Digitaal verwijzen voor Welzijn Op Recept via ZorgDomein

Werk jij al samen met Welzijn op Recept? Dan is deze informatie belangrijk voor jou. Vanaf 1 april kan je voor Welzijn Op Recept trajecten in Amsterdam en Weesp doorverwijzen via ZorgDomein.

Via het zorgvraagmenu (Welzijn → Leefstijl Algemeen → Welzijn Op Recept) verwijs je de cliënt naar een welzijnscoach in jouw verzorgingsgebied van één van de zes aangesloten welzijnsorganisaties. De welzijnscoach brengt de behoeftes van de cliënt (verder) in kaart en helpt een passende activiteit te organiseren op het gebied van bijvoorbeeld kunst & cultuur, groen of bewegen. Ook de terugkoppeling gedurende of na afloop van het traject door de welzijnscoach kan in ZorgDomein gebeuren.

Ben je nog niet aangesloten op ZorgDomein, maar wil je wel digitaal verwijzen naar Welzijn op Recept? Meld je dan aan via zorgdomein.com. ZorgDomein breng verwijzers geen kosten in rekening. Vaak is de koppeling van ZorgDomein met jouw elektronisch patiëntendossier (HIS/XIS) al gerealiseerd. Soms brengt de ICT-provider en/of de leverancier van het informatiesysteem hier wel kosten voor in rekening; vraag dit bij ze na.

Voor vragen of opmerkingen neem contact op met Parel Feddema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 2874 2924. Meer weten over Welzijn op Recept? Kijk op welzijnopreceptamsterdam.nl.

Bron: gemeente Amsterdam 

Gerelateerd nieuws

De wijkgerichte brede aanpak W in de Wijk (voorheen GGZ in de wijk) zorgt ervoor dat mensen met...

Het Amsterdams Rookalarm is een samenwerkingsverband van een aantal zorgverleners en -organisaties...

De GLI (gecombineerde leefstijlinterventie) is een twee jaar durend leefstijlprogramma voor mensen...