte te huur voor 4 dagen. We werken met Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (kinderen en volwassenen), Fysio/manuele therapie, Haptotherapie en Logopedie. Zie amsteloefentherapie.nl

Reageren

Vacature wijkgroepcoördinator

Regio: Amsterdam

Contact: Willemien Rietman

De ROHA is op zoek naar één tot twee nieuwe wijkgroepcoördinatoren. Ben je bijv. praktijkmanager en heb je 2-4 uur per week over om huisartsen te ondersteunen bij samenwerking in de wijk, laat je dan horen. https://bit.ly/2IBFYLV

Reageren

Vacature POH-S (i.o) bij huisartsenpraktijk DokterZuid

Regio: Amsterdam-Zuid

Contact: Eveline Brand

Moderne vooruitstrevende praktijk, met een over het algemeen hoog opgeleide patiëntenpopulatie zoekt POH-S (i.o.). Functie is een groeifunctie in vaardigheden en uren. Startend met CVRM, daarna ouderenzorg. Er zijn 2 collegae POH-S. Zie dokterzuid.nl

Reageren

Vacature Doktersassistente

Regio: Amsterdam -Slotermeer

Contact: Huisarts M.H van Heerde

Voor onze kleinschalige en gezellige huisartsenpraktijk in Amsterdam Slotermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste doktersassistente voor16-20 uur per week (werkdagen in overleg). Wij zijn een klein en hecht team. Voor vragen bel met 020-6131237.

Reageren

POH-S gezocht voor leuke praktijk

Regio: Amsterdam-West Bos en Lommer

Contact: Mediport Huisartsenpraktijk de Vries & Vos

POH-S gezocht door huisartsen Fokko de Vries en Frieda Vos voor 16 uur per week voor DM en CVRM. Werktijden in overleg. Ervaring niet vereist. Solliciteren en info bij Ingeborg Hoek 020-5812920. Zie ook de website.

Reageren

Fysio-/oefentherapeuten gezocht voor onderzoek bij acute lage rugpijn

Regio: Heel Nederland

Contact: Jesper Knoop

In het onderzoek 'Praktische Predictie' van Hogeschool Arnhem Nijmegen zal een nieuwe screening tool worden ontwikkeld waarmee chroniciteit beter voorspeld kan worden bij mensen die vanwege acute lage rugpijn de fysio-/oefentherapeut bezoeken. Geïnteresseerd?

Reageren

Huisarts met ambitie tot (gedeelde) praktijkovername

Regio: Amsterdam Noord

Contact: W.P.A. Berghoef

De praktijkhouder wil in 2020 met pensioen gaan. Een van de vaste huisartsen in ons team zou de praktijk graag overnemen, maar zoekt nog een collega huisarts met wie hij het praktijkhouderschap kan delen. Te starten op zzp basis voor 2 vaste dagen in de week.

Reageren

POH-Ouderen in de levendige Pijp/Amsterdam Zuid

Regio: Amsterdam Oud Zuid en de Pijp.

Contact: Joost van Raalte

3 huisartsenpraktijken in Amsterdam Zuid/de Pijp willen samen ketenzorg ouderen gaan aanbieden en zoeken een POH voor 3 dagen/week. Wij zoeken: minimaal HBO geschoold, met (ambitie tot) cursus POH ouderen. Uitbreiding waarschijnlijk in de nabije toekomst!

Reageren

Vacature doktersassistente in kleinschalige praktijk

Regio: Amsterdam Oost, Dapperbuurt

Contact: Jovita Wensveen, of collega's

Wij zoeken een doktersassistent(e) die ons team op maandag of vrijdag komt versterken; uitbreiding zeker bespreekbaar en regel. Lees hier meer over de praktijk. Bel 020-6651411 of mail; wij bellen je dan graag terug!

Reageren

Tijdelijke praktijkruimte gezocht per 1 augustus 2019

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Fabiana Di Mango

Psychosomatisch oefentherapeut en bekken oefentherapeut zijn op zoek naar een tijdelijke (ongeveer 1 jaar) praktijkruimte in Amsterdam Oost per augustus. Dit i.v.m verbouwing. Graag behandelruimte voor 3-5 dagen binnen een (groeps)praktijk, gezondheidscentrum.

Reageren

Spreekkamer te huur in HOED Amsterdam Oost

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Nathanja van Moppes

Te huur in hoed A'dam Oost: gemeubileerde SPREEKKAMER voor psycholoog, diëtiste of andere paramedicus. Beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag. Huurprijs per maand (incl. internet): bij 1 dg/wk 280 euro, bij 2dgn/wk 560 euro; bij 3 dgn/wk 840 euro.

Reageren

Mogelijkheid voor stage POH-GGZ

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Hanneke van der Aalst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die wil starten met de opleiding tot POH-GGZ. Het betreft ongeveer 8 uur per week op dondermiddag en vrijdagochtend. De praktijk heeft een multiculturele patientenpopulatie met veel psychosociale problematiek.

Reageren

Te huur: Praktijkruimte (22m2) in Rivierenbuurt

Regio: Amsterdam Rivierenbuurt

Contact: Stefan Wigger

Praktijkruimte te huur, voor 2 dagdelen ± 22 m2 voor bijv. psycholoog, psychotherapeut, ergotherapeut, in gezondheidscentrum waar POH, diëtist, podoloog en osteopaat werkt. Samenwerking met naastgelegen huisarts mogelijk. Meer info via Stefan Wigger 06-10704696. 

Reageren

Stageplaats voor doktersassistente

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Bianca

2e of 3e jaars stagiaire doktersassistente gezocht voor woensdag, donderdag en vrijdag voor interessante praktijk in Amsterdam Noord. Voor meer informatie bellen met Bianca of Alie 020-6360630.

Reageren

Praktijk (25m2) partner gezocht vanaf ca 1 juni 2019

Regio: Amsterdam Oost Watergraafsmeer

Contact: Lyanne Woltjer

Ik huur mooie praktijkruimte in Oost voor mijn acupunctuurpraktijk. Ik zoek iemand (therapeut/coach) die met mij wil samenwerken/de huur wil delen. Ik bereken geen dd of uurprijs, 350 euro p/m 1/2bezetting. Wensen zijn bespreekbaar, beh. tafel, kast, buro aanw

Reageren