Uitnodiging voor de online kennismarkt palliatieve zorg thuis op 11 november 2021

Hoe organiseer je de beste palliatieve zorg voor mensen thuis? Hoe voer je een gesprek over de laatste levensfase? Hoe werk je goed samen met andere zorgverleners rond de patiënt? En hoe ga je om met morele dilemma’s?

Dit zijn enkele van de vragen die op de online kennismarkt van het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland aan bod komen. Aan de hand van nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek én uit de praktijk krijg je praktische tips om samen de palliatieve zorg te verbeteren.

Ben je werkzaam in de palliatieve zorg? Schrijf je dan in via deze link

 

Inhoud bijeenkomst

In de afgelopen jaren zijn in het Consortium Palliatieve Zorg Noord-Holland en Flevoland en in andere consortia veel verbeterprojecten uitgevoerd. Met de inzichten en leerpunten uit deze projecten kun je zelf aan de slag in je eigen organisatie. Je wordt bijgepraat over de nieuwste inzichten en er is aandacht voor praktische hulpmiddelen en toepasbare materialen voor implementatie en onderwijs die je zelf kunt inzetten.

Het is een uitdagend en afwisselend programma met maar liefst 9 workshops om uit te kiezen (verdeeld over twee rondes). Tijdens het plenaire deel van het programma vertellen collega’s uit Oost-Veluwe wat het transmurale zorgpad heeft opgeleverd voor de patiënten en zorgverleners in hun regio.

Kijk hier voor meer informatie over het programma. Voor de workshops geldt: vol = vol. Schrijf je snel in!

 

Doelgroep

Het programma van deze kennismarkt is vooral gericht op zorgverleners in de eerste lijn, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, wijkverpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Ook beleidsmakers en opleiders die werken met zorgverleners in de eerste lijn zijn van harte welkom. 

 

Praktische gegevens

  • datum: donderdag 11 november 2021
  • tijd: van 13.15 tot 17.00 uur
  • locatie: online (de streamingslink ontvang je via de mail)
  • aanmelden: klik hier
  • accreditatie: is aangevraagd bij de V&VN, VSR, NVvPO en Accreditatie Bureau Cluster 1

 

Meer weten? Bel of mail met

Gerelateerd nieuws

Eind november organiseerde Elaa samen met stichting PaTz een inspiratiebijeenkomst voor PaTz...