Help mee aan het landelijk onderzoek kinderpalliatieve zorg

Heb jij in de afgelopen 3 jaar zorg gedragen voor een kind dat is overleden? Dan vragen we je medewerking aan een landelijke vragenlijstenonderzoek over interdisciplinaire samenwerking in de kinderpalliatieve zorg. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. 

Ook als je maar eenmalig of weinig ervaring hebt, doen we een appel op jouw goodwill, omdat 'beperkte' ervaring veel voorkomt in de kinderpalliatieve zorg. Kortom: wil je ons helpen de zorg voor kinderen die niet meer beter worden duurzaam te verbeteren? Want goede kinderpalliatieve zorg is afhankelijk van goede samenwerking, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend.

De vragenlijst is te openen via deze link: https://bit.ly/Vragenlijstsamenwerkingkinderpalliatievezorg

Dit landelijke onderzoek wordt uitgevoerd door het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen, Eerstelijnsgeneeskunde van het UMC Utrecht en het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMC Groningen, in samenwerking met het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg, Netwerken Integrale Kindzorg, Emma Kinderziekenhuis, Prinses Maxima Centrum, Stichting Kind en Ziekenhuis, KinderThuisZorg, Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie en Raedelijn (de ROS voor de regio Utrecht).

Bron: Raedelijn

Gerelateerd nieuws

De gemeente Amsterdam vindt het belang van vroeg begonnen, veel gewonnen groot. Nu ook de 1001...