Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Vacature doktersassistente 2,5/3 dagen

Regio: Dapperbuurt/Oost

Contact: Saskia van Haeringen of Susan de Kort

Allround doktersassistente voor 2,5 tot 3 dagen (duobaan met andere assistente met overlap) voor Huisartsenpraktijk Dapperbuurt. Dagen en start in overleg. Wij hebben een klein gezellig team met korte lijnen. Bel 020-665 14 11 of stuur een mail!

Reageren

Mooie, nieuwe, frisse praktijkruimte te huur met alle faciliteiten

Regio: Amsterdam Steigereiland, IJburg

Contact: Loes Olde Weghuis

Op een goed van de snelweg bereikbare toplocatie op Steigereiland, IJburg is een mooie, nieuwe, frisse praktijkruimte te huur voor een psycholoog/psychotherapeut. Meerdere dagdelen/dagen beschikbaar. Alle faciliteiten aanwezig. Mail voor meer informatie.

Reageren

Kaakchirurg gezocht

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: E.M. Andriessen

Gedeelde ruimte, waarvan beschikbaar 3 behandelruimtes met stoel. Verder gebruik van een ruime afzonderlijke wachtkamer, een keuken en toilet. Gebruik van computer, telefoon, en pinapparaat.
Centraal: Röntgen kamer met OPT + Intra-oral, en Sterilisatie ruimte.

Reageren

Praktijkruimte te huur voor 6 dagdelen per week in Capelle aan den IJssel.

Regio: Capelle aan den IJssel

Contact: Riette Kooistra

Aangeboden: Praktijkruimte 127 m2 Zeer geschikt voor diverse therapeuten.
Voor maximaal 6 dagdelen per week bied ik mijn praktijkruimte aan in Capelle aan de IJssel. De ruimte is voorzien van keuken/toilet/kleedkamer met douches/kantoor en ontvangstruimte.

Reageren

Praktijkruimten te huur in gezondheidscentrum

Regio: Zeeburgereiland

Contact: Maxine McCombs

GC Sportheldenbuurt zoekt enthousiaste zorgpartners voor participatie in haar nieuwe gezondheidscentrum op Zeeburgereiland. Diverse praktijkruimten beschikbaar voor verhuur (1 dag tot fulltime) vanaf Q3 2020. Interesse? Mail of bel ons via 06-52612891.

Reageren

Praktijkruimte gezocht

Regio: Utrecht centrum en Amsterdam Noord

Contact: Joey Steur

Praktijkruimte gezocht in Utrecht centrum en in Amsterdam Noord. Spreekkamer van minimaal 20m2, wachtruimte, pantry en toilet aanwezig.

Reageren

Vacature POH-S voor diabetes keten, 7-9 uur per week.

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Joost van Raalte

Vacature: POH-S DM voor 7-9 uur per week. Gezellige praktijk, in een HOED met 4 andere praktijken. Gezocht, enthousiaste teamspeler met interesse ook in preventie. Goede salariëring. 6 weken vakantie. Half uur pauze wordt betaald. Enthousiast? Mail ons!

Reageren

Praktijk ruimte te huur in

Regio: Amsterdam Oost/ Watergraafsmeer

Contact: Wesley Douma

Gezondheidscentrum Amsterdam Oost/Watergraafsmeer is op zoek naar huisartsen, een diëtiste, een psycholoog, coach en andere zorgverleners die het gezondheidscentrum willen aanvullen. Er zijn nog 4 ruimtes beschikbaar die volledig of per dag gehuurd kunnen worden. Voor meer informatie mail of bel 06-42557307. 

Reageren

Massage therapeut op zoek naar een partner

Regio: Purmerend

Contact: Denise

Ik ben op zoek naar een partner om een pand te huren met 2 praktijkruimtes. Huur 1300 euro per maand excl. in Purmerend.

Reageren

Gezocht: Praktijkruimte in Amsterdam Noord

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Envision Fysio

Wij zijn voor onze fysiotherapiepraktijk op zoek naar een ruimte in Amsterdam Noord. We bieden naast reguliere fysiotherapie ook de specialisaties in stress-, hand- en kaakklachten. Alle tips zijn welkom! 

Reageren

Mooie, knusse praktijkruimte te huur in statig pand Vondelparkbuurt

Regio: Amsterdam Vondelparkbuurt

Contact: Loes Olde Weghuis

Op een fantastische locatie op steenworp afstand van het Vondelpark is op de bovenste verdieping van een statig pand een mooie, knusse praktijkruimte te huur voor een psycholoog/psychotherapeut. Meerdere dagen/dagdelen beschikbaar. Alle faciliteiten aanwezig.

Reageren

Twee Doktersassistenten gezocht

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Marcia Kerster

Gezocht: TWEE enthousiaste doktersassistentes, elk 28 uur per week.
Werkdagen in overleg. We starten met een dienstverband van een jaar met uitzicht op verlenging. Wil je werken in een gezellig goed georganiseerd team? Stuur je cv dan zsm naar ons. Tot gauw!

Reageren

Gezocht: doktersassistente voor 4 a 5 dagen per week

Regio: Amsterdam Noord

Contact: Bouchra Essarsri

Van mei tot en met september zoeken we een of meerdere doktersassistentes voor 4 a 5 dagen per week ivm zwangerschap van een van onze collega’s. Voor daarna, vanaf 1 oktober, zijn we op zoek naar een vaste doktersassistente voor 2 a 3 dagen per week.

Reageren

Beschikbaar Ruimte Kaakchirurig

Regio: Amsterdam-Osdorp

Contact: E.M. Andriessen

Gedeelde ruimte, waarvan beschikbaar 3 behandelruimtes met stoel. Verder gebruik van een ruime afzonderlijke wachtkamer, een keuken en toilet. Gebruik van computer, telefoon, en pinapparaat.
Centraal: Röntgen kamer met OPT + Intra-oral, en Sterilisatie ruimte.

Reageren

Praktijkruimte te huur in Oud Zuid

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Quintijn Morelis

DokterZuid (huisartsen, fysiotherapie, verloskundigen, diëtetiek en kinderpsychologe) heeft weer praktijkruimte vrij voor fijne collega’s! Te huur voor één tot enkele dagdelen. Kom je samenwerken in Amsterdam Zuid? Mail ons!

Reageren

Vacature physician assistant / nurse practitioner

Regio: Amsterdam Rivierenbuurt

Contact: Leon Verest

Kleine stadspraktijk in Amsterdam zoekt verpleegkundige of paramedicus. Wij bieden een opleidingsplek tot physician assistant / nurse practitioner aan. Ben jij een breed geïnteresseerde flexibele teamspeler die met plezier de handen uit de mouwen steekt? Mail! 

Reageren

praktijkruimte te huur

Regio: Hoofddorppleinbuurt, Hillegomstraat

Contact: Margriet Kaptein

Praktijk zuidwest is te huur voor meerdere dagdelen en avonden. Ook voor groepen is het erg geschikt. De kamer is 40m2, inclusief een keukentje. De praktijk zit in de oude Hillegomschool, een mooi pand in rustige buurt. zie; www.stress-out.nl

Reageren