Prikbord

Op het prikbord kunnen zorgverleners gratis oproepjes plaatsen. Gebruik de knop hieronder om een bericht te plaatsen. Zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd, wordt deze zichtbaar op het prikbord. De redactie behoudt zich het recht voor om zonder verdere motivering, berichten niet te plaatsen. Berichten worden automatisch na twee maanden verwijderd.

 

BERICHT PLAATSEN

 

Praktijk-/werkruimte te huur

Regio: Amsterdam Watergraafsmeer

Contact: Marjorie Lucas

De sfeervolle ruimte van 40m2 is gelegen in de gezellige Watergraafsmeer en voorzien van wifi, wachtruimte, keuken, toilet, zitje en werktafel. Er is ook een massagetafel aanwezig (opklapbaar). Er zijn nog verschillende dagdelen en dagen beschikbaar. 

Reageren

Hulp rondom warme maaltijd

Regio: Amsterdam

Contact: Marinda Bosman

Ken jij iemand voor wie het fijn zou zijn als telkens dezelfde buurtgenoot een warme maaltijd komt brengen? Het liefst op vaste dagen? Bijvoorbeeld omdat hij/zij in een kwetsbare positie zit. Contact Thuisgekookt en we gaan op zoek naar een thuiskok in de buurt!

Reageren

Vaste waarnemend huisarts gezocht

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Marcia Kerster

Huisarts Amsterdam Oost aan de Vrolikstraat is op zoek naar een vaste waarnemend huisarts voor de vrijdag: een halve dag of eenmaal in de twee weken een hele dag. Je wordt ondersteund door een leuk team van drie assistenten en je werkt in een moderne praktijk.

Reageren

Praktijkruimte gezocht Logopedie Westrand

Regio: Geuzenveld-Slotermeer

Contact: Liesbeth Fabius

Vanwege sloop huidige adres zijn wij - al meer dan 30 jaar in de wijk gevestigd - dringend op zoek naar nieuwe praktijkruimte in Geuzenveld-Slotermeer. Min. 100 m2, 4 kamers, huurprijs tot € 2000. Vestiging in (para-)medisch centrum zou top zijn!

Reageren

Praktijkruimte te huur voor huisarts(en)

Regio: Amsterdam Osdorp

Contact: Bart van Houte

Wij zijn op zoek naar één of meerdere huisartsen die zich per 1-5-2021 willen vestigen in een nieuw te verbouwen gezondheidscentrum. Wij bieden tot 6 zeer representatieve kamers en inspraak bij verbouwing. Huisartsentekort in buurt, dus kans op snelle groei.

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Rianne Scholten

In verloskundigenpraktijk kamers van verschillende grootte. 2 zonder & 2 wel voorzien van verstelbare onderzoeksbank. Te huur per verlengd dagdeel (van 8-14u of 14u-22u). Prijzen all in van 30-60 euro al naar gelang grootte kamer. Meer info: Rianne 0616822739

Reageren

Vacature POH-GGZ

Regio: Amsterdam Noord

Contact: S. Az-zin

Voor onze solopraktijk in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een POH-GGZ voor circa 4 uur. Start 1 september 2020. Voor meer informatie, graag mailen of bellen 020-6360101.
Zie ook: praktijkheimansweg.nl

Reageren

Te huur (per uur/dagdeel) praktijkruimte/studio

Regio: Amsterdam, Jordaan

Contact: Laurense

Te huur in de Jordaan prachtige praktijkruimte (studio/sportzaal) met muziek, spiegelwand, kleine keuken blokje, zithoek, kleedkamers en 2 douches + wc. Unieke locatie, nette ruimte, volledig gerenoveerd, Totaal 100m2

Reageren

Gezocht: Enthousiaste Doktersassistente

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Marcia Kerster

Wil je werken in een van de leukste praktijken van Amsterdam? Stuur dan jouw cv en motivatie brief naar ons toe! Je kunt bij ons aan de slag voor 18 uur of meer. Werkdagen zijn in overleg. Probeer het maar! Ik daag je uit om jouw leukste werkplek vinden.

Reageren

Praktijk overname

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: Daniëlle Westra

Praktijk Voor Oefentherapie zoekt oefentherapeut Mensendieck of Cesar om de praktijk over te nemen. Info via info@profysics.nl

Reageren

Praktijkruimte te huur

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Carl ter Beek

Goed toegankelijke paramedische praktijk in het centrum tussen Nieuwmarkt en Waterlooplein heeft nog enkele dagdelen beschikbaar. Avonduren of weekend ook beschikbaar. Zeer goed bereikbaar met Metro. Kom eens kijken.

Reageren

multifunctionele ruimte 80 m2

Regio: Amsterdam Centrum

Contact: Rianne Scholten

Scholing, workshop of vergadering met 1,5 meter afstand? Naast onze praktijk hebben wij een workshopruimte van 80m2 met eigen keuken en sanitair te huur. Meer info en prijzen: 0202103170

Reageren

Overname praktijk

Regio: Amsterdam Zuid

Contact: PD

Beste ondernemer/enthousiasteling, Opzoek naar een middelgroot pand in Amsterdam- Zuid ter huurovername? Momenteel is er een fysiopraktijk gevestigd, maar zeker ook voor andere disciplines mogelijk! Voor vragen neem contact op per mail.

Reageren

Ruimte te huur in onze sportschool

Regio: Amsterdam Oost

Contact: Jeroen Leidelmeijer

Een mooie ruimte te huur van ongeveer 30m2 op de 1e verdieping van onze sportschool CrossFit Zeeburg. Wij zijn idealiter op zoek naar een (fysio)therapeut met een liefde voor sport en affiniteit met CrossFit. Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen.

Reageren