Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners uit Amsterdam e.o. en Almere gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Gezocht POH-GGZ (8 uur)

Regio: Amsterdam Zuid Oost

Contact: Marcia Kerster

De GezondheidsPoort in Amsterdam is per 01-02-2023 op zoek naar een POH-GGZ voor 8 uur in de week. Je werkt in een klein en gezellig team met korte lijnen. Wij bieden jou een jaarcontract aan met uitzicht op verlenging. Fijn als je jouw cv naar ons wilt sturen.

Reageren

Ruimte te huur aangeboden

Regio: Amsterdam Oosterpark buurt

Contact: Esther Verloop

Spreekkamer te huur aangeboden in gerenoveerde praktijk met meerdere disciplines. Huur vanaf minimaal 2 dagdelen, meerdere dagdelen beschikbaar. Graag contact als je vragen hebt, of de ruimte wil zien!

Reageren

Oproep praktijkruimte

Regio: Amsterdam Oost/West/Noord

Contact: Sophia Nivard

Voor mijn groeiende ergotherapiepraktijk ben ik op zoek naar een praktijkruimte(s) in stadsdeel oost, west of noord. Voorkeur heeft een praktijk met meer disciplines. Voor een aantal dagdelen met mogelijkheid tot uitbreiding. 

Reageren

Kamer in kleine praktijk te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Eveline Gigengack

In onze praktijk op de gracht in Amsterdam komt per 1 maart ruimte vrij. Het betreft 1 grote behandelkamer. Gemeenschappelijk gebruik wachtruimte en keuken. De ruimte is te huur voor de hele week, of in overleg voor een aantal dagen. Prijs 35 euro per dagdeel.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam

Contact: Charlotte Kingeling

Binnen een goedlopende praktijk voor o.a. basis en gespecialiseerde ggz is praktijkruimte per dagdeel te huur. Direct aan het Oosterpark, centraal gelegen en goed bereikbaar, ook per openbaar vervoer.
Tel: 06-53256899

Reageren

Behandelkamer/praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam- Zuid (Stadionplein)

Contact: Esther Spee

Vlak bij het goed bereikbare Stadionplein in Amsterdam-Zuid hebben wij plek in onze 2 behandelkamers. Vanaf 1 dag per week kun je een ruimte bij ons huren. De kamers zijn 16 en 20 m2. Beschikbaar voor bijvoorbeeld een fysiotherapeut of psycholoog. mcazuid.nl

Reageren

Vacature POH-S en/of Praktijkmanager

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Payam Vatankhah

Huisartspraktijk Westertoren zoekt een Praktijkondersteuner-Somatiek en een Praktijkmanager. Mogelijkheid om beide functies te combineren is bespreekbaar. Voor de volledige vacature tekst ga naar onze website: huisartsenpraktijkwestertoren.nl

Reageren

30m2 te huur voor 2 of 3 dagen

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Sophia

Omdat ik niet 24/7 werk wil ik mijn mooie praktijkruimte delen voor 90 eu per dag, minimaal 2 dagen per week. Ruimte is ook geschikt voor meditatie trainingen (alles aanwezig).

Reageren

Vacature praktijkondersteuner Logopedie Westrand

Regio: Amsterdam Nieuw West

Contact: Margreet van der Kleij

Logopedie Westrand zoekt een praktijkondersteuner die ons administratieve, secretariële en praktische taken uit handen neemt, zodat wij ons kunnen focussen op onze cliënten! Voor meer informatie bel met 06-41775576 en zie volledige vacature op onze website. 

Reageren

Te huur praktijkruimte

Regio: Amsterdam-Centrum Spiegelkwartier

Contact: Susan

Praktijk in Amsterdam-Centrum Spiegelkwartier, komt per 1 januari ruimte vrij. Het betreft 1 grote ruimte, met behandelgebied, consultgebied. Te huur voor 1-3 dagen, or regelmatig kleingroepscurssen tot 8 mensen. Prijs van €30/ per dagdeel met min 3 maand.

Reageren