Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Gespreksruimte op woensdag gezocht

Regio: Amsterdam West/Centrum

Contact: Kim

Psycholoog zoekt een praktijkruimte/gesprekskamer. Vooralsnog zoek ik een ruimte voor de woensdag 10.00 - 20.00. Op termijn mogelijk uit te breiden naar meerdere dagen pw. Locatie: (oud)West/ Bolo binnen ring/Centrum. Schappelijke prijs ivm beperkt budget.

Reageren

Praktijkruimte te huur (020 Oost) voor Coaching / therapie / massage / werkplek

Regio: Amsterdam Oost-Watergraafsmeer

Contact: Marjorie

Amsterdam Oost/Watergaafsmeer - Te Huur (deeltijd) Lichte grote praktijk. Heb je interesse in een fijne werkplek waarbij je gebruik kunt maken van alle materialen die aanwezig zijn (massagetafel - coach-therapeutische spellen-) .... neem dan contact op.

Reageren

Zoek jij een mooie praktijkruimte in Amsterdam Westerpark?

Regio: Amsterdam Westerpark

Contact: Susanne van Sytzama

Wij hebben nog ruimte! Op de begane grond, goed bereikbaar met OV& parkeren in de straat. Geschikt voor o.a.:Therapie/ Massage/Shiatsu/Haptonomie/Voetreflexologie. Ook geschikt voor werken met kleine groepen. Meer informatie en foto's op aanvraag beschikbaar.

Reageren

Gezocht POH GGZ voor 8 uur per week

Regio: Amsterdam Zuid Oost

Contact: Marcia Kerster

De GezondheidsPoort zoekt een enthousiaste en gedreven POH GGZ. Je werkt in een gezellig team waarbij wij voor elkaar klaar staan als het nodig is. Neem contact met ons op als je een relevante opleiding en of passende werkervaring hebt voor deze functie!

Reageren

Te huur massageruimte in Amsterdam West

Regio: Amsterdam West (1062AK)

Contact: Lucy

Te huur op di, do en in het weekend voor ervaren (sport)masseur/masseuse die eventueel op termijn mijn goedlopende massagepraktijk over wil nemen. Gevestigd in een sportschool net buiten de ring. Huurprijs; 400 euro per maand.

Reageren

Praktijkruimte in Amsterdam te huur

Regio: Amsterdam Oosterpark

Contact: A.C. Kingeling

Binnen goedlopende praktijk voor o.a. basis en gespecialiseerde ggz is praktijkruimte te huur. Direct aan het Oosterpark en goed bereikbaar, ook per openbaar vervoer. Geschikt voor o.a. psychologen, psychotherapeuten, psychiaters, diëtisten, en bedrijfsartsen

Reageren

Praktijk/groepsruimte te huur voor 1 of enkele dagdelen per week

Regio: Amsterdam-Oost (Dapperbuurt)

Contact: Yvonne

Zoek je ruimte voor individuele behandeling of groepsactiviteiten? Onze mooie praktijk voor Awareness & Health is voor 1 of enkele dagdelen per week te huur. Ca. 45 m2 incl. keuken en toilet. Mooie sfeer. Behandeltafel, bureau etc. aanwezig.

Reageren

Praktijkruimte te huur bij het Stadionplein: Herculesstraat 133

Regio: Amsterdam, Oud Zuid, Stadionbuurt

Contact: Esther

In MCA-Zuid is ruimte te huur. Van Flexibel tot fulltime.
In de praktijk zijn 2 behandelkamers en een ruime gedeelde wachtkamer en keuken.
De huur bedraagt €85 per dagdeel. Bij meerdere dagen/avonden/weekends prijs in overleg.
Foto's kan ik je toesturen.

Reageren

Werkruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Priscilla van Rijn

Voor ons zorg contact center: Dokterstelefoon zoeken wij een locatie in Amsterdam. Wij zoeken een zorglocatie waar wij met onze doktersassistenten kunnen werken (medische adviezen geven, geen patiënten zien), fulltime, 3 bureaus eventueel met cardiologieSU

Reageren

Fysiotherapieruimte gezocht

Regio: Amsterdam Noord - Molenwijk

Contact: Marieke Zomer

Ruimte voor fysiotherapie gezocht in de Molenwijk Amsterdam Noord, ter ondersteuning van hoofdlocatie in Landsmeer.
Oefenruimte geen vereiste, een bureau en ruimte voor een behandelbank is voldoende.

Graag bellen naar 06-48924586/ www.fysiotherapiezomer.nl

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor logopedie

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste logopedist(e) die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Veel samenwerking mogelijk. Wij bieden een ruime behandelruimte + veel kastruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Interesse? Bel 0613629945 of klik:

Reageren

Kamer te huur in gedeelde praktijk

Regio: Amsterdam Centrum, Bickerseiland

Contact: Martine

Kamer van ca. 17 m2 te huur in gedeelde praktijk. Beschikbaar vanaf 1 september. Gedeelde faciliteiten: gang met kleine wachtruimte, keukenblokje, toilet. De kamer beschikt over een werktafel, boekenkast en zithoekje.

Reageren

Gezocht doktersassistente voor 2 dagen per week

Regio: Amsterdam Zuidoost

Contact: S. Zahawi

We zoeken voor onze mooie praktijk een gediplomeerd doktersassistente (m/v) die alle facetten van het vak wil uitoefenen, patiëntgericht werkt en ervaring heeft met patiënten uit verschillende culture

Reageren

Gezocht POH Somatiek

Regio: Amsterdam Oud-West

Contact: Helena van Eijkeren

Gezocht per 1 sept. a.s.: POH Somatiek voor twee dagen per week voor de ketens DM, COPD, CVRM, ouderen. Wij zijn een goed georganiseerde huisartsenpraktijk met een hecht team in sfeervol Amsterdam-Oudwest. Populatie gemêleerd. Salaris conform de CAO.

Reageren

Ruimte te huur

Regio: Aamsterdam Zuid, hoofddorpplein

Contact: Nathalie Janssen

Om de hoek bij Hoofddorpplein in een rustige straat is mijn ruime en lichte praktijkruimte van 38m2 te huur op maandag, donderdag en zondag. Heb je vragen of interesse stuur me dan gerust een mail.

Reageren

Opvolger gezocht voor vertrekkende huisarts in duopraktijk

Regio: Osdorp

Contact: Barbara van Maanen-Thiel

Mijn collega (en broer) gaat na 30 jaar samenwerking met pensioen in januari 2021. Ik ben op zoek naar een waardige opvolger, of twee opvolgers, waarmee ik nog enkele jaren kan samenwerken, in welke vorm dan ook. De praktijk telt ca 3250 patiënten.

Reageren

Manueel therapeut(e) gezocht

Regio: Centrum, Jordaan

Contact: Grit

Ben jij een ondernemende, enthousiaste en ervaren manueel therapeut met minimaal 2 jaar werkervaring en interesse in zelfstandig ondernemen??Kom dan ons paramedisch team versterken. De praktijk is gevestigd in de Jordaan van Amsterdam op een rustige locatie.

Reageren

Praktijkruimte - Centrum (Frederiksplein)

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Elif

We are looking for therapists that are willing to rent the practice rooms for fixed days or day parts. Acupuncturists, massage, therapists, physiotherapists doulas but also other disciplines. https://www.blueskyacupuncture.org/praktijkruimte-te-huur

Reageren

Fysiotherapiepraktijk aangeboden inclusief inboedel voor geringe overnamesom. overname in pricipe eind 2019.

Regio: Amsterdam - Noord / kamperfoelieweg

Contact: ac.ringeling

De praktijk is in een gehuurde locatie reeds 30 jaar gevestigd. Het huurcontract kan worden overgenomen.(geldig tot feb 2022) De praktijk is geworteld in de wijk en biedt perspectief voor uitbreiding van activiteiten. Volop mogelijkheden tot groei. 06-54976453

Reageren

Oefentherapeut gezocht

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste oefentherapeut die een goedlopende praktijk wil overnemen voor 2 dagen. De praktijkruimte is met 35 m2 zeer ruim en bevindt zich in een medisch centrum met vele andere paramedische disciplines. Bel 06-13629945. 

Reageren

Twee acupuncturisten zoeken praktijkruimte

Regio: Amsterdam

Contact: Hilde

Door herbestemming huidige praktijkruimte zoeken 2 acupuncturisten (specialisaties moeder/kind en oncologie/pijn) nieuwe praktijktruimte in Amsterdam-Oost.

Reageren

Looking for yoga teacher and shiatsu masseur

Regio: Amsterdam-Oost (Dapperbuurt)

Contact: Bharat

For our practice center for Awareness & Health. We are looking for a yoga teacher and shiatsu masseur.

Reageren

Praktijk of behandelruimte gezocht

Regio: Amsterdam

Contact: Selina


Goedenmiddag,

Ik ben een tanden bleken consulent en ben op zoek naar een ruimte waar ik mensen hun tanden kan bleken. Ook geef ik de behandeling om het lichaam te waxen. Heeft iemand voor mij een leuke ruimte dan hoor ik het

Groetjes
Selina

Reageren

Praktijk- coachruimte aangeboden te Almere

Regio: Almere, seizoenenbuurt

Contact: Jacobine

Ik heb al langere tijd een praktijk-, coach-, kantoor en lesruimte in Almere. Maar eigenlijk ben ik er maar weinig vanwege veel in-company werkzaamheden. Wie kan deze ruimte ook goed gebruiken? Misschien kan je hier dan ook je werkzaamheden uitvoeren?

Reageren

Kinderoefentherapeut gezocht

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste kinderoefentherapeut die een goedlopende praktijk wil overnemen voor 1 of 2 dagen. De praktijkruimte is met 35 m2 zeer ruim en bevindt zich in een medisch centrum met vele andere paramedische disciplines. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

Oefenruimte voor avondcursus

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte


Te huur voor de avonden: Grote praktijkruimte (30m2) met wandspiegels in een prachtig gezondheidscentrum in Osdorp. Bijvoorbeeld voor yoga, Pilates, zwangerschapscursus, babymassage, cursus EHBO, of meditatie. Interesse? Bel 06-13629945 of reageer.

Reageren

Te huur: Praktijkruimte voor GZ-psycholoog

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog die een eigen praktijk wil vestigen in een gezondheidscentrum in Osdorp. Wij bieden een zeer representatieve behandelruimte, al vanaf 1 dagdeel te huur. Veel mogelijkheden tot samenwerking. Bel 06-13629945 of klik:

Reageren

ruimte praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Java-eiland

Contact: Martine

Zoek je ruimte in een zeer mooie ruime praktijk? In onze acupunctuurpraktijk Zi Yuan Ting hebben we nog een kamer te huur op dinsdag en vrijdag + weekenden. Wachtkamer, toilet, keuken. De behandelkamers zijn voorzien van een behandelbank, tafel + 3 stoelen.

Reageren

Parktijkruimte in hartje Amsterdam

Regio: Amsterdam, herengracht

Contact: Alex

Stijlvolle praktijkruimte te huur in hartje Amsterdam. Vooral geschikt voor therapeuten, coaches en adviseurs. De ruimtes zijn met aandacht ingericht, zo weet je zeker dat jouw clienten zich direct op hun gemak voelen. Aanmelden kan via https://stories.space

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam

Contact: Robin van Rijgersma

Ben jij een therapeut? En zoek je een mooie praktijkruimte in het centrum van Amsterdam? Per direct is er bij Amstel Oefentherapie aan de Weesperstraat een mooie ruimte ter beschikking. Aanwezig: Hoog-laag bank, spiegel, nette wachtruimte, keuken!

Reageren

Gezocht praktijkruimte in Amsterdam

Regio: Amsterdam

Contact: Marijntje

Ik ben op zoek naar een praktijkruimte in Amsterdam. Event. ook net er buiten als het een mooie groene inspirerende locatie is. Liefst een eigen ruimte maar sta ook open om een ruimte te delen. Ruimte vanaf minimaal 15 m2. Voorkeur stadsdeel Oost. 

Reageren

Yogaruimte / praktijkruimte te huur in Amsterdam Centrum

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: wessel wallert

Volledig uitgerust met yogamatten, kussens, meditatiedekens en muziekapparatuur. Gelegen in het hart van Amsterdam-Centrum, aan een van de mooiste en rustigste straten van de stad: de Groenburgwal. Lange termijn verhuur of huur per uur en dagdeel is mogelijk.

Reageren