Elaa Scholingsbureau stopt na 17 jaar

Na zeventien jaar houdt per 1 januari 2022 het Scholingsbureau van Elaa op te bestaan. Vanaf januari organiseren we alleen nog webinars, workshops en trainingen die voortkomen uit één van onze programma's of projecten. Op die manier bieden we gerichte kennis & inspiratie sessies die aansluiten bij onze ambities vanuit de vier thema's.  

De doelstellingen van Elaa als ROS zijn steeds minder verenigbaar met het voeren van een scholingsbureau. Hierdoor kunnen we geen scholingen meer aanbieden zoals die door de Werkgroep Scholing en Kwaliteit werden geïnitieerd. Met het stoppen van het Scholingsbureau stoppen we ook met de ondersteuning van de Perifeer Accreditatiemedewerker (PAM). Hoe dit verder gaat, wordt nog uitgedacht. De EKC’ers (Erkend Kwaliteits Consulenten) ontvangen nog wel de eerste helft van 2022 van Elaa de facturen voor hun FTO-, toets- en/of andersoortige scholingsgroep over 2021.

Ook hebben we geen gedelegeerde accreditatiebevoegdheid meer. Wie voor Amsterdamse huisartsenscholingen accreditatie wil aanvragen, doet dit voortaan rechtstreeks bij het Accreditatie Bureau Cluster 1.

 

Meer weten? Bel of mail met