Breng je energieverbruik omlaag

Besparen van energie is belangrijk. Het levert geld op dat voor andere dingen kan worden ingezet. Het helpt ook bij het halen van de klimaatdoelen en daarmee bij het leefbaar houden van de stad voor ons én voor de generaties na ons. De eerste stap zetten is soms lastig. Wie aan de slag gaat, krijgt ondersteuning van de gemeente Amsterdam.

 

Energieadvies en -begeleiding

Tientallen Amsterdamse zorgorganisaties gingen je al voor. Zij maakten gebruik van het gratis energieadvies en -begeleidingstraject van de gemeente Amsterdam. Het energieadvies en -begeleidingstraject houdt in dat een ervaren en onafhankelijk energieadviseur langskomt om het pand te bekijken. De adviseur maakt een digitaal rapport met alle mogelijkheden om energie te besparen. In het rapport staat ook wat een maatregel kost én wat het oplevert. Vervolgens is de adviseur 1,5 jaar lang beschikbaar voor begeleiding bij het uitvoeren van de maatregelen.

 

Hoe aanmelden

Enthousiast? Aanmelden kan via Gratis energieadvies en begeleiding. Wil je eerst meer informatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., adviseur verduurzaming maatschappelijk vastgoed gemeente Amsterdam. 

Bron: gemeente Amsterdam